fbpx

Az egyedülálló hidegfény technológián alapuló Beyond® fogfehérítési rendszer 2020- as őszi kampányának keretein belül, az amerikai gyártó Beyonddent® Co. jóvoltából most 3 hónapon keresztül extra kedvezményes áron veheti igénybe rendelői fogfehérítésünket! A Silver Dent Dental Clinic a hosszú és eredményes együttműködés következtében a Beyonddent® Co. gyártó cégtől kapott kedvezményeket most teljes egészében a pácienseinek adja, így érhető el a piacon egyedi, minden más fogászati szolgáltatónál jelentősen kedvezőbb akciós ár!

  • A Beyond®a ma létező legmodernebb fogfehérítési technológia, amely nem csupán a fogak felszínét, hanem annak mélyebb rétegeit is képes megtisztítani.
  • Különlegessége, hogy úgynevezett hidegfényes rendszeren alapul; ennek köszönhetően elkerülhető a fogak károsodása, amely a hagyományos -meleg fényű- eljárások során a fokozott hőtermelődés hatására gyakran bekövetkezik.
  • A Beyond®rendszer másik nagy előnye, hogy a kezelés mindössze 30 percet vesz igénybe, így a szükséges előkészületekkel együtt is, egy óra alatt elérhető a kívánt, akár 6-8 árnyalattal fehérebb eredmény.
  • Különösen hatékony a dohányzás vagy a színező hatású ételek és italok okozta elszíneződések látványos megszüntetésében.
  • Népszerűsége a gyorsaság mellett egyszerűségében rejlik, hiszen így nem kell otthon bajlódni a fogfehérítő zselével és a sínekkel.

Mi történik pontosan a rendelői fogfehérítés során?

A minél tökéletesebb végeredmény érdekében amennyiben szükséges, a Beyond® fogfehérítés előtt elvégzünk egy professzionális fogtisztítást, amely során eltávolítjuk a fogakon lévő esetleges szennyeződéseket, illetve lepedéket. Amennyiben számottevő fogkő is található a fogakon, minden esetben javasolt eltávolítani a fogfehérítés előtt, amely külön kezelést igényel, és a legtöbb esetben a fehérítéssel egy ülésben is elvégezhető.

A tisztítás után felkerül egy ajak- terpesz, majd ínyvédő zselét kenünk az ínyre, így biztosítva, hogy semmilyen irritáció ne érje a lágyrészeket. Az előkészületek után ecsettel felvisszük a fogak felszínére a fogfehérítő zselét, és 10 percen keresztül hidegfénnyel világítjuk meg.

A 10 perc letelte után megtisztítjuk a fogak felszínét a fogfehérítő zselétől, majd újabb rétegben visszük fel az anyagot, és ismét 10 percig világítjuk, végül harmadszor is megismételjük az előbbi lépést.

A kezelés elvégzése után arra is ügyelünk, hogy később ne jelentkezzen fogérzékenység, ezért utolsó lépésként egy speciális lakkal ápoljuk a fogakat.

Végezetül nincs más hátra, mint megállapítani a fogfehérítés sikerességének mértékét!

Miért biztonságos a Beyond® fogfehérítés?

A Beyond®technológia biztonságának egyik kulcsa a hidegfény. A kezelés során alkalmazott hidegfénynek köszönhetően ugyanis nincs hőtermelődés, ezáltal a fogidegek nem károsodnak!

Nagy előnye, hogy a fehérítéshez vízbázisú zselét használunk, ezért az nem károsítja a fogzománcot sem. Továbbá nincs mellékhatása, ezért akkor sem kell aggódni, ha a Páciens esetleg lenyeli a zselét.

Az eljárás tehát nem csak praktikus és gyors, hiszen egyszeri kezelés is elegendő az eredményességhez, de semmilyen olyan anyagot nem alkalmazunk, melynek bármilyen mellékhatása lenne, tehát teljesen biztonságos.

Miért jobb a Beyond® technológia, mint a hagyományos, vagy otthoni fogfehérítés?

Beyond®

Hagyományos/otthoni

A kezelés, előkészületekkel együtt is maximum 1 órát vesz igénybe

Idő

Sokszor 1,5 óra alatt sem sikerül elérni a kívánt eredményt

Az otthoni fogfehérítés akár 10- 14 napot is igényel

A hidegfénynek köszönhetően nem károsodnak a fogidegek, a vízbású zselé pedig a fogzománcot óvja a károsodástól

Biztonság

A hőtermelődés következtében károsodhat a fogideg.

Az otthoni hosszas viselési idő alatt a zselé irritálja, marja a fogínyt.

Nem kell otthon a sínnel bajlódni,

már egy alkalom is elegendő a tökéletes végeredményhez

Egyszerűség

Több alkalom szükséges a kívánt eredmény eléréséhez.

Az otthoni fehérítésnél ügyelni kell a sín és az anyag felhasználására vonatkozó szabályok betartására.

Egy alkalom után is 6- 7 árnyalattal fehérebb eredmény érhető el

Eredmény

Sokszor mindössze 2- 3 árnyalatnyi változás érhető el
Semmilyen olyan anyagot nem alkalmazunk, melynek bármilyen mellékhatása lenne

Kíméletesség

A fogérzékenységen túl a fogidegek is károsodhatnak, továbbá az otthoni eljárás során jellemzően az íny is sérül
Akár évekig is megőrizhető az elért eredmény

Tartósság

Megfelelő életmóddal is maximum 1 évig őrizhető meg a kívánt fehérség
Mivel kémiai anyagokat használunk, ezért elengedhetetlen a szakember felügyelete, rendelőnkben magasan képzett Dentálhigiénikusaink végzik a kezeléseket.

 

Szakértelem

Az otthoni fehérítés során fellépő fogérzékenység és fog- károsodás oka a szakszerű felügyelet hiánya

Fontos tudnivalók fogfehérítés előtt

A fogfehérítő kezelés csak egészséges fogíny és fogak esetén alkalmazható. Az állapotfelmérés során, kollégánk felméri szükség van e megelőző fogászati kezelésekre a fogfehérítés megkezdése előtt. Leggyakrabban szájhigiéniai kezelésekről, fogtömésekről vagy gyökérkezelésről van szó.

Időpontfoglaláshoz kérjük töltse ki és küldje el nekünk az alábbi adatlapot, vagy hívjon minket a +36 30 163 6330 telefonszámon.

Arra törekszünk, hogy minden páciensünk egészségesen és ragyogóan mosolyoghasson!