Március a fogszabályozás hónapja a Silver Dent- nél!

Diákigazolványod felmutatásával most extra kedvezményben részesülsz!

A torlódott, kusza fogak, vagy az állcsontok rendellenes pozíciója miatt kialakult arcvonások sokakban visszatetszést keltenek. Így nem meglepő, hogy a Páciensek elsősorban az esztétikai okok miatt keresik fel a fogszabályzó szakorvost, holott a megfelelő funkcionalitás helyreállítása legalább annyira fontos.

Sajnos igen gyakori példa, hogy tinédzser- és felnőtt korban egy- egy fogszabályzó kezelés időtartama lényeges rövidebb lehetne, vagy nem is lenne szükséges, ha már gyermekkorban, a fogváltás idején részesült volna bármilyen fogszabályzó kezelésben az illető.

Szerencsére a fogszabályozás ma már tényleg kortalan, így mindenki számára létezik megfelelő megoldás, ezért merjünk belevágni!

Tinédzser és felnőtt korban a számottevő fogazati eltérések korrigálásánál már nem vezet látványos eredményhez az éjszakai kivehető készülékek hordása; ebben a korban a rögzített készülékekkel érhetjük el a leggyorsabb és legtökéletesebb eredményeket.

10% diák- kedvezmény részletfizetési lehetőséggel

Az érvényes matricával ellátott diákigazolványod felmutatásával most 10% extra kedvezményt biztosítunk számodra minden rögzített fogszabályzó készülékünkre kedvező részletfizetési lehetőséggel!

Milyen készülékekre érvényes a kedvezmény?

Az alábbi készülékek választása esetén biztosítjuk számodra a kedvezményt:
– hagyományos fogszabályzó készülék (fém/esztétikus/kombinált)
– aktív önligírozó fogszabályzó készülék (fém/esztétikus/kombinált)
– passzív önligírozó Damon fogszabályzó készülék (fém/esztétikus/kombinált)

Hogyan történik a részletfizetés?

A részletfizetés során a fogszabályzó készülék díját 2, vagy 3 részletben fizetheted. Mindkét opció esetén az első részlet a készülék díjának 50%- a, a fennmaradó költségeteket pedig további 1, illetve 2 részletben a soron következő aktiválások (kontrollok) alkalmával rendezheted (4-6 hetente) az aktiválási díjjal együtt!

Bízd magad a Silver Dent Szakértő csapatára!

Rendelőnkben a legmodernebb fogszabályzó készülékekkel nemcsak gyorsan, hanem kíméletesen zajlik a fogszabályzó kezelés, melynek minden részét a személyes igényeidhez igazodva tervezzük meg! Bizonyosodj meg róla saját magad és kérj időpontot konzultációra még ma!

 

Az akciós ajánlat 2021.03.31-ig történő bejelentkezés esetén érvényes.

 

Fogszabályozással kapcsolatos korábbi blogbejegyzéseink:

BLOG1,    BLOG2,    BLOG3,    BLOG4,     BLOG5

 

KÉSZÜLÉK GALÉRIA (igazi páciensek, igazi fotói)

 

Egyik legkedvesebb páciensünk, Cinthya ITT MESÉL a fogszabályozással kapcsolatos élményeiről.

Arra törekszünk, hogy minden páciensünk egészségesen és ragyogóan mosolyoghasson!