Március a fogszabályozás hónapja

a Silver Dent- nél!

Most 50% kedvezményt adunk a hagyományos fém fogszabályzóra részletfizetési lehetőséggel!

 

A torlódott- kusza fogak, vagy az állcsontok rendellenes pozíciója miatt kialakult arcvonások sokakban visszatetszést keltenek. Így nem meglepő, hogy a Páciensek elsősorban az esztétikai okok miatt keresik fel a fogszabályzó szakorvost, holott a megfelelő funkcionalitás helyreállítása legalább annyira fontos.

A rögzített készülékek közös tulajdonsága, hogy a fogak mozgatása a fogakra speciális technikával ragasztott tappancsok (backettek) és az ezekben rögzített ívek segítségével történik. A tappancsok típusától függően megkülönböztetünk hagyományos multiband és önligírozó készülékeket.

A hagyományos készülékeknél az ív apró gumigyűrűkkel rögzül a brackettekben, így hatékonyan, ugyanakkor kíméletesen és gyorsan történik a fogak mozgatása.

Válassza a hagyományos fém fogszabályzót most 50% kedvezménnyel és részletfizetési lehetőséggel!

 

Egyedülálló akciónk keretében most minden újjonnan megkezdett fogszabályzó kezelésnél 50% kedvezményt adunk a hagyományos fém fogszabályzóra, alsó és felső fogívre ragasztott készülék esetén; így összesen 195.000 Ft- ot spórolhat!

Milyen készülékre érvényes a kedvezmény?

A kedvezmény a hagyományos multiband fém fogszabályzó készülékre érvényes.

Hogyan történik a részletfizetés?

A részletfizetés során a fogszabályzó készülék díját 2, vagy 3 részletben lehet kifizetni. Mindkét opció esetén az első részlet a készülék kedvezményes díjának 50%- a, a fennmaradó költségeteket pedig további 1, illetve 2 részletben a soron következő aktiválások (kontrollok) alkalmával kell rendezni (4-6 hetente) az aktiválási díjjal együtt!

Bízza magát a Silver Dent Szakértő csapatára!

Rendelőnkben a legmodernebb fogszabályzó készülékekkel nemcsak gyorsan, hanem kíméletesen zajlik a fogszabályzó kezelés, melynek minden részét az Ön személyes igényeihez igazodva tervezzük meg! Bizonyosodjon meg róla saját maga és kérjen időpontot konzultációra még ma!

 

Az akciós ajánlat 2023.03.31-ig történő bejelentkezés esetén érvényes.

 

Fogszabályozással kapcsolatos korábbi blogbejegyzéseink:

BLOG1,    BLOG2,    BLOG3,    BLOG4,     BLOG5

 

KÉSZÜLÉK GALÉRIA (igazi páciensek, igazi fotói)

Egyik legkedvesebb páciensünk, Cinthya ITT MESÉL a fogszabályozással kapcsolatos élményeiről.

Arra törekszünk, hogy minden páciensünk egészségesen és ragyogóan mosolyoghasson!