A foghiány nem csak esztétikai hátrány

A vonzó, természetes megjelenésű fogaknak köszönhetően jobban érezzük magunkat, vitathatatlan, hogy a magabiztos megjelenéshez elengedhetetlenek az ápolt, szép fogak. Pozitív kisugárzásunkat a magánéletben és a munkahelyünkön egyaránt nagyban befolyásolja, hogy milyen bátran merünk mosolyogni és kommunikálni. A tökéletes mosoly azonban elképzelhetetlen teljes fogsor nélkül.

Számos ok miatt veszíthetjük el fogainkat: baleset vagy betegség következtében, esetleg öröklődés útján. Bármi legyen is az oka, e tényezők negatív hatással lesznek a mindennapi életünkre. Nem élvezhetjük kedvenc ételeinket, elveszíthetjük magabiztos megjelenésünket, jókedvünket és természetes mosolyunkat…

Válassza Ön is a legjobb megoldást a foghiány pótlására!

Szerencsére a mai modern fogászat számos megoldást nyújt a sérült, vagy hiányzó fogaink pótlására. A legmagasabb minőséget kétség kívül a fogászati implantátumok biztosítják, ezek közül is a legnevesebb a svéd Nobel Biocare által gyártott műgyökér, amelyet előszeretettel alkalmazunk, hiszen számtalanszor bizonyított már. Tökéletes kialakításának köszönhetően már a becsavaráskor kellő stabilitást nyújt.

Mi a fogászati implantátum?

A fogászati implantátumok mesterséges foggyökerek, amelyek tökéletesen beépülnek az állcsontba, biztonságos alapot nyújtva a kivehető, vagy fix fogpótlásnak.

Mely esetekben alkalmazhatók az implantátumok?

Egy vagy több fog hiányánál, vagy akár teljes fogatlanság esetén. Különféle kezelések és implantációs megoldások elérhetőek.

Önnek is a legkorszerűbb fogászati kezelésre van szüksége, ha…

Elégedetlen a fogai látványával!

Fogaink elszíneződését gyermekkorunk gyógyszer kezelései is okozhatják. Ha fogai nincsenek egy síkban, az arca profilját és mosolyát is befolyásolja.

Kivehető fogsort visel!

Ha igen, és fogsora nem illeszkedik tökéletesen, az kényelmetlenné válhat, akár fájdalmat is okozhat, implantátumok beültetése a legjobb megoldás a problémára, mivel tökéletesen helyettesítik a fog gyökerét. Kiváló támasztékai lehetnek koronáinak, valamint igazi természetes fogak látványát, érzetét keltik.

Fejfájás vagy migrén gyötri!

Gyakran a hiányzó fogak befolyásolhatják egészséges fogaink helyzetét. A felső és az alsó állkapocs természetes tartását megváltoztatva, izommerevséget és ízületi problémákat okoznak. Hiányzó fogaink pótlása megoldást nyújthat ezekre a problémákra.

Megváltoztak az arcvonásai!

A hiányzó fog csontsorvadáshoz vezethet, mert az állkapocscsontunkra nem nehezedik egyenletes nyomás rágás során. Az állkapocs ennek következtében megváltozik, zsugorodik, és ez öregbíti arcát.

Miért válasszam a Nobel Biocare implantátumot?

A  piacot világszerte uraló minőséghez és a nemzetközileg elismert hírnévhez folyamatos innovációk és forradalmi ötletek vezettek. A Nobel Biocare neve a tökéletesség jelképe. Ezt a minősítést a Svédországban alapított, majd Svájcban tevékenykedő gyártó sok- sok év kemény és alázatos munkájával érte el.

A legtöbb szájsebész csak akkor érzi magát igazán biztonságban, ha a beavatkozások során Nobel Biocare implantátumokkal dolgozhat, mivel az ezekkel az implantátumokkal folytatott kezelések sikerrátája rendkívül magas, az eredmény pedig egyenesen kiemelkedő.

A Nobel átfogó szolgáltatásokat kínál a protetika területén, a vállalat pedig eltökélt abban, hogy pácienseiknek mindent – a koronáktól kezdve a mesterséges foggyökerekig – rendelkezésre tudjanak bocsátani. Az implantációs folyamatot egy sor kiváló módszer segíti, de minden bizonnyal a NobelGuide számít a legjobb módszernek, amely alkalmazásával nincs szükség a lebenyek felnyitására.

Ez az új módszer rendkívül kíméletes és valamennyi érintett számára nagyon előnyös, hiszen nem csupán a gyógyulási idő rövidül le, hanem maga a beavatkozás ideje is, melynek során a páciensek sokkal kevesebb fájdalmat éreznek.

Egyedülálló nemzetközi garancia!

Lehet Ön a világ bármely pontján, a mosolya miatt nem kell aggódnia…

A Nobel Biocare egyedülálló, örök élet garanciát vállal a beültetett implantátum csavarra, valamint öt évig terjedő teljeskörű nemzetközi garanciát biztosít az implantátumra készült fogpótlásra. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha Ön épp külföldön tartózkodik, amikor bármilyen jellegű problémája adódik a beültetett implantátummal, vagy az arra elkészített fogpótlással, a legközelebbi Nobel Biocare központban örömmel állnak rendelkezésére, és garanciálisan elvégeznek minden szükséges korrekciót.

Időpontfoglaláshoz kérjük válassza az alábbi lehetőségek bármelyikét, vagy töltse ki online bejelentkező űrlapunkat!

Arra törekszünk, hogy minden páciensünk egészségesen és ragyogóan mosolyoghasson!