Az Ő mosolyuk a mi védjegyünk…

No Comments

Az Ő őszinte mosolyuk a mi védjegyünk… 

 

Rubint Rella (@rellarubint)

×

Rubint Rella (@rellarubint)


"Fogfehérítésen is jártam a napokban a @silverdenthungary-nél. Az esküvő
előtt én is és Soma is szerettünk volna elmenni. Mindketten a Philips
Zoom fehérítés mellett döntöttünk, mert nagyon látványos és tartós. Kb.
1,5 éve csináltattam náluk és még bőven bírta volna, de
fogkőeltávolítást is szerettem volna, emiatt döntöttem úgy, hogy
megcsináltatom most is a fehérítést."

Szécsi Debóra (@szecsidebora)

×

Szécsi Debóra (@szecsidebora)


“Fogszabályzós lettem…🤍
Már nagyon régóta terveztem ,hogy szeretném meg csináltatni a fogaimat, viszont azt tudni kell rólam, hogy nagyon félek a fogorvosoktól valamint az összes létező orvostól ! És itt szeretném megköszönni a @silverdenthungary es ,hogy ennyire kedvesek, figyelmesek és türelmesek velem! Még nagyon az elején vagyunk, de boldog vagyok hogy belevágtam ( igaz még vár rám 2 db bölcsességfog műtét, de biztos vagyok benne, hogy ezt is szuper meg fogják oldani…💪🏼”

Rácz Jenő (@chefjenoracz)

×

Rácz Jenő (@chefjenoracz)


“Egy éve ilyenkor tértem haza Magyarországra és komoly bajban voltam, hogy találjak egy profi és megbízható fogorvost…Számomra a szép mosoly többet ér minden szónál, ezért köszönöm a @silverdenthungary- nek a mai fogfehérítést!”

“A nap szelfije :-D! Újra itt a legjobb kezekben! @silverdenthungary”

Cinthya Dictator (@cinthyadictator)

×

Cinthya Dictator (@cinthyadictator)


„Tinédzserkorom óta komplexust okoz számomra, hogy kiállnak a fogaim. 👽🦷Egy álmom válik valóra azáltal, hogy a budapesti @silverdenthungary klinika és @dr_varga_adrienn megoldást nyújt a problémámra. 🙏🏻 Ma már lehetőség van az állkapocsív tágításra ezáltal beférnek a fogaim a számba.”

Cinthya itt is a fogszabiról beszél:

https://rtl.hu/rtlklub/reggeli/cynthia-dictator-pironkodva-meselt-uj-szerelmerol-molnar-tomirol-fogszabalyzo

További cikkek és bejegyzések Cinthya fogszabályozójával kapcsolatban:

https://24.hu/elet-stilus/2019/09/22/cinthya-dictator-fogszabalyzo-taska-minta-kep/
https://www.life.hu/egeszseg/20190718-raszanta-magat-fogszabalyozot-rakat-fel-cinthya-dictator.html
https://velvet.hu/gumicukor/2019/06/13/cinthya_dictator_fogai_hamarosan_befernek_a_szajaba/
https://ripost.hu/cikk-szomoru-vallomas-nem-tudtak-segiteni-az-orvosok-a-magyar-sztaron
https://nlc.hu/sztarok/20190718/cinthya-dictator-nagy-dontes/

Gyuricza Dóra (@gydorejj)

×

Gyuricza Dóra (@gydorejj)


“Mindig csak a legmegbízhatóbb helyre megyek, mert a fogszabályozásom óta nagyon kerülöm a fájdalmat, ha a fogaimról van szó!
Itt őszintén állítom, hogy profi kezekben van az ember, és az eredmény is vakító lett!”

„Imádom a szép rúzsokat, de ahhoz, hogy igazán kihangsúlyozzák a mosolyom, elengedhetetlenek a szép fehér fogak❤️ és csak 30 percbe telt, hogy újra ragyogóak legyenek😍👑 köszönöm a @silverdenthungary -nak, és őszintén ajánlom mindenkinek aki peroxid mentes fehérítésre, de legfőképp aki fehérebb fogakra vágyik👌🙌❤️”

Sáfrány Emese (@safrany_emese_)

×

Sáfrány Emese (@safrany_emese_)


“Nagyon fontosnak tartom a fogápolást, hogy rendszeresen menjünk fogkő leszedésre – tisztításra. Én évente mindig megnézetem a fogaim állapotát, ami most volt esedékes, várandósság alatt pedig különösen fontos.

A terhesség hatással van a nyál összetételére, a fogágy hormonális háztartására, a vérkeringésre, és általánosságban a szervezetben található hormonokra. Ennek a következménye, hogy megváltozik a szájban az immunitás, a baktériumflóra. A kismamák kifejezetten hajlamosak az ínyvérzésre, ínygyulladásra, fogágy gyulladásra, melynek elsősorban a hormonháztartás megváltozása az oka.

Köszönöm a @silverdenthungary-nak az állapotfelmérést, tanácsadást, és a professzionális dentálhigiéniai tisztítást.”

Kabát Peti (@kabatpeti22)

×

Kabát Peti (@kabatpeti22)


“Ha gyors, megbízható és gyönyörű fogfehérítést szeretnél, akkor mindenképpen a @silverdenthungary– t keresd fel!!!? Köszönöm a segítséget!!!”

Horváth Tomi és Péterfi Andi (@horvathtomi és @peterfiandika)

×

Horváth Tomi és Péterfi Andi (@horvathtomi és @peterfiandika)


Tomi: „Kicsit fehérítünk! :-D”

Andi: “Tegnap felkerült a fogszabályozóm! Nagyon örülök neki! :)”

Király Linda (@lindakiraly)

×

Király Linda (@lindakiraly)


“Ezzel a cuki felfújható koronával leptek meg ma a barátnőim.
😍
Az elmúlt napokban sokat főztem nekik, ezért a konyha királynője becenevet kaptam tőlük.
😇
Nagyon szeretem őket.
❤️
Köszönöm a fog feheritést @silverdenthungary 🥰”

Laskóy Noémi (@nnooemi)

×

Laskóy Noémi (@nnooemi)


„A fehér fogaknak nem barátja a kávé, de nekem mindkettő kell!!! Évekkel ezelőtt jól megjártam egy otthoni fehérítés miatt, így azt soha többet nem csinálnám. Azon kívül, rendesen ápolom a fogaimat minden nap, évente 1-2 alkalommal fogorvosi fehérítésre is járok a @silverdenthungarybe. Ez egyáltalán nem káros, ellenőrzött körülmények között zajlik, a hófehér eredmény pedig garantált.”

„Imádom, hogy nem kell semmilyen App ahhoz, hogy fehérek legyenek a fogaim☝🏼köszönöm @silverdenthungary , hogy széppé varázsoljátok a mosolyomat a tartós és biztonságos rendelői fogfehérítéssel👄…”

LIL G (@lil_g_official_real)

×

LIL G (@lil_g_official_real)


“Elsőre megtaláltam a legjobb fogorvosi csapatot! Imádom a fogszabim, a részemmé vált…a szuperkedves @dr_varga_adrienn doktorőm határtalan kedvessége mellett olyan stílust tud vinni ebbe a kis készülékbe, hogy ha semmi nem lenne rajtam is felöltözve érezném magam! Hálás vagyok a @silverdenthungary csapatának, hogy visszaadták az önbizalmam!”

Halász Klaudia (@misssfischer)

×

Halász Klaudia (@misssfischer)


“Nyolc hét telt el, mióta fent van a fogszabim!😬Az eredmény már most szembetűnő! Hétről hétre látszik, hogy rendeződnek a fogaim!💙 A Rendelővel és felszereltségével is maximálisan meg vagyok elégedve! Ennyi idő után is csak ajánlani tudom mindenkinek, aki gyönyörű fogakat szeretne! 😍 .”

Hegyes Berci (@hegyesberci)

×

Hegyes Berci (@hegyesberci)


“Igen, jól tippeltetek a storymnál, tényleg fogfehérítő kezelésen voltam a Silver Dent-nél! Én fontosnak tartom a szájhigiéniát és nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatásaikkal! Van, aki már a storymban észrevette a fehér fogaimat, úgyhogy 100%-ig meg vagyok elégedve, csak ajánlani tudom! :)”

“Tegnap szakadt a hó Nagykanizsán -1 fokban, ma pedig verőfényes napsütés Budapesten és +8 fok! 😎
A fogaim pedig még mindig ragyogóan fehérek! 😁🤩 Köszönöm a @silverdenthungary -nek a profi munkát!”

Smaltig Dalma (@dalmasmaltig)

×

Smaltig Dalma (@dalmasmaltig)


„Szerintem nincs még egy ember a Földön, aki harmadszor kap fogszabit! …Nem magamat hibáztatom, hanem azokat a fogorvosokat, akik nagyon jól tudják, hogy felnőtt korban bizony kell a RETAINER készülék, különben úgy jár az ember, mint én, aki egy rakat pénzt dobott ki, hogy végezetül eljusson egy korrekt orvoshoz @dr_varga_adrienn- hez, akit a @silverdenthungary- ben találtok meg!!! Ha előre Őt választom, már legalább 10 éve csodamosolyom lenne!”

Idő közben Dalma férje Tomi is a fogszabályozós pácienseink táborát gyarapítja. Dalma így nyilatkozik róla:

“Imáim meghallgatottak és gyarapodott a flottám! 😀 Ha fogszabályozásra adnád a fejed, csakis @dr_varga_adrienn- hez menj a @silverdenthungary- be!”

UPDATE:

„Két kép, fogszabival fodrász előtt, mint egy szétázott kuvasz ééééssss fogszabi nélkül már pöpec beállított séróval! Papparappiiii, na milyen? Hogy tetszik? Azért a búrám így már elég kisimult. Kicsit fog hiányozni, mert nem lesz mi csillogjon, de azért tudtam, hogy ennek is eljön majd az ideje. Az ajkam újra a helyén, nem áll már ki a szám sem 😊 A lényeg, hogy vágjatok bele, vár titeket @dr_varga_adrienn a @silverdenthungary-ben! A legjobb csapat és ilyen menő mosolyokat csinálnak!”

Kelemen Zsófia (@zsofiakelemen)

×

Kelemen Zsófia (@zsofiakelemen)


„31 évesen fogszabályzós lettem! 10 évig gyűjtöttem a bátorságot a bölcsességfog műtétekhez, ami nálam elengedhetetlen volt, mert nem fértek el a fogaim a számban, kellett a plusz hely. De amikor először megláttam magam a tv-ben, akkor megjött az elhatározás. Tv-n keresztül láttam igazán, hogy mennyire látszik beszéd közben, hogy csálék. Korábban sokszor írtatok és adtatok tanácsot nekem a témában, amit nagyon köszönök. Több orvoshoz elmentem, akit ti javasoltatok és akit kiválasztottam, azt is ti ajánlottátok. @silverdenthungary „

Mészáros Norina, Rácz Béla (@norinameszaros, @younggbeci)

×

Mészáros Norina, Rácz Béla (@norinameszaros, @younggbeci)


Norina:

“Kismama általános egészségügyi fogászati vizsgálat pipa ✅🦷😌
Sajnos könnyen elhanyagoljuk mi emberek magunkat.
Nem tartjuk be a féléves vizsgálatokat,amik azért vannak,hogy időben észrevegyék és orvosoljuk a hibát!
A kismamáknak a 9 hónap alatt pár vizsgálaton át kell esni,ami megtanít minket arra,hogy felelősséggel vagyunk magunkra!
Úgyhogy ezentúl minden kötelező féléves általanános vizsgáltatot be fogok tartni! 😊

Köszönöm @silverdenthungary a kedvességet és profizmust!🤗”

Béci:

“Sosem szerettem gyerekként fogdokihoz járni…de kajakra!😱 Kb olyan 18éves koromba billent át bennem ez az egész, amikor már tisztában voltam, hogy nem csak a szem a lélek tükre…tudtam, hogy egy szép mosollyal bárkit le tudok venni a lábáról!🤭🤣 Sajnos kb 2 éve nem ellenőrizték a fogamat, pedig muszáj!Kiderült, hogy a betegségemhez is sok köze lehet ha be van gyulladva valamelyik fogam…ezért el mentünk Nonokával meg Napsimmal egy általános egészségügyi csekkolásra a @silverdenthungary be! Meg is lett az eredménye a két évnek…úgy, hogy mehet vissza mert van egy kis apróság amit meg kell csinálniuk! Csak ajánlani tudom őket! Szép környezet a város szívében és kedves emberek FOGnak fogadni ha te is úgy döntesz, hogy elmész! itt egy jó tipp hova!”

Tóth Bence (@tothbenc.e)

×

Tóth Bence (@tothbenc.e)


„A kedvenc fogorvosommal @nazgolseyedemami 😊😁! Koszonom🙏🏼 @silverdenthungary !”

Czene Vivien (@czenevivienn)

×

Czene Vivien (@czenevivienn)


"Már régóta tervezgetem a fogfehérítést, ma végre eljutottam a
@silverdenthungary-be. Igényes szép tiszta környezetben megcsinálták
nekem a fogkőleszedést, majd egy fogfehérítést, ahol 2 teljes
árnyalattal fehérebbek lettek a fogaim."

Török Lívia (@livia.torok)

×

Török Lívia (@livia.torok)


Tikos Kitty (@kittytikos)

×

Tikos Kitty (@kittytikos)


„Mutasd a 100 Wattos mosolyod! Sok “mániám” mellett, a fogaim egészsége és esztétikája az egyik legfontosabb számomra, nagyon sok figyelmet és energiát fordítok rá. Köszönöm a @silverdenthungary -nak a precíz tisztítást és fehérítést, gyönyörű a végeredmény! #silverdenthungary

Tokár Tomi (@tokartomi)

×

Tokár Tomi (@tokartomi)


„Elképzelés VS. Valóság! Komolyan mondom, én full nyugodt voltam a @silverdenthungary cuki és profi orvosainak kezei között! Sosem hittem az otthoni fogfehérítésben, főleg, hogy tök veszélyes. Itt hollywoodi lettem…”

Vas Gábor (@vas.gabor)

×

Vas Gábor (@vas.gabor)


Meglátogattam a @silverdenthungary- t fogkőleszedés és fogfehérítés céljából és azt kell mondjam, hogy zseniális munkát végeztek rajtam. Innentől kezdve csak telivigyor!

Csöllei Anna (@csolleianna)

×

Csöllei Anna (@csolleianna)


„Akik régóta követnek tudják, hogy mindenféle otthoni fogfehérítéses módszert próbáltam már, viszont többen felhívták rá a figyelmem, hogy ezek hosszú távon sajnos többet ártanak, mint használnak, így hagytam lebeszélni magam. Tehát eljött az idő, hogy keressek egy megbízható megoldást.🙈 Elég sok helyet megnéztem, mire megtaláltam a tökéleteset.
A hét elején a @silverdenthungary ben jártam, és a kipróbáltam a ma létező legmodernebb, hidegfényes Beyond fogfehérítési technológiát.
Az eredmény szerintem magáért beszél, amit már storykban páran ki is szúrtak🙈 így szívből ajánlom nektek!”

Tóth Fanni (@tothfanni_)

×

Tóth Fanni (@tothfanni_)


„A fogkozmetika első részén már túl is vagyok, pár hét múlva jövök a következő lépéssel! „😊

Tihanyi Péter (@tihanyi.peter)

×

Tihanyi Péter (@tihanyi.peter)


“NE FÉLJETEK ANNYIRA, AMENNYIRE ÉN FÉLTEM (feleslegesen)!

Egyik legnagyobb félelmemet küzdöttem ma le! Anno az SZTK-s néni kiölte belőlem a fogorvos szeretetét.. ?

De miután kb 3 hete úgy bedurrant a fogam, hogy a földön fetrengtem a fájdalomtól, elhatároztam magam. Sajnos a fog, amit elkezdtek kezelni a @silverdenthungary -nél, már nagyon a végét járta (kép jobb oldala), ezért 2 gyökérkezelés után a húzásnál döntöttünk.
A bölcsességfogam (kép bal oldala) pedig amúgy is feleslegesen foglalta a helyet a számban. Mivel azonos oldalon voltak, egyszerre kihúzták őket!
Olyan érzéstelenítőt kaptam, amitől még most se nagyon érzem a fél arcom ?
Abszolút fájdalommentes volt mindkét húzás, innen is örök hála Doktornő ?

Hátra van még pár tömés, fogkő eltávolítás és a végén pedig egy extra fogfehérítés! A nehezén biztosan túl vagyok!”

Szűcs Laura (@szucslauraa)

×

Szűcs Laura (@szucslauraa)


“Éééés igeeeen…! Túl vagyok életem első fogfehérítésén és úgy gondolom, az eredmény magáért beszél 😊 Köszönöm @silverdenthungary a profi munkát!”

Sánta László (@santalaci)

×

Sánta László (@santalaci)


„Fogászaton! Az van, hogy igencsak parázni szoktam egy fogorvosi székben, de azért évente egy-két alkalommal elmegyek, hogy megnézessem a fogaimat. Ma a @silverdenthungary-t választottam, mert a feleségem annyit jót mesélt róla. A bennem lévő feszültség hamar elszállt, mert bár féltem attól, hogy találnak valamit és annak az orvoslása fájni fog, de az első perctől annyira kedvesek voltak, annyira profi és felkészült a csapat, hogy gyorsan megnyugodtam. Annyira, hogy rádumáltak egy fogfehérítésre is 😊 És ezt már nagyon régóta szerettem volna kipróbálni, úgyhogy hagytam magam. Abszolút fájdalommentes és kíméletes volt. Csak ajánlani tudom! Ráadásul elég tartós is” 😊

Gelencsér Tímea (@timella)

×

Gelencsér Tímea (@timella)


„A mai napot a Silver Dentben kezdtem, ahol fogfehérítésen jártam. Utoljára a Miss World előtt voltam fogorvosi fehérítésen, 2016-ban 😊Egy szép mosoly magabiztosságot ad és a magabiztosság mindenkinek kijár! Nagyon kedves és segítőkész volt mindenki a kezelés előtt/alatt/után. Az egész 3×10 perc volt+előtte fogkőeltávolítás és polírozás, összesen 1 óra. Köszönöm a profizmust!” 😊

Jerkovics Boglárka (@jerkovics_bogi)

×

Jerkovics Boglárka (@jerkovics_bogi)


“Egy szép fogsor és mosoly szerintem borzasztó nagy magabiztosságot tud nyújtani 🤍😁
Tegnap óta nem csak gondolat számomra a ragyogó fehérségű fog 🙈🦷✨
Hálás vagyok érte a @silverdenthungary csapatának🙏🏻
Annyira szeretek hozzájuk járni, gyönyörű rendelő, kedves,segítőkész és precíz csapat.”

Kocsis Alexandra (@alexandrakocsisofficial)

×

Kocsis Alexandra (@alexandrakocsisofficial)


“Minden évben egyszer elmegyek fogorvoshoz, biztos ami tuti.
Régen mindig féltem a fogorvostól, ma már nem, mert jó kezekben vagyok és megnyugtató kedvességgel és profizmussal állnak a Silverdentnél az emberhez.
8 évvel ezelőtt volt utoljára fehérítve a fogam, most kipróbáltam a Zoom technológiát🤍
Vakítóan fehér lett
Köszönöm @silverdenthungary ♥️”

Tajthy Hanna (@tajthyhanna)

×

Tajthy Hanna (@tajthyhanna)


“Pont ma egy hete, hogy a @silverdenthungary -ben jártam, ahol a Beyond, rendelői fogfehérítést választottam😁🙏
Szerintem az eredmény magáért beszél!💎😊”

Perepelica Claudia (@claudiaperepelica)

×

Perepelica Claudia (@claudiaperepelica)


“Miben hiszek mostanság? A nevetésben, a jó sok nevetésben az élet egyszerűségében! ☀️🤞🏼🙂 Ennek kapcsán ma ellátogattam a @silverdenthungary fogászathoz és a fogkőeltávolítás és fogak ellenőrzése után, életemben először részt vettem egy professzionális fogfehérítésen! Két opció közül lehet náluk választani, én a Beyond technológiát választottam! Ez a technika nemcsak a fogak felszínét, hanem annak mélyebb rétegét is képes megtisztítani! Hidegfénnyel kezelik a fogakat így elkerülhető a fogak károsodása és mindössze 30 percet vesz igénybe! A végeredmény 6-8 árnyalattal fehérebb fogak! Fontos tudni, hogy nekem a kezelés után azonnal látni lehetett két-három árnyalatnyi színkülönbséget, de ez még a következő napokban világosodni fog! Viszont fehérdiétát kell egy ilyen kezelés után tartani, ami nagyon fontos, ha fehérebb és fehérebb fogakat szeretnénk! Egy élmény volt, a fogorvosom profi volt, végig biztonságban és kényelmesen éreztem magam, mindig kiemelte, hogy mit csinál éppen a fogaimnál, ami engem mindig megnyugtatott! A gyönyörű környezetről nem is beszélve! Köszönöm a lehetőséget @silverdenthungary , jövök máskor is és őszintén csak ajánlani tudom Nektek is! 🦷 “

Hősök (@ecku, @menthamadafaka és @ceannemusic)

×

Hősök (@ecku, @menthamadafaka és @ceannemusic)


Eckü: “Anna, Mentha és jómagam szuper kezekben a Silver Dent Fogászatnál!”

Mentha: “Köszönjük @silverdenthungary!”

CéAnne: “Köszi @silverdenthungary, egy élmény volt! Sosem voltam még fogfehérítésen, de fogkő leszedésen sem, az utóbbi már eléggé rám fért. Ne halogassátok a fogorvost soha, semmilyen körülmények között. Tudnék erről a témáról regélni, de… :-D”

Kamarás Norbert (@kamaras.norbert)

×

Kamarás Norbert (@kamaras.norbert)


’Aki a neten szépíti a fogsorát,
de mosolyogva még ostobább’
@silverdenthungary

Laudon Andrea (@andilaudon)

×

Laudon Andrea (@andilaudon)


Új vidi feent!💕Mindent a fogfehérítésről🦷! Vlogolva a teljes folyamat a @silverdenthungary -ből”

https://www.youtube.com/watch?v=pnawuQ8ttsA

Halász Vivien (@kispec)

×

Halász Vivien (@kispec)


„Régóta szerettem volna még fehérebb “mosolyt”, ami végre sikerült is a @silverdenthungary jóvoltából 🥰 a szakmai profizmus mellett az egyik legfontosabb számomra a kellemes nyugodt környezet, hisz valljuk be sokan vagyunk akik “félnek” az orvosoktól, a Silver dent-nél a kezelés során iszonyat kedvesek voltak, mindenben segítőkészek és mindent lépésről lépésre elmondtak, hogy tudjam mi fog velem történni! A fogkő leszedés és a fogfehérités fájdalom mentes folyamat ☺️ A végeredmény pedig magáért beszél 😍😍 Keresd őket bizalommal!”

Hollósi Jázmin (@jazmin.hollosi_official)

×

Hollósi Jázmin (@jazmin.hollosi_official)


„Minden fehér🤍 A @silverdenthungary -nak köszönhetően még a fogaim is! 🦷😁”

Doncsev Kitty (@kitty_doncsev)

×

Doncsev Kitty (@kitty_doncsev)


„A fogaim annyira szèpek még mindig, nagyon szeretem, hogy ilyen fehèrek!😍🦷 Köszönöm @silverdenthungary !💋”

Palkovics Zora (@zorapalkovics)

×

Palkovics Zora (@zorapalkovics)


“Fogfehérítésen jártam a @silverdenthungary- nál! Korábban tartottam tőle, hogy kipróbáljam ezt a kezelést, viszont elsőre egy szuper és megbízható élmény volt, érzékenység és fájdalom nélkül, csodás végeredménnyel. Egy kis konzultáció után hamar elvégezték nekem a fehérítést, mindenki nagyon kedves és segítőkész volt, így valószínűleg nem utoljára jártam itt!”

Belényesi Alexandra (@lexybelenyesi)

×

Belényesi Alexandra (@lexybelenyesi)


„Köszönöm a @silverdenthungary precizitását és hogy gyönyörű, fehérebb fogakkal tudtam távozni, még nagyobb mosollyal a rendelőből. De ezzel nincs vége, hamarosan lehull a lepel mire készülök a közeljövőben 😊 Nektek van tippetek?”

Dobos Hunor (@doboshunor)

×

Dobos Hunor (@doboshunor)


„Hamarosan itt a karácsony, ezért nem csak másokra kell gondolni, hanem magatokra is, hogy a karácsonyi fotókon a fogaitok jobban világítsanak mint az égők a fán. 😀 Soha nem voltam még ilyen fogfehérítésen, ezért ezen a téren szűz voltam a mai napig, de örülök, hogy a fogaimat rábíztam a @silverdenthungary-ra 😊

Ezúton szeretném megköszönni a közös munkát hiszen nagyon jól döntöttem, hogy Őket választottam. Úgy érzem ha a későbbiekben fogorvosra lenne szükségem, vagy esetleg fogfehérítésre vissza fogok ide térni.”

Gelencsér Hajnalka (@hajnigelencser)

×

Gelencsér Hajnalka (@hajnigelencser)


„Még soha nem volt fogfehérítésem, úgyhogy nagyon izgatott voltam a mai nap, mikor elmentünk a @silverdenthungary rendelőjébe. Sajnos nagyon érzékeny az ínyem, úgyhogy a fogkőleszedésen kiderült, várnom kell még pár napot vele, de bízom a szakemberek döntésében, elvégre ők értenek hozzá és tudják mi lenne nekem a jó. 😊 Azonban kaptam egy polírozást, ami több árnyalattal fehérebbé tette a fogaimat, én már ennek is nagyon örülök. „😊

Lujza Edina (@edinalujza)

×

Lujza Edina (@edinalujza)


“A mosoly a legjobb smink, amit egy nő viselhet💋
tartja a mondás is… ha fogfehérítésen gondolkozol, akkor bátran ajánlom a @silverdenthungary szolgáltatásait!🦷”

Albert Dávid (@albertdavid.training)

×

Albert Dávid (@albertdavid.training)


„Köszönöm a @silverdenthungary-nek, hogy kezelésbe vettek és hozzájáruljanak ezzel a tavaszi nagy dobásomra…Nagyon kedves és segítőkész volt mindenki, gyönyörű helyen és profi munkával engedtek utamra.”

Nagy Zita (@nagyziti)

×

Nagy Zita (@nagyziti)


“Köszönöm szépen a @silverdenthungary csapatának, hogy idén is széppé varázsolták a mosolyomat!”

Pribelszki Norbi (@pribelszkinorbi)

×

Pribelszki Norbi (@pribelszkinorbi)


“Ritkán mosolygok a képeken, nem is lesz ebből rendszer, de gondoltam, megmutatom, milyen szép munkát végzett a @silverdenthungary a fogfehérítéssel!”

Jakus Lilla (@lillajakus)

×

Jakus Lilla (@lillajakus)


„A mai napon a @silverdenthungary fogorvosi rendelőben jártam, ahol fogkőleszedést és fogfehérítést csináltak nekem. Hihetetlen elégedett vagyok az eredménnyel, ugyanis 3 árnyalattal lett fehérebb a fogam 😊”

“Imádom a végeredményt!💕👄 @silverdenthungary #reklam
Tű és fájdalom nélkül is lehet dús ajkad!🚫💉🚫
Az Air Filler egy tökéletes megoldás az ajkak dúsítására, gyönyörű, természetes eredményt lehet elérni vele. Nekem az volt a fő cél, hogy semmiképpen se legyen kacsaszám, de mégis legyen látványos eredmény 🥳🤩 A Silver Dent szolgáltatásaival mindig szuper elégedett vagyok, hatalmas mosollyal jövök ki minden egyes kezelés után 😍”

“Nincs is szebb egy ragyogó mosolynál?
Másfél év után ismét visszatértem fogfehérítésre a @silverdenthungary-be❤️ Mint mindig, most is profi munkát végeztek? Mindig úgy lenyűgöz a végeredmény, csodás lett! Mindig annyira kedves velem mindenki, öröm hozzájuk járni ☺️”

Jávor Peggi (@peggijavor)

×

Jávor Peggi (@peggijavor)


“Aki ismer, az tudja, hogy ekkora mosollyal töltöm a mindennapjaimat 😀 így kiemelten fontos számomra a fogaim megfelelő ápolása. A @silverdenthungary- nél jártam, ahol kaptam egy teljes körű ápolást: fogkő eltávolítást és polírozást! Habár a fogkő sok esetben nem feltűnő, mégis jelen van és elengedhetetlen, hogy időközönként eltávolítsák! Köszönöm @silverdenthungary!”

Anna (@followanna)

×

Anna (@followanna)


„Most voltam először életemben fogfehérítésen, tartottam tőle, mert sok embertől hallottam, hogy fájt utána a foguk, de gondoltam majd a saját tapasztalataim alapján ítélkezem. @silverdenthungary fogászat volt a választásom, ahol a hidegfényű fehérítés nem károsítja a fogakat. Egyelőre csodálatos az eredmény, még pár napig megfigyelhető további világosodás, szóval egy hét múlva újra jelentkezem.”

„A fagyi evés a fogaimnak sem jelentett gondot, pedig egy hónapja voltam fogfehérítésen a @silverdenthungary -nál és örömmel jelentem, hogy egyáltalán nem érzékenyek a fogaim, ellenben gyönyörű fehérek. 😍”

Nagy Lilla Rita (@nagylillarita)

×

Nagy Lilla Rita (@nagylillarita)


Sosem hittem az otthoni fehérítésben, és a @silverdenthungary kollégái elmondták, hogy valójában mennyi veszélye is van annak sajnos. Alapos fogkőleszedés után jött az orvosi professzionális fogfehérítés, ami 3x 10 percet vett igénybe. Egyszerűen imádom a végeredményt…!

Antonyo (@antonyo_hun)

×

Antonyo (@antonyo_hun)


“Fogszabályozás profi kezekben! Most még vidám vagyok, aztán én kerülök a székbe :-D!”

Kővágó Dóra (@dorakovago)

×

Kővágó Dóra (@dorakovago)


A @silverdenthungary- nél jártam, ahol fogfehérítésen vettem részt, viszont nem csak ez volt az apropója, hogy ellátogattam hozzájuk, ugyanis hamarosan új fejezetbe lépünk és Én is a fogszabályzósok táborát erősítem majd! Biztonságos kezekre leltem, és hamarosan még szebbek lesznek a fogaim, én pedig már nagyon várom az eredményt!

Tihanyi Bernadett (@tihanyi.bernadett)

×

Tihanyi Bernadett (@tihanyi.bernadett)


Nem hagyjuk, hogy az eső elrontsa a jókedvüket! Tegyetek ti is és mosolyogjatok sokat! MOSOLY ON! Köszönöm @silverdenthungary!

Magyar Beatrix (@beuus26)

×

Magyar Beatrix (@beuus26)


“Egy fog alakú tükörben csekkolom a végeredményt! Ma a @silverdenthungary- ban jártam, ahol eltávolították a fogkövem, valamint egy orvosi fogfehérítést is kaptam. Hamarosan a végeredményt is megmutatom!”

Luna Joanna Michelle (@lunacskaa)

×

Luna Joanna Michelle (@lunacskaa)


A @silverdenthungaryfogorvosi rendelőjében jártam, ahol gyönyörűszép igényes környezetben végezték el rajtam a fogfehérítést. Én már most teljesen elégedett vagyok az eredménnyel! Ha profi kezekben szeretnétek szépülni, mindenkinek bizalommal ajánlom!

Kutai Kinga (@kingakutai)

×

Kutai Kinga (@kingakutai)


Köszönöm a @silverdenthungary fogászatnak, hogy mindig gondoskodnak a tökéletes megjelenésről, ami a fogaim egészségét és fehérségét illeti!

Pető Laura (@_peto_laura_)

×

Pető Laura (@_peto_laura_)


Sok helyet megnéztem, de végül a @silverdenthungary- t választottam! Minőséget és az elvárásaimat bőven az átlag felett teljesítették! Ezúton is köszönöm!

Barbee (@barbeemusic)

×

Barbee (@barbeemusic)


Annyira jó érzés megint magabiztosan mosolyogni! El sem tudom mondani, mennyit dob az ember önbizalmán, ha fehérek a fogai. Nagy kávés vagyok, és sajnos ez eléggé meglátszott már, emiatt nem szívesen viseltem pl. piros rúzst, de a @silverdenthungary- nek hála most egy darabig megint előtérbe kerülhetnek az élénk rúzsaim! Biztos, hogy visszatérő Páciens leszek!

Egri Dorottya (@dorottyaegri_official)

×

Egri Dorottya (@dorottyaegri_official)


„A Beyond a ma létező legmodernebb fogfehérítési technológia, amely nem csupán a fogak felszínét, hanem annak mélyebb rétegeit is képes megtisztítani. Különlegessége, hogy hidegfényes rendszeren alapul, ennek köszönhetően elkerülhető a fogak károsodása, amely a hagyományos melegfényű eljárások során a fokozott hőtermelődés hatására gyakran bekövetkezik. Azóta már több kezelésre is visszamentem a Silver Dentbe, és mindennel nagyon elégedett vagyok.”

Sosity Regina (@sosity_regi)

×

Sosity Regina (@sosity_regi)


"Sokan nem szeretik, többek között én sem…Ma viszont ellátogattam a@silverdenthungary- be és most a fogkozmetikai csomagjukat prónáltam ki: egy kis kontroll, egy kis fogkőeltávolítás.
Jelentem, visszatérő vendég leszek!! És köszönöm az élményt!"

Madarász Eszter (@thehungryhungariangirl)

×

Madarász Eszter (@thehungryhungariangirl)


„Abban megegyezhetünk, hogy igazából se az alsó állandó, sem pedig az átlátszó nem látványos és nem is zavaró! Én már nagyon várom az eredményt és köszönöm a @silverdenthungary csapatának a nagyszerű munkát.”

Stőhr Gréta (@gretastohr)

×

Stőhr Gréta (@gretastohr)


„Az egészséghez nem csak a megfelelő étkezés, a szépségápolás vagy a testedzés, hanem önbizalmunk, önmagunkba vetett hitünk is hozzátartozik. … Ne feledjétek, hogy a fogakba betegségek sora és sok-sok rejtett probléma oka húzódhat meg …

Hálás vagyok, hogy megismertem a @silverdenthungary profi, és végtelenségig elkötelezett csapatát, akik hófehér, fogkőmentes, egészséges fogakat varázsolnak nekem, mindemellett egyáltalán nincs az az érzésem, hogy fogorvosnál járnék.”

Alexy Vivien (@alexyvivilifestyle)

×

Alexy Vivien (@alexyvivilifestyle)


„Sokan észrevettétek a legutóbbi videómban, hogy milyen szép fehér a fogam. A szülés után leellenőriztettem a fogaimat, a @silverdenthungary fogászaton felmérték a károkat (ami sajnos nem kevés 😪), leszedték a fogkövemet és szépen ki is fehérítették, Beyond fogfehérítéssel, ami a hidegfénynek köszönhetően nem károsítja a fogakat – egy gonddal kevesebb.”

Gregori Dóra (@gregoridora)

×

Gregori Dóra (@gregoridora)


„Végre sikerült egy kis időt szakítanom a fogaimra! A fogkozmetika első lépésén már túl is vagyok!”

Sánta Juliska (@santajuliska)

×

Sánta Juliska (@santajuliska)


„Ami azt illetti, kiskorom óta nagyon odafigyelek a fogápolásra, Lacika fogára is úgy odafigyelünk, néha szinte túlzásnak érzem..🙈
Biztos már így is lettem nevelve, nem is csoda, hiszen Anyukám sok-sok milliót költött a fogaira.. úgyhogy mindig figyelmeztetett minket, hogy alaposan mossuk meg!!😁☝️
Annyira kedves, előzékeny volt mindenki, majd elolvadtam!😍 Nagyszerű eligazítást kaptam és olyan dolgokról beszélgettünk mint például, hogy miért tűnik el lassan a bölcsességfog!😯 Szóval nagyon jól éreztem magam, úgyhogy megyek is megint …”

Bíró Barbara Cynthia (@bbcynthi)

×

Bíró Barbara Cynthia (@bbcynthi)


„Minden évben legalább egyszer ellátogatok a fogászatra, hogy megbizonyosodjak arról, hogy minden rendben van. Ma a @silverdenthungary rendelőjébe mentem… szívből ajánlom ezt a helyet azoknak is, akik félnek a fogorvostól, mivel nagyon kedves és szakértő orvosok dolgoznak itt, akik mindent lépésről lépésre elmondanak és valóban odafigyelnek arra, hogy semmi fájdalma ne legyen a Páciensnek…”

Oldal Szintia (@szintiaoldal)

×

Oldal Szintia (@szintiaoldal)


„Beyond fogfehérítés a legjobb helyen! …Ami számomra nagyon fontos egy ilyen helyen, az a profizmus és a közvetlenség, ami abszolút érzékelhető volt! Nagyon szépen köszönöm még egyszer a lehetőséget és a kedvességet…”

Eszenyi Eszter (@eszter.eszenyi)

×

Eszenyi Eszter (@eszter.eszenyi)


„Nagyon szép állapotban voltak alapból a fogaim, de kaptam egy teljeskörű ápolást, köztük fogkőleszedést- polírozást és egy professzionális fehérítést. Olyan szinten csillogó, világító fehérek lettek a fogaim, hogy igazán még én sem akarom elhinni. Fantasztikus volt, egy igazi élmény! Nem fájdalmas és fél óra volt az egész. Köszönöm szépen @silverdenthungary!”

Kállai-Kiss Zsófi (@sophiekallai)

×

Kállai-Kiss Zsófi (@sophiekallai)


„Fogorvos után őszinte volt a mosolyom…hát ez se sűrű! Fogkő leszedtünk, políroztunk, fehérítettünk, csekkoltuk a tennivalókat! A Doktornő mindennek elmondta a kémiáját és az okát. Egészen felnőttnek éreztem magam, hogy már nem félek a fogászaton. Köszi @silverdenthungary!”

Görbe Palkó (@gorbepalko)

×

Görbe Palkó (@gorbepalko)


„A @silverdenthungary klinikáján voltam, ahol mindenki nagyon kedves és segítőkész volt, egy sor vizsgálatot elvégeznek, mielőtt valakinek fehérítik a fogait. Összességében szerintem igen látványos eredményt értünk el, az egyetlen fájó pont, hogy most 7 napig nem nagyon ehetek színezéket tartalmazó dolgokat, és mind közül a kávé a legfájóbb…”

Szabó Kitti (@szabokitta)

×

Szabó Kitti (@szabokitta)


„Tádááám…a fogtündérnél jártam 😊Martinnal eljöttünk egy romantikus péntek esti fogkő leszedésre, és milyen jól tettük! A végeredmény magáért beszél (a képen semmilyen plusz filter nincsen), és még fogfehérítésről nem is beszéltünk… @silverdenthungary”

Zsigmond Orsolya (@orsi.gzs)

×

Zsigmond Orsolya (@orsi.gzs)


„A kezelést a @silverdenthungary csapatára bíztam, az eljárás pedig a Beyond fogfehérítős módszer volt, ami egy előzetes fogkőeltávolítást követően mindössze 3×10 percet vett igénybe. Nekem szerencsére alapvetően elszíneződve a fogaim, mégis kb 3 árnyalatot világosodtak. A színdiétával kapcsolatban mindenki a kávéra gondol, nekem viszont a paradicsom és az édesburgonya megvonása sokkal nehezebb.”

“h ó f e h é r k e másképp🦷🤍 #reklám Kipróbáltam a Zoom fogfehérítést a @silverdenthungary fogászaton, és a végeredménnyel ennél elégedettebb nem is lehetnék!🙈🤩 Régebben voltam már Beyond fogfehérítésen (ami szinten bevált), ott viszont 7 nap kellett ahhoz, hogy előjöjjön a végleges fehérség, a Zoom után pedig rögtön látszik.🙋🏼‍♀️ Sztoriban bővebben beszámoltam a kezelésről, és ahogy ígértem, itt is megosztom veletek a tippemet a témával kapcsolatban😜👉🏼ez pedig nem más, mint a (fém) SZÍVÓSZÁL! Bizony, otthon tessék csak ezzel iszogatni a kávét, meg a sötétebb teákat, és máris tettünk egy lépést a fogak elszíneződésének elkerülése érdekében.🙏🏼💫”

“Hétfőn is ér mosolyogni?🙋🏼‍♀️ Én bevallom, rendszeresen szoktam…ha még nem vettétek volna észre🙃

Fehér 🦷 by @silverdenthungary 💫”

Nébald Olivér (@nebald_oliver)

×

Nébald Olivér (@nebald_oliver)


„30 után sincs egyetlen lyukas fogam sem 😊 A silverdenthungary-nél tett látogatásom során ezt egy fogfehérítéssel ünneplem meg.”

Rebeka (@rebiofithungary)

×

Rebeka (@rebiofithungary)


„Miért is érdemes a fogaink épségével foglalkozni?! A fogak nem csak esztétikailag töltenek be kiemelkedő szerepet.
Én minden évben megyek fogorvoshoz, hiszen a fogkő eltávolítása rettentően fontos.
Aki most nem teszi meg ezt a kis lépést, annak pár év múlva bizony a fogai elszuvasodnak, és ha továbbra sem megy el fogorvoshoz, akkor sajnos maradnia kell a bébipapinál, a pürés, folyékony táplálkozásnál.
Tényleg ezt akarod? Én azt hallottam a @silverdenthungary -nél, hogy érdemes minden évben legalább egyszer leszedetni a fogkövet, és egy kontrollt elvégezni.
Ha Budapesten élsz, vagy a környéken, akkor én csakis őket ajánlom! A kezdetektől barátként fogadtak, pedig eléggé izgultam, mert őszintén, előtte nem szívesen jártam én sem fogorvoshoz.”

Virág Anita (@anita_virag)

×

Virág Anita (@anita_virag)


„Fontosnak tartom a rendszeres fogorvosi vizsgálatot. Fogkő eltávolítás és egy kis polírozás kellett a fogaimnak. Legközelebb pedig töméscsere. Én nagyon félek a fúrótól. Ti bírjátok?”

Béla (@belautazik)

×

Béla (@belautazik)


  „Gyerekkorom óta mindig azt mondták, hogy szép mosolyom van és vigyázzak rá. Előfordult már velem, hogy egy gyulladt foggal heteket szenvedtem és a fogfájásnál kevés rosszabb fájdalom létezik szerintem, így mindenképp nagyon fontosnak tartom, hogy szakszerű és profi kezekben legyenek a fogaim. Ezért választottam a @silverdenthungary kedves és minőségi ellátását, mellyel teljesen elégedett vagyok és csak ajánlani tudom bárkinek!”

Ditke (@ditke)

×

Ditke (@ditke)


  „Mindig is tartottam a fogfehérítéstől, főleg az otthon elvégezhetőktől (ezeket még mindig messziről kerülöm), de nemrég megkeresett a @silverdenthungary fogorvosi rendelő, hogy lehetőségem lenne kipróbálni a Beyond hidegfényű fogfehérítést. Igazából eddig sem voltak elszíneződve a fogaim, de hajtott a kíváncsiság, úgyhogy miután megbeszéltük, hogy ez semmilyen kárt nem tesz a fogaimban és nem lesznek tőle érzékenyebbek, belementem. És nem bántam meg! 🙂 „

Hódosi Máté (@hodosi_mate)

×

Hódosi Máté (@hodosi_mate)


„A pillanat, amikor rájössz, hogy a fogaid fehérebbek, mint a fal vagy a póló. 😊 Köszönöm a @silverdenthungary -nek a fantasztikus fogakat és a professzionális kezelést, amely minden évben elengedhetetlen!”

Eszter Virág (@esztervirag)

×

Eszter Virág (@esztervirag)


Lina és Panni (@linaxxpanni)

×

Lina és Panni (@linaxxpanni)


A lányok videókban örökítették meg a rendelői élményeiket.

https://www.youtube.com/watch?v=wFtHl1E77NY&t=392s

 

 Tapasztalja meg egyedülálló gondoskodásunkat, válassza a kimagasló szakértelmet és csatlakozzon elégedett Pácienseink táborához! Várjuk Önt is, hiszen mosolya számít nekünk…