Egészség, szakértelem, modern technológia, komplex ellátás és emberközpontúság. Ezt nyújtja Önnek a Silver Dent fogászati rendelő. Bennünk megtalálja hosszú távú fogászati partnerét a száj és fogászati problémák megelőzésében, szakszerű és fájdalommentes kezelésében és egészségének megóvásában! Fogorvosaink professzionális tudású, a szakmájuk iránt elhivatott szakemberek, akik precíz, fájdalommentes és teljes körű fogászati ellátást biztosítanak Pácienseiknek.

Célunk, hogy Ön a lehető legjobb kezelés mellett kaphassa vissza mosolyát. Orvosaink minden esetben Pácienseink igényeinek megfelelő időt szánják a kezelések, lehetséges beavatkozások elmagyarázására, akkor is ha egy egyszerű esetről van szó. A Silver Dentben nem futószalag-szerűen gyógyítjuk a Pácienseket, mint sok más rendelőben. A munkánkra és a használt anyagokra garanciát vállalunk. Fogászati, parodontológiai, száj és arcesztétikai kezeléseinket megelőzően teljes állapotfelmérést végzünk majd a felmerülő problémákra részletes, többlépcsős tervet dolgozunk ki. Különböző alternatívákat ajánlunk, melyek igazodnak az igényeihez, válassza bármelyiket is, szájának és fogainak egészsége garantált.

Professzionális szervezésünknek köszönhetően Pácienseinknek szinte soha sem kell várakozniuk, érkezésüket követően azonnal megkezdjük az ellátásukat.

Válasszon minket és győződjön meg róla saját szemével, hogy nálunk valóban a legjobb szakemberek dolgoznak, makulátlan tisztaságú rendelőnk pedig a legmodernebb eszközökkel felszerelt és komfortos kialakítású. Kollégáink várják Önt!

Galéria

Arra törekszünk, hogy minden páciensünk egészségesen és ragyogóan mosolyoghasson!