Az Ő mosolyuk a mi védjegyünk…

No Comments

Beszéljen helyettünk az Ő mosolyuk 

 

Marketing szlogenek ide- vagy oda, nincs is annál meggyőzőbb, mint amikor saját Pácienseink osztják meg silverdentes élményeiket. 

A kezdetektől fogva azon dolgozunk, hogy olyan minőségi szolgáltatást nyújtsunk a rendelőnket felkereső Pácienseink számára, amely nemcsak esztétikailag lesz maradandó, hanem a magasszintű gondoskodásunknak, a kellemes környezetnek és kiemelt figyelmünknek köszönhetően a nálunk tett látogatásuk örökké emlékezetes marad. 

Hálásak vagyunk a sok pozitív visszajelzésért, és külön megtisztelő, hogy sokan bátran meg is osztják silverdentes átalakulásukat. Számunkra a legnagyobb elismerés Pácienseink elégedettsége, hiszen:

az Ő őszinte mosolyuk a mi védjegyünk… 

 

 

Szécsi Debóra

(@szecsidebora)

“Fogszabályzós lettem…🤍
Már nagyon régóta terveztem ,hogy szeretném meg csináltatni a fogaimat, viszont azt tudni kell rólam, hogy nagyon félek a fogorvosoktól valamint az összes létező orvostól ! És itt szeretném megköszönni a @silverdenthungary es ,hogy ennyire kedvesek, figyelmesek és türelmesek velem! Még nagyon az elején vagyunk, de boldog vagyok hogy belevágtam ( igaz még vár rám 2 db bölcsességfog műtét, de biztos vagyok benne, hogy ezt is szuper meg fogják oldani…💪🏼”

Cinthya Dictator

(@cinthyadictator)

„Tinédzserkorom óta komplexust okoz számomra, hogy kiállnak a fogaim. 👽🦷Egy álmom válik valóra azáltal, hogy a budapesti @silverdenthungary klinika és @dr_varga_adrienn megoldást nyújt a problémámra. 🙏🏻 Ma már lehetőség van az állkapocsív tágításra ezáltal beférnek a fogaim a számba.”

Cinthya itt is a fogszabiról beszél:

https://rtl.hu/rtlklub/reggeli/cynthia-dictator-pironkodva-meselt-uj-szerelmerol-molnar-tomirol-fogszabalyzo

További cikkek és bejegyzések Cinthya fogszabályozójával kapcsolatban:

https://24.hu/elet-stilus/2019/09/22/cinthya-dictator-fogszabalyzo-taska-minta-kep/

https://www.life.hu/egeszseg/20190718-raszanta-magat-fogszabalyozot-rakat-fel-cinthya-dictator.html

https://velvet.hu/gumicukor/2019/06/13/cinthya_dictator_fogai_hamarosan_befernek_a_szajaba/

https://ripost.hu/cikk-szomoru-vallomas-nem-tudtak-segiteni-az-orvosok-a-magyar-sztaron

https://nlc.hu/sztarok/20190718/cinthya-dictator-nagy-dontes/

Rácz Jenő

(@chefjenoracz)

“Egy éve ilyenkor tértem haza Magyarországra és komoly bajban voltam, hogy találjak egy profi és megbízható fogorvost…Számomra a szép mosoly többet ér minden szónál, ezért köszönöm a @silverdenthungary- nek a mai fogfehérítést!”

“A nap szelfije :-D! Újra itt a legjobb kezekben! @silverdenthungary”

Sáfrány Emese

(@safrany_emese_)

“Nagyon fontosnak tartom a fogápolást, hogy rendszeresen menjünk fogkő leszedésre – tisztításra. Én évente mindig megnézetem a fogaim állapotát, ami most volt esedékes, várandósság alatt pedig különösen fontos.

A terhesség hatással van a nyál összetételére, a fogágy hormonális háztartására, a vérkeringésre, és általánosságban a szervezetben található hormonokra. Ennek a következménye, hogy megváltozik a szájban az immunitás, a baktériumflóra. A kismamák kifejezetten hajlamosak az ínyvérzésre, ínygyulladásra, fogágy gyulladásra, melynek elsősorban a hormonháztartás megváltozása az oka.

Köszönöm a @silverdenthungary-nak az állapotfelmérést, tanácsadást, és a professzionális dentálhigiéniai tisztítást.”

Kabát Peti

(@kabatpeti22)

“Ha gyors, megbízható és gyönyörű fogfehérítést szeretnél, akkor mindenképpen a @silverdenthungary– t keresd fel!!!? Köszönöm a segítséget!!!”

Tihanyi Péter

(@tihanyi.peter)

“NE FÉLJETEK ANNYIRA, AMENNYIRE ÉN FÉLTEM (feleslegesen)!

Egyik legnagyobb félelmemet küzdöttem ma le! Anno az SZTK-s néni kiölte belőlem a fogorvos szeretetét.. ?

De miután kb 3 hete úgy bedurrant a fogam, hogy a földön fetrengtem a fájdalomtól, elhatároztam magam. Sajnos a fog, amit elkezdtek kezelni a @silverdenthungary -nél, már nagyon a végét járta (kép jobb oldala), ezért 2 gyökérkezelés után a húzásnál döntöttünk.
A bölcsességfogam (kép bal oldala) pedig amúgy is feleslegesen foglalta a helyet a számban. Mivel azonos oldalon voltak, egyszerre kihúzták őket!
Olyan érzéstelenítőt kaptam, amitől még most se nagyon érzem a fél arcom ?
Abszolút fájdalommentes volt mindkét húzás, innen is örök hála Doktornő ?

Hátra van még pár tömés, fogkő eltávolítás és a végén pedig egy extra fogfehérítés! A nehezén biztosan túl vagyok!”

Halász Klaudia

(@misssfischer)

“Nyolc hét telt el, mióta fent van a fogszabim!😬Az eredmény már most szembetűnő! Hétről hétre látszik, hogy rendeződnek a fogaim!💙 A Rendelővel és felszereltségével is maximálisan meg vagyok elégedve! Ennyi idő után is csak ajánlani tudom mindenkinek, aki gyönyörű fogakat szeretne! 😍 .”

Mészáros Norina, Rácz Béla

(@norinameszaros, @younggbeci)

Norina:

“Kismama általános egészségügyi fogászati vizsgálat pipa ✅🦷😌
Sajnos könnyen elhanyagoljuk mi emberek magunkat.
Nem tartjuk be a féléves vizsgálatokat,amik azért vannak,hogy időben észrevegyék és orvosoljuk a hibát!
A kismamáknak a 9 hónap alatt pár vizsgálaton át kell esni,ami megtanít minket arra,hogy felelősséggel vagyunk magunkra!
Úgyhogy ezentúl minden kötelező féléves általanános vizsgáltatot be fogok tartni! 😊

Köszönöm @silverdenthungary a kedvességet és profizmust!🤗”

Béci:

“Sosem szerettem gyerekként fogdokihoz járni…de kajakra!😱 Kb olyan 18éves koromba billent át bennem ez az egész, amikor már tisztában voltam, hogy nem csak a szem a lélek tükre…tudtam, hogy egy szép mosollyal bárkit le tudok venni a lábáról!🤭🤣 Sajnos kb 2 éve nem ellenőrizték a fogamat, pedig muszáj!Kiderült, hogy a betegségemhez is sok köze lehet ha be van gyulladva valamelyik fogam…ezért el mentünk Nonokával meg Napsimmal egy általános egészségügyi csekkolásra a @silverdenthungary be! Meg is lett az eredménye a két évnek…úgy, hogy mehet vissza mert van egy kis apróság amit meg kell csinálniuk! Csak ajánlani tudom őket! Szép környezet a város szívében és kedves emberek FOGnak fogadni ha te is úgy döntesz, hogy elmész! itt egy jó tipp hova!”

Hegyes Berci

(@hegyesberci)

“Igen, jól tippeltetek a storymnál, tényleg fogfehérítő kezelésen voltam a Silver Dent-nél! Én fontosnak tartom a szájhigiéniát és nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatásaikkal! Van, aki már a storymban észrevette a fehér fogaimat, úgyhogy 100%-ig meg vagyok elégedve, csak ajánlani tudom! :)”

“Tegnap szakadt a hó Nagykanizsán -1 fokban, ma pedig verőfényes napsütés Budapesten és +8 fok! 😎
A fogaim pedig még mindig ragyogóan fehérek! 😁🤩 Köszönöm a @silverdenthungary -nek a profi munkát!”

Szűcs Laura

(@szucslauraa)

“Éééés igeeeen…! Túl vagyok életem első fogfehérítésén és úgy gondolom, az eredmény magáért beszél 😊 Köszönöm @silverdenthungary a profi munkát!”

Tóth Bence

(@tothbenc.e)

„A kedvenc fogorvosommal @nazgolseyedemami 😊😁! Koszonom🙏🏼 @silverdenthungary !

Király Linda

(@lindakiraly)

“Ezzel a cuki felfújható koronával leptek meg ma a barátnőim.
😍
Az elmúlt napokban sokat főztem nekik, ezért a konyha királynője becenevet kaptam tőlük.
😇
Nagyon szeretem őket.
❤️
Köszönöm a fog feheritést @silverdenthungary 🥰”

Tikos Kitty

(@kittytikos)

„Mutasd a 100 Wattos mosolyod! Sok “mániám” mellett, a fogaim egészsége és esztétikája az egyik legfontosabb számomra, nagyon sok figyelmet és energiát fordítok rá. Köszönöm a @silverdenthungary -nak a precíz tisztítást és fehérítést, gyönyörű a végeredmény! #silverdenthungary

Sánta László

(@santalaci)

„Fogászaton! Az van, hogy igencsak parázni szoktam egy fogorvosi székben, de azért évente egy-két alkalommal elmegyek, hogy megnézessem a fogaimat. Ma a @silverdenthungary-t választottam, mert a feleségem annyit jót mesélt róla. A bennem lévő feszültség hamar elszállt, mert bár féltem attól, hogy találnak valamit és annak az orvoslása fájni fog, de az első perctől annyira kedvesek voltak, annyira profi és felkészült a csapat, hogy gyorsan megnyugodtam. Annyira, hogy rádumáltak egy fogfehérítésre is 😊 És ezt már nagyon régóta szerettem volna kipróbálni, úgyhogy hagytam magam. Abszolút fájdalommentes és kíméletes volt. Csak ajánlani tudom! Ráadásul elég tartós is” 😊

Gelencsér Tímea

(@timella)

„A mai napot a Silver Dentben kezdtem, ahol fogfehérítésen jártam. Utoljára a Miss World előtt voltam fogorvosi fehérítésen, 2016-ban 😊Egy szép mosoly magabiztosságot ad és a magabiztosság mindenkinek kijár! Nagyon kedves és segítőkész volt mindenki a kezelés előtt/alatt/után. Az egész 3×10 perc volt+előtte fogkőeltávolítás és polírozás, összesen 1 óra. Köszönöm a profizmust!” 😊

Horváth Tomi és Péterfi Andi

(@horvathtomi és @peterfiandika)

Tomi: „Kicsit fehérítünk! :-D”

Andi: “Tegnap felkerült a fogszabályozóm! Nagyon örülök neki! :)”

Laskóy Noémi

(@nnooemi)

„A fehér fogaknak nem barátja a kávé, de nekem mindkettő kell!!! Évekkel ezelőtt jól megjártam egy otthoni fehérítés miatt, így azt soha többet nem csinálnám. Azon kívül, rendesen ápolom a fogaimat minden nap, évente 1-2 alkalommal fogorvosi fehérítésre is járok a @silverdenthungarybe. Ez egyáltalán nem káros, ellenőrzött körülmények között zajlik, a hófehér eredmény pedig garantált.”

„Imádom, hogy nem kell semmilyen App ahhoz, hogy fehérek legyenek a fogaim☝🏼köszönöm @silverdenthungary , hogy széppé varázsoljátok a mosolyomat a tartós és biztonságos rendelői fogfehérítéssel👄…”

LIL G

(@lil_g_official_real)

“Elsőre megtaláltam a legjobb fogorvosi csapatot! Imádom a fogszabim, a részemmé vált…a szuperkedves @dr_varga_adrienn doktorőm határtalan kedvessége mellett olyan stílust tud vinni ebbe a kis készülékbe, hogy ha semmi nem lenne rajtam is felöltözve érezném magam! Hálás vagyok a @silverdenthungary csapatának, hogy visszaadták az önbizalmam!”

Jerkovics Boglárka

(@jerkovics_bogi)

“Egy szép fogsor és mosoly szerintem borzasztó nagy magabiztosságot tud nyújtani 🤍😁
Tegnap óta nem csak gondolat számomra a ragyogó fehérségű fog 🙈🦷✨
Hálás vagyok érte a @silverdenthungary csapatának🙏🏻
Annyira szeretek hozzájuk járni, gyönyörű rendelő, kedves,segítőkész és precíz csapat.”

Tokár Tomi

(@tokartomi)

„Elképzelés VS. Valóság! Komolyan mondom, én full nyugodt voltam a @silverdenthungary cuki és profi orvosainak kezei között! Sosem hittem az otthoni fogfehérítésben, főleg, hogy tök veszélyes. Itt hollywoodi lettem…”

Smaltig Dalma

(@dalmasmaltig)

„Szerintem nincs még egy ember a Földön, aki harmadszor kap fogszabit! …Nem magamat hibáztatom, hanem azokat a fogorvosokat, akik nagyon jól tudják, hogy felnőtt korban bizony kell a RETAINER készülék, különben úgy jár az ember, mint én, aki egy rakat pénzt dobott ki, hogy végezetül eljusson egy korrekt orvoshoz @dr_varga_adrienn- hez, akit a @silverdenthungary- ben találtok meg!!! Ha előre Őt választom, már legalább 10 éve csodamosolyom lenne!”

Idő közben Dalma férje Tomi is a fogszabályozós pácienseink táborát gyarapítja. Dalma így nyilatkozik róla:

“Imáim meghallgatottak és gyarapodott a flottám! 😀 Ha fogszabályozásra adnád a fejed, csakis @dr_varga_adrienn- hez menj a @silverdenthungary- be!”

UPDATE:

„Két kép, fogszabival fodrász előtt, mint egy szétázott kuvasz ééééssss fogszabi nélkül már pöpec beállított séróval! Papparappiiii, na milyen? Hogy tetszik? Azért a búrám így már elég kisimult. Kicsit fog hiányozni, mert nem lesz mi csillogjon, de azért tudtam, hogy ennek is eljön majd az ideje. Az ajkam újra a helyén, nem áll már ki a szám sem 😊 A lényeg, hogy vágjatok bele, vár titeket @dr_varga_adrienn a @silverdenthungary-ben! A legjobb csapat és ilyen menő mosolyokat csinálnak!”

Kocsis Alexandra

(@alexandrakocsisofficial)

“Minden évben egyszer elmegyek fogorvoshoz, biztos ami tuti.
Régen mindig féltem a fogorvostól, ma már nem, mert jó kezekben vagyok és megnyugtató kedvességgel és profizmussal állnak a Silverdentnél az emberhez.
8 évvel ezelőtt volt utoljára fehérítve a fogam, most kipróbáltam a Zoom technológiát🤍
Vakítóan fehér lett
Köszönöm @silverdenthungary ♥️”

Tajthy Hanna

(@tajthyhanna)

“Pont ma egy hete, hogy a @silverdenthungary -ben jártam, ahol a Beyond, rendelői fogfehérítést választottam😁🙏
Szerintem az eredmény magáért beszél!💎😊”

Nagy Zita

(@nagyziti)

“Köszönöm szépen a @silverdenthungary csapatának, hogy idén is széppé varázsolták a mosolyomat!🙏🏼”

Perepelica Claudia

(@claudiaperepelica)

“Miben hiszek mostanság? A nevetésben, a jó sok nevetésben az élet egyszerűségében! ☀️🤞🏼🙂 Ennek kapcsán ma ellátogattam a @silverdenthungary fogászathoz és a fogkőeltávolítás és fogak ellenőrzése után, életemben először részt vettem egy professzionális fogfehérítésen! Két opció közül lehet náluk választani, én a Beyond technológiát választottam! Ez a technika nemcsak a fogak felszínét, hanem annak mélyebb rétegét is képes megtisztítani! Hidegfénnyel kezelik a fogakat így elkerülhető a fogak károsodása és mindössze 30 percet vesz igénybe! A végeredmény 6-8 árnyalattal fehérebb fogak! Fontos tudni, hogy nekem a kezelés után azonnal látni lehetett két-három árnyalatnyi színkülönbséget, de ez még a következő napokban világosodni fog! Viszont fehérdiétát kell egy ilyen kezelés után tartani, ami nagyon fontos, ha fehérebb és fehérebb fogakat szeretnénk! Egy élmény volt, a fogorvosom profi volt, végig biztonságban és kényelmesen éreztem magam, mindig kiemelte, hogy mit csinál éppen a fogaimnál, ami engem mindig megnyugtatott! A gyönyörű környezetről nem is beszélve! Köszönöm a lehetőséget @silverdenthungary , jövök máskor is és őszintén csak ajánlani tudom Nektek is! 🦷 “

Hősök

(@ecku, @menthamadafaka és @ceannemusic)

Eckü: “Anna, Mentha és jómagam szuper kezekben a Silver Dent Fogászatnál!”

Mentha: “Köszönjük @silverdenthungary!”

CéAnne: “Köszi @silverdenthungary, egy élmény volt! Sosem voltam még fogfehérítésen, de fogkő leszedésen sem, az utóbbi már eléggé rám fért. Ne halogassátok a fogorvost soha, semmilyen körülmények között. Tudnék erről a témáról regélni, de… :-D”

Kamarás Norbert

(@kamaras.norbert)

’Aki a neten szépíti a fogsorát,
de mosolyogva még ostobább’
@silverdenthungary

Laudon Andrea

(@andilaudon)

„Új vidi feent!💕Mindent a fogfehérítésről🦷! Vlogolva a teljes folyamat a @silverdenthungary -ből”

https://www.youtube.com/watch?v=pnawuQ8ttsA

Halász Vivien

(@kispec)

„Régóta szerettem volna még fehérebb “mosolyt”, ami végre sikerült is a @silverdenthungary jóvoltából 🥰 a szakmai profizmus mellett az egyik legfontosabb számomra a kellemes nyugodt környezet, hisz valljuk be sokan vagyunk akik “félnek” az orvosoktól, a Silver dent-nél a kezelés során iszonyat kedvesek voltak, mindenben segítőkészek és mindent lépésről lépésre elmondtak, hogy tudjam mi fog velem történni! A fogkő leszedés és a fogfehérités fájdalom mentes folyamat ☺️ A végeredmény pedig magáért beszél 😍😍 Keresd őket bizalommal!”

Hollósi Jázmin

(@jazmin.hollosi_official)

„Minden fehér🤍 A @silverdenthungary -nak köszönhetően még a fogaim is! 🦷😁”

Doncsev Kitti

(@kitty_doncsev)

„A fogaim annyira szèpek még mindig, nagyon szeretem, hogy ilyen fehèrek!😍🦷 Köszönöm @silverdenthungary !💋”

Palkovics Zora

(@zorapalkovics)

“Fogfehérítésen jártam a @silverdenthungary- nál! Korábban tartottam tőle, hogy kipróbáljam ezt a kezelést, viszont elsőre egy szuper és megbízható élmény volt, érzékenység és fájdalom nélkül, csodás végeredménnyel. Egy kis konzultáció után hamar elvégezték nekem a fehérítést, mindenki nagyon kedves és segítőkész volt, így valószínűleg nem utoljára jártam itt!”

Belényesi Alexandra

(@lexybelenyesi)

„Köszönöm a @silverdenthungary precizitását és hogy gyönyörű, fehérebb fogakkal tudtam távozni, még nagyobb mosollyal a rendelőből. De ezzel nincs vége, hamarosan lehull a lepel mire készülök a közeljövőben 😊 Nektek van tippetek?”

Dobos Hunor

(@doboshunor)

„Hamarosan itt a karácsony, ezért nem csak másokra kell gondolni, hanem magatokra is, hogy a karácsonyi fotókon a fogaitok jobban világítsanak mint az égők a fán. 😀 Soha nem voltam még ilyen fogfehérítésen, ezért ezen a téren szűz voltam a mai napig, de örülök, hogy a fogaimat rábíztam a @silverdenthungary-ra 😊

Ezúton szeretném megköszönni a közös munkát hiszen nagyon jól döntöttem, hogy Őket választottam. Úgy érzem ha a későbbiekben fogorvosra lenne szükségem, vagy esetleg fogfehérítésre vissza fogok ide térni.”

Gelencsér Hajnalka

(@hajnigelencser)

„Még soha nem volt fogfehérítésem, úgyhogy nagyon izgatott voltam a mai nap, mikor elmentünk a @silverdenthungary rendelőjébe. Sajnos nagyon érzékeny az ínyem, úgyhogy a fogkőleszedésen kiderült, várnom kell még pár napot vele, de bízom a szakemberek döntésében, elvégre ők értenek hozzá és tudják mi lenne nekem a jó. 😊 Azonban kaptam egy polírozást, ami több árnyalattal fehérebbé tette a fogaimat, én már ennek is nagyon örülök. „😊

Lujza Edina

(@edinalujza)

“A mosoly a legjobb smink, amit egy nő viselhet💋
tartja a mondás is… ha fogfehérítésen gondolkozol, akkor bátran ajánlom a @silverdenthungary szolgáltatásait!🦷”

Albert Dávid

(@albertdavid.training)

„Köszönöm a @silverdenthungary-nek, hogy kezelésbe vettek és hozzájáruljanak ezzel a tavaszi nagy dobásomra…Nagyon kedves és segítőkész volt mindenki, gyönyörű helyen és profi munkával engedtek utamra.”

Nagy Zita

(@nagyziti)

“Köszönöm szépen a @silverdenthungary csapatának, hogy idén is széppé varázsolták a mosolyomat!”

Pribelszki Norbi

(@pribelszkinorbi)

“Ritkán mosolygok a képeken, nem is lesz ebből rendszer, de gondoltam, megmutatom, milyen szép munkát végzett a @silverdenthungary a fogfehérítéssel!”

Jakus Lilla

(@lillajakus)

„A mai napon a @silverdenthungary fogorvosi rendelőben jártam, ahol fogkőleszedést és fogfehérítést csináltak nekem. Hihetetlen elégedett vagyok az eredménnyel, ugyanis 3 árnyalattal lett fehérebb a fogam 😊”

“Imádom a végeredményt!💕👄 @silverdenthungary #reklam
Tű és fájdalom nélkül is lehet dús ajkad!🚫💉🚫
Az Air Filler egy tökéletes megoldás az ajkak dúsítására, gyönyörű, természetes eredményt lehet elérni vele. Nekem az volt a fő cél, hogy semmiképpen se legyen kacsaszám, de mégis legyen látványos eredmény 🥳🤩 A Silver Dent szolgáltatásaival mindig szuper elégedett vagyok, hatalmas mosollyal jövök ki minden egyes kezelés után 😍”

“Nincs is szebb egy ragyogó mosolynál?
Másfél év után ismét visszatértem fogfehérítésre a @silverdenthungary-be❤️ Mint mindig, most is profi munkát végeztek? Mindig úgy lenyűgöz a végeredmény, csodás lett! Mindig annyira kedves velem mindenki, öröm hozzájuk járni ☺️”

Gyuricza Dóra

(@gydorejj)

“Mindig csak a legmegbízhatóbb helyre megyek, mert a fogszabályozásom óta nagyon kerülöm a fájdalmat, ha a fogaimról van szó!
Itt őszintén állítom, hogy profi kezekben van az ember, és az eredmény is vakító lett!”

Imádom a szép rúzsokat, de ahhoz, hogy igazán kihangsúlyozzák a mosolyom, elengedhetetlenek a szép fehér fogak❤️ és csak 30 percbe telt, hogy újra ragyogóak legyenek😍👑 köszönöm a @silverdenthungary -nak, és őszintén ajánlom mindenkinek aki peroxid mentes fehérítésre, de legfőképp aki fehérebb fogakra vágyik👌🙌❤️”

Jávor Peggi

(@peggijavor)

“Aki ismer, az tudja, hogy ekkora mosollyal töltöm a mindennapjaimat 😀 így kiemelten fontos számomra a fogaim megfelelő ápolása. A @silverdenthungary- nél jártam, ahol kaptam egy teljes körű ápolást: fogkő eltávolítást és polírozást! Habár a fogkő sok esetben nem feltűnő, mégis jelen van és elengedhetetlen, hogy időközönként eltávolítsák! Köszönöm @silverdenthungary!”

Anna

(@followanna)

„Most voltam először életemben fogfehérítésen, tartottam tőle, mert sok embertől hallottam, hogy fájt utána a foguk, de gondoltam majd a saját tapasztalataim alapján ítélkezem. @silverdenthungary fogászat volt a választásom, ahol a hidegfényű fehérítés nem károsítja a fogakat. Egyelőre csodálatos az eredmény, még pár napig megfigyelhető további világosodás, szóval egy hét múlva újra jelentkezem.”

„A fagyi evés a fogaimnak sem jelentett gondot, pedig egy hónapja voltam fogfehérítésen a @silverdenthungary -nál és örömmel jelentem, hogy egyáltalán nem érzékenyek a fogaim, ellenben gyönyörű fehérek. 😍”

Vas Gábor

(@vas.gabor)

Meglátogattam a @silverdenthungary- t fogkőleszedés és fogfehérítés céljából és azt kell mondjam, hogy zseniális munkát végeztek rajtam. Innentől kezdve csak telivigyor!

Kővágó Dóra

(@dorakovago)

A @silverdenthungary- nél jártam, ahol fogfehérítésen vettem részt, viszont nem csak ez volt az apropója, hogy ellátogattam hozzájuk, ugyanis hamarosan új fejezetbe lépünk és Én is a fogszabályzósok táborát erősítem majd! Biztonságos kezekre leltem, és hamarosan még szebbek lesznek a fogaim, én pedig már nagyon várom az eredményt!

Magyar Beatrix

(@beuus26)

“Egy fog alakú tükörben csekkolom a végeredményt! Ma a @silverdenthungary- ban jártam, ahol eltávolították a fogkövem, valamint egy orvosi fogfehérítést is kaptam. Hamarosan a végeredményt is megmutatom!”

Antonyo

(@antonyo_hun)

“Fogszabályozás profi kezekben! Most még vidám vagyok, aztán én kerülök a székbe :-D!”

Nagy Lilla Rita

(@nagylillarita)

Sosem hittem az otthoni fehérítésben, és a @silverdenthungary kollégái elmondták, hogy valójában mennyi veszélye is van annak sajnos. Alapos fogkőleszedés után jött az orvosi professzionális fogfehérítés, ami 3x 10 percet vett igénybe. Egyszerűen imádom a végeredményt…!

Bíró Cynthia Barbara

(@bbcynthi)

Köszönöm a @silverdenthungary csapatának, hogy gondoskodnak a fogaim ápoltságáról és esztétikusságáról. Szívből ajánlom szolgáltatásaikat!

Luna Joanna Michelle

(@lunacskaa)

A @silverdenthungaryfogorvosi rendelőjében jártam, ahol gyönyörűszép igényes környezetben végezték el rajtam a fogfehérítést. Én már most teljesen elégedett vagyok az eredménnyel! Ha profi kezekben szeretnétek szépülni, mindenkinek bizalommal ajánlom!

Tihanyi Bernadett

(@tihanyi.bernadett)

Nem hagyjuk, hogy az eső elrontsa a jókedvüket! Tegyetek ti is és mosolyogjatok sokat! MOSOLY ON! Köszönöm @silverdenthungary!

Kutai Kinga

(@kingakutai)

Köszönöm a @silverdenthungary fogászatnak, hogy mindig gondoskodnak a tökéletes megjelenésről, ami a fogaim egészségét és fehérségét illeti!

Pető Laura

(@_peto_laura_)

Sok helyet megnéztem, de végül a @silverdenthungary- t választottam! Minőséget és az elvárásaimat bőven az átlag felett teljesítették! Ezúton is köszönöm!

Barbee

(@barbeemusic)

Annyira jó érzés megint magabiztosan mosolyogni! El sem tudom mondani, mennyit dob az ember önbizalmán, ha fehérek a fogai. Nagy kávés vagyok, és sajnos ez eléggé meglátszott már, emiatt nem szívesen viseltem pl. piros rúzst, de a @silverdenthungary- nek hála most egy darabig megint előtérbe kerülhetnek az élénk rúzsaim! Biztos, hogy visszatérő Páciens leszek!

Sosity Regina

(@sosity_regi)

Sokan nem szeretik, többek között én sem…Ma viszont ellátogattam [email protected] be és most a fogkozmetikai csomagjukat prónáltam ki: egy kis kontroll, egy kis fogkőeltávolítás.
Jelentem, visszatérő vendég leszek!! És köszönöm az élményt!

Kelemen Zsófia

(@zsofiakelemen)

„31 évesen fogszabályzós lettem! 10 évig gyűjtöttem a bátorságot a bölcsességfog műtétekhez, ami nálam elengedhetetlen volt, mert nem fértek el a fogaim a számban, kellett a plusz hely. De amikor először megláttam magam a tv-ben, akkor megjött az elhatározás. Tv-n keresztül láttam igazán, hogy mennyire látszik beszéd közben, hogy csálék. Korábban sokszor írtatok és adtatok tanácsot nekem a témában, amit nagyon köszönök. Több orvoshoz elmentem, akit ti javasoltatok és akit kiválasztottam, azt is ti ajánlottátok. @silverdenthungary „

Egri Dorottya

(@dorottyaegri_official)

„A Beyond a ma létező legmodernebb fogfehérítési technológia, amely nem csupán a fogak felszínét, hanem annak mélyebb rétegeit is képes megtisztítani. Különlegessége, hogy hidegfényes rendszeren alapul, ennek köszönhetően elkerülhető a fogak károsodása, amely a hagyományos melegfényű eljárások során a fokozott hőtermelődés hatására gyakran bekövetkezik. Azóta már több kezelésre is visszamentem a Silver Dentbe, és mindennel nagyon elégedett vagyok.”

Madarász Eszter

(@thehungryhungariangirl)

„Abban megegyezhetünk, hogy igazából se az alsó állandó, sem pedig az átlátszó nem látványos és nem is zavaró! Én már nagyon várom az eredményt és köszönöm a @silverdenthungary csapatának a nagyszerű munkát.”

Stőhr Gréta

(@gretastohr)

„Az egészséghez nem csak a megfelelő étkezés, a szépségápolás vagy a testedzés, hanem önbizalmunk, önmagunkba vetett hitünk is hozzátartozik. … Ne feledjétek, hogy a fogakba betegségek sora és sok-sok rejtett probléma oka húzódhat meg …

Hálás vagyok, hogy megismertem a @silverdenthungary profi, és végtelenségig elkötelezett csapatát, akik hófehér, fogkőmentes, egészséges fogakat varázsolnak nekem, mindemellett egyáltalán nincs az az érzésem, hogy fogorvosnál járnék.”

Alexy Vivien

(@alexyvivilifestyle)

„Sokan észrevettétek a legutóbbi videómban, hogy milyen szép fehér a fogam. A szülés után leellenőriztettem a fogaimat, a @silverdenthungary fogászaton felmérték a károkat (ami sajnos nem kevés 😪), leszedték a fogkövemet és szépen ki is fehérítették, Beyond fogfehérítéssel, ami a hidegfénynek köszönhetően nem károsítja a fogakat – egy gonddal kevesebb.”

Gregori Dóra

(@gregoridora)

„Végre sikerült egy kis időt szakítanom a fogaimra! A fogkozmetika első lépésén már túl is vagyok!”

Tóth Fanni

(@tothfanni_)

„A fogkozmetika első részén már túl is vagyok, pár hét múlva jövök a következő lépéssel! „😊

Sánta Juliska

(@santajuliska)

„Ami azt illett, kiskorom óta nagyon odafigyelek a fogápolásra, Lacika fogára is úgy odafigyelünk, néha szinte túlzásnak érzem..🙈
Biztos már így is lettem nevelve, nem is csoda, hiszen Anyukám sok-sok milliót költött a fogaira.. úgyhogy mindig figyelmeztetett minket, hogy alaposan mossuk meg!!😁☝️
Annyira kedves, előzékeny volt mindenki, majd elolvadtam!😍 Nagyszerű eligazítást kaptam és olyan dolgokról beszélgettünk mint például, hogy miért tűnik el lassan a bölcsességfog!😯 Szóval nagyon jól éreztem magam, úgyhogy megyek is megint …”

Bíró Barbara Cynthia

(@bbcynthi)

„Minden évben legalább egyszer ellátogatok a fogászatra, hogy megbizonyosodjak arról, hogy minden rendben van. Ma a @silverdenthungary rendelőjébe mentem… szívből ajánlom ezt a helyet azoknak is, akik félnek a fogorvostól, mivel nagyon kedves és szakértő orvosok dolgoznak itt, akik mindent lépésről lépésre elmondanak és valóban odafigyelnek arra, hogy semmi fájdalma ne legyen a Páciensnek…”

Csöllei Anna

(@csolleianna)

„Akik régóta követnek tudják, hogy mindenféle otthoni fogfehérítéses módszert próbáltam már, viszont többen felhívták rá a figyelmem, hogy ezek hosszú távon sajnos többet ártanak, mint használnak, így hagytam lebeszélni magam. Tehát eljött az idő, hogy keressek egy megbízható megoldást.🙈 Elég sok helyet megnéztem, mire megtaláltam a tökéleteset.
A hét elején a @silverdenthungary ben jártam, és a kipróbáltam a ma létező legmodernebb, hidegfényes Beyond fogfehérítési technológiát.
Az eredmény szerintem magáért beszél, amit már storykban páran ki is szúrtak🙈 így szívből ajánlom nektek!”

Oldal Szintia

(@szintiaoldal)

„Beyond fogfehérítés a legjobb helyen! …Ami számomra nagyon fontos egy ilyen helyen, az a profizmus és a közvetlenség, ami abszolút érzékelhető volt! Nagyon szépen köszönöm még egyszer a lehetőséget és a kedvességet…”

Eszenyi Eszter

(@eszter.eszenyi)

„Nagyon szép állapotban voltak alapból a fogaim, de kaptam egy teljeskörű ápolást, köztük fogkőleszedést- polírozást és egy professzionális fehérítést. Olyan szinten csillogó, világító fehérek lettek a fogaim, hogy igazán még én sem akarom elhinni. Fantasztikus volt, egy igazi élmény! Nem fájdalmas és fél óra volt az egész. Köszönöm szépen @silverdenthungary!”

Kállai-Kiss Zsófi

(@sophiekallai)

„Fogorvos után őszinte volt a mosolyom…hát ez se sűrű! Fogkő leszedtünk, políroztunk, fehérítettünk, csekkoltuk a tennivalókat! A Doktornő mindennek elmondta a kémiáját és az okát. Egészen felnőttnek éreztem magam, hogy már nem félek a fogászaton. Köszi @silverdenthungary!”

Görbe Palkó

(@gorbepalko)

„A @silverdenthungary klinikáján voltam, ahol mindenki nagyon kedves és segítőkész volt, egy sor vizsgálatot elvégeznek, mielőtt valakinek fehérítik a fogait. Összességében szerintem igen látványos eredményt értünk el, az egyetlen fájó pont, hogy most 7 napig nem nagyon ehetek színezéket tartalmazó dolgokat, és mind közül a kávé a legfájóbb…”

Szabó Kitti

(@szabokitta)

„Tádááám…a fogtündérnél jártam 😊Martinnal eljöttünk egy romantikus péntek esti fogkő leszedésre, és milyen jól tettük! A végeredmény magáért beszél (a képen semmilyen plusz filter nincsen), és még fogfehérítésről nem is beszéltünk… @silverdenthungary”

Zsigmond Orsolya

(@orsi.gzs)

„A kezelést a @silverdenthungary csapatára bíztam, az eljárás pedig a Beyond fogfehérítős módszer volt, ami egy előzetes fogkőeltávolítást követően mindössze 3×10 percet vett igénybe. Nekem szerencsére alapvetően elszíneződve a fogaim, mégis kb 3 árnyalatot világosodtak. A színdiétával kapcsolatban mindenki a kávéra gondol, nekem viszont a paradicsom és az édesburgonya megvonása sokkal nehezebb.”

“h ó f e h é r k e másképp🦷🤍 #reklám Kipróbáltam a Zoom fogfehérítést a @silverdenthungary fogászaton, és a végeredménnyel ennél elégedettebb nem is lehetnék!🙈🤩 Régebben voltam már Beyond fogfehérítésen (ami szinten bevált), ott viszont 7 nap kellett ahhoz, hogy előjöjjön a végleges fehérség, a Zoom után pedig rögtön látszik.🙋🏼‍♀️ Sztoriban bővebben beszámoltam a kezelésről, és ahogy ígértem, itt is megosztom veletek a tippemet a témával kapcsolatban😜👉🏼ez pedig nem más, mint a (fém) SZÍVÓSZÁL! Bizony, otthon tessék csak ezzel iszogatni a kávét, meg a sötétebb teákat, és máris tettünk egy lépést a fogak elszíneződésének elkerülése érdekében.🙏🏼💫”

“Hétfőn is ér mosolyogni?🙋🏼‍♀️ Én bevallom, rendszeresen szoktam…ha még nem vettétek volna észre🙃

Fehér 🦷 by @silverdenthungary 💫”

Nébald Olivér

(@nebald_oliver)

„30 után sincs egyetlen lyukas fogam sem 😊 A silverdenthungary-nél tett látogatásom során ezt egy fogfehérítéssel ünneplem meg.”

Rebeka

(@rebiofithungary)

„Miért is érdemes a fogaink épségével foglalkozni?! A fogak nem csak esztétikailag töltenek be kiemelkedő szerepet.
Én minden évben megyek fogorvoshoz, hiszen a fogkő eltávolítása rettentően fontos.
Aki most nem teszi meg ezt a kis lépést, annak pár év múlva bizony a fogai elszuvasodnak, és ha továbbra sem megy el fogorvoshoz, akkor sajnos maradnia kell a bébipapinál, a pürés, folyékony táplálkozásnál.
Tényleg ezt akarod? Én azt hallottam a @silverdenthungary -nél, hogy érdemes minden évben legalább egyszer leszedetni a fogkövet, és egy kontrollt elvégezni.
Ha Budapesten élsz, vagy a környéken, akkor én csakis őket ajánlom! A kezdetektől barátként fogadtak, pedig eléggé izgultam, mert őszintén, előtte nem szívesen jártam én sem fogorvoshoz.”

Virág Anita

(@anita_virag)

„Fontosnak tartom a rendszeres fogorvosi vizsgálatot. Fogkő eltávolítás és egy kis polírozás kellett a fogaimnak. Legközelebb pedig töméscsere. Én nagyon félek a fúrótól. Ti bírjátok?”

Béla

(@belautazik)

„Gyerekkorom óta mindig azt mondták, hogy szép mosolyom van és vigyázzak rá. Előfordult már velem, hogy egy gyulladt foggal heteket szenvedtem és a fogfájásnál kevés rosszabb fájdalom létezik szerintem, így mindenképp nagyon fontosnak tartom, hogy szakszerű és profi kezekben legyenek a fogaim. Ezért választottam a @silverdenthungary kedves és minőségi ellátását, mellyel teljesen elégedett vagyok és csak ajánlani tudom bárkinek!”

Ditke

(@ditke)

„Mindig is tartottam a fogfehérítéstől, főleg az otthon elvégezhetőktől (ezeket még mindig messziről kerülöm), de nemrég megkeresett a @silverdenthungary fogorvosi rendelő, hogy lehetőségem lenne kipróbálni a Beyond hidegfényű fogfehérítést. Igazából eddig sem voltak elszíneződve a fogaim, de hajtott a kíváncsiság, úgyhogy miután megbeszéltük, hogy ez semmilyen kárt nem tesz a fogaimban és nem lesznek tőle érzékenyebbek, belementem. És nem bántam meg! 🙂 „

Hódosi Máté

(@hodosi_mate)

„A pillanat, amikor rájössz, hogy a fogaid fehérebbek, mint a fal vagy a póló. 😊 Köszönöm a @silverdenthungary -nek a fantasztikus fogakat és a professzionális kezelést, amely minden évben elengedhetetlen!”

Lina és Panni

(@linaxxpanni)

A lányok videókban örökítették meg a rendelői élményeiket.

https://www.youtube.com/watch?v=wFtHl1E77NY&t=392s

Eszter Virág

(@esztervirag)

 Tapasztalja meg egyedülálló gondoskodásunkat, válassza a kimagasló szakértelmet és csatlakozzon elégedett Pácienseink táborához! Várjuk Önt is, hiszen mosolya számít nekünk…