Az Ő mosolyuk a mi védjegyünk…

No Comments

Beszéljen helyettünk az Ő mosolyuk 

 

Marketing szlogenek ide- vagy oda, nincs is annál meggyőzőbb, mint amikor saját Pácienseink osztják meg silverdentes élményeiket. 

A kezdetektől fogva azon dolgozunk, hogy olyan minőségi szolgáltatást nyújtsunk a rendelőnket felkereső Pácienseink számára, amely nemcsak esztétikailag lesz maradandó, hanem a magasszintű gondoskodásunknak, a kellemes környezetnek és kiemelt figyelmünknek köszönhetően a nálunk tett látogatásuk örökké emlékezetes marad. 

Hálásak vagyunk a sok pozitív visszajelzésért, és külön megtisztelő, hogy sokan bátran meg is osztják silverdentes átalakulásukat. Számunkra a legnagyobb elismerés Pácienseink elégedettsége, hiszen:

az Ő őszinte mosolyuk a mi védjegyünk… 

 

 

Cinthya Dictator

(@cinthyadictator)

„Tinédzserkorom óta komplexust okoz számomra, hogy kiállnak a fogaim. 👽🦷Egy álmom válik valóra azáltal, hogy a budapesti @silverdenthungary klinika és @dr_varga_adrienn megoldást nyújt a problémámra. 🙏🏻 Ma már lehetőség van az állkapocsív tágításra ezáltal beférnek a fogaim a számba.”

Cinthya itt is a fogszabiról beszél:

https://rtl.hu/rtlklub/reggeli/cynthia-dictator-pironkodva-meselt-uj-szerelmerol-molnar-tomirol-fogszabalyzo

További cikkek és bejegyzések Cinthya fogszabályozójával kapcsolatban:

https://24.hu/elet-stilus/2019/09/22/cinthya-dictator-fogszabalyzo-taska-minta-kep/

https://www.life.hu/egeszseg/20190718-raszanta-magat-fogszabalyozot-rakat-fel-cinthya-dictator.html

https://velvet.hu/gumicukor/2019/06/13/cinthya_dictator_fogai_hamarosan_befernek_a_szajaba/

https://ripost.hu/cikk-szomoru-vallomas-nem-tudtak-segiteni-az-orvosok-a-magyar-sztaron

https://nlc.hu/sztarok/20190718/cinthya-dictator-nagy-dontes/

Rácz Jenő

(@chefjenoracz)

Egy éve ilyenkor tértem haza Magyarországra és komoly bajban voltam, hogy találjak egy profi és megbízható fogorvost…Számomra a szép mosoly többet ér minden szónál, ezért köszönöm a @silverdenthungary- nek a mai fogfehérítést!

Laskóy Noémi

(@nnooemi)

„A fehér fogaknak nem barátja a kávé, de nekem mindkettő kell!!! Évekkel ezelőtt jól megjártam egy otthoni fehérítés miatt, így azt soha többet nem csinálnám. Azon kívül, rendesen ápolom a fogaimat minden nap, évente 1-2 alkalommal fogorvosi fehérítésre is járok a @silverdenthungarybe. Ez egyáltalán nem káros, ellenőrzött körülmények között zajlik, a hófehér eredmény pedig garantált.”

„Imádom, hogy nem kell semmilyen App ahhoz, hogy fehérek legyenek a fogaim☝🏼köszönöm @silverdenthungary , hogy széppé varázsoljátok a mosolyomat a tartós és biztonságos rendelői fogfehérítéssel👄…”

LIL G

(@lil_g_official_real)

“Elsőre megtaláltam a legjobb fogorvosi csapatot! Imádom a fogszabim, a részemmé vált…a szuperkedves @dr_varga_adrienn doktorőm határtalan kedvessége mellett olyan stílust tud vinni ebbe a kis készülékbe, hogy ha semmi nem lenne rajtam is felöltözve érezném magam! Hálás vagyok a @silverdenthungary csapatának, hogy visszaadták az önbizalmam!”

Tokár Tomi

(@tokartomi)

„Elképzelés VS. Valóság! Komolyan mondom, én full nyugodt voltam a @silverdenthungary cuki és profi orvosainak kezei között! Sosem hittem az otthoni fogfehérítésben, főleg, hogy tök veszélyes. Itt hollywoodi lettem…”

Smaltig Dalma

(@dalmasmaltig)

„Szerintem nincs még egy ember a Földön, aki harmadszor kap fogszabit! …Nem magamat hibáztatom, hanem azokat a fogorvosokat, akik nagyon jól tudják, hogy felnőtt korban bizony kell a RETAINER készülék, különben úgy jár az ember, mint én, aki egy rakat pénzt dobott ki, hogy végezetül eljusson egy korrekt orvoshoz @dr_varga_adrienn- hez, akit a @silverdenthungary- ben találtok meg!!! Ha előre Őt választom, már legalább 10 éve csodamosolyom lenne!”

Gyuricza Dóra

(@gydorejj)

Mindig csak a legmegbízhatóbb helyre megyek, mert a fogszabályozásom óta nagyon kerülöm a fájdalmat, ha a fogaimról van szó!
Itt őszintén állítom, hogy profi kezekben van az ember, és az eredmény is vakító lett!

Kamarás Norbert

(@kamaras.norbert)

’Aki a neten szépíti a fogsorát,
de mosolyogva még ostobább’
@silverdenthungary

Anna

(@followanna)

„Most voltam először életemben fogfehérítésen, tartottam tőle, mert sok embertől hallottam, hogy fájt utána a foguk, de gondoltam majd a saját tapasztalataim alapján ítélkezem. @silverdenthungary fogászat volt a választásom, ahol a hidegfényű fehérítés nem károsítja a fogakat. Egyelőre csodálatos az eredmény, még pár napig megfigyelhető további világosodás, szóval egy hét múlva újra jelentkezem.”

„A fagyi evés a fogaimnak sem jelentett gondot, pedig egy hónapja voltam fogfehérítésen a @silverdenthungary -nál és örömmel jelentem, hogy egyáltalán nem érzékenyek a fogaim, ellenben gyönyörű fehérek. 😍”

Vas Gábor

(@vas.gabor)

Meglátogattam a @silverdenthungary- t fogkőleszedés és fogfehérítés céljából és azt kell mondjam, hogy zseniális munkát végeztek rajtam. Innentől kezdve csak telivigyor!

Kővágó Dóra

(@dorakovago)

A @silverdenthungary- nél jártam, ahol fogfehérítésen vettem részt, viszont nem csak ez volt az apropója, hogy ellátogattam hozzájuk, ugyanis hamarosan új fejezetbe lépünk és Én is a fogszabályzósok táborát erősítem majd! Biztonságos kezekre leltem, és hamarosan még szebbek lesznek a fogaim, én pedig már nagyon várom az eredményt!

Esztergályos Patrik

(@esztergalyospatrik)

„Tele van az internet különféle fogfehéritő eljárásokkal.👐 Klassznak találom abban az esetben ha minden rendben van a fogainkkal!
Tegnap ellátogattam a @silverdenthungary fogászatba, ahol modern környezetben kedves kiszolgálásban profi kezek alatt egy teljes állapotfelmérésen estem át!
Nagyon fontosnak tartom a prevenciót‼️ „

Nagy Lilla Rita

(@nagylillarita)

Sosem hittem az otthoni fehérítésben, és a @silverdenthungary kollégái elmondták, hogy valójában mennyi veszélye is van annak sajnos. Alapos fogkőleszedés után jött az orvosi professzionális fogfehérítés, ami 3x 10 percet vett igénybe. Egyszerűen imádom a végeredményt…!

Bíró Cynthia Barbara

(@bbcynthi)

Köszönöm a @silverdenthungary csapatának, hogy gondoskodnak a fogaim ápoltságáról és esztétikusságáról. Szívből ajánlom szolgáltatásaikat!

Luna Joanna Michelle

(@lunacskaa)

A @silverdenthungaryfogorvosi rendelőjében jártam, ahol gyönyörűszép igényes környezetben végezték el rajtam a fogfehérítést. Én már most teljesen elégedett vagyok az eredménnyel! Ha profi kezekben szeretnétek szépülni, mindenkinek bizalommal ajánlom!

Tihanyi Bernadett

(@tihanyi.bernadett)

Nem hagyjuk, hogy az eső elrontsa a jókedvüket! Tegyetek ti is és mosolyogjatok sokat! MOSOLY ON! Köszönöm @silverdenthungary!

Kutai Kinga

(@kingakutai)

Köszönöm a @silverdenthungary fogászatnak, hogy mindig gondoskodnak a tökéletes megjelenésről, ami a fogaim egészségét és fehérségét illeti!

Pető Laura

(@_peto_laura_)

Sok helyet megnéztem, de végül a @silverdenthungary- t választottam! Minőséget és az elvárásaimat bőven az átlag felett teljesítették! Ezúton is köszönöm!

Barbee

(@barbeemusic)

Annyira jó érzés megint magabiztosan mosolyogni! El sem tudom mondani, mennyit dob az ember önbizalmán, ha fehérek a fogai. Nagy kávés vagyok, és sajnos ez eléggé meglátszott már, emiatt nem szívesen viseltem pl. piros rúzst, de a @silverdenthungary- nek hála most egy darabig megint előtérbe kerülhetnek az élénk rúzsaim! Biztos, hogy visszatérő Páciens leszek!

Sosity Regina

(@sosity_regi)

Sokan nem szeretik, többek között én sem…Ma viszont ellátogattam [email protected] be és most a fogkozmetikai csomagjukat prónáltam ki: egy kis kontroll, egy kis fogkőeltávolítás.
Jelentem, visszatérő vendég leszek!! És köszönöm az élményt!

Kelemen Zsófia

(@zsofiakelemen)

„31 évesen fogszabályzós lettem! 10 évig gyűjtöttem a bátorságot a bölcsességfog műtétekhez, ami nálam elengedhetetlen volt, mert nem fértek el a fogaim a számban, kellett a plusz hely. De amikor először megláttam magam a tv-ben, akkor megjött az elhatározás. Tv-n keresztül láttam igazán, hogy mennyire látszik beszéd közben, hogy csálék. Korábban sokszor írtatok és adtatok tanácsot nekem a témában, amit nagyon köszönök. Több orvoshoz elmentem, akit ti javasoltatok és akit kiválasztottam, azt is ti ajánlottátok. @silverdenthungary „

Egri Dorottya

(@dorottyaegri_official)

„A Beyond a ma létező legmodernebb fogfehérítési technológia, amely nem csupán a fogak felszínét, hanem annak mélyebb rétegeit is képes megtisztítani. Különlegessége, hogy hidegfényes rendszeren alapul, ennek köszönhetően elkerülhető a fogak károsodása, amely a hagyományos melegfényű eljárások során a fokozott hőtermelődés hatására gyakran bekövetkezik. Azóta már több kezelésre is visszamentem a Silver Dentbe, és mindennel nagyon elégedett vagyok.”

Madarász Eszter

(@thehungryhungariangirl)

„Abban megegyezhetünk, hogy igazából se az alsó állandó, sem pedig az átlátszó nem látványos és nem is zavaró! Én már nagyon várom az eredményt és köszönöm a @silverdenthungary csapatának a nagyszerű munkát.”

Stőhr Gréta

(@gretastohr)

„Az egészséghez nem csak a megfelelő étkezés, a szépségápolás vagy a testedzés, hanem önbizalmunk, önmagunkba vetett hitünk is hozzátartozik. … Ne feledjétek, hogy a fogakba betegségek sora és sok-sok rejtett probléma oka húzódhat meg …

Hálás vagyok, hogy megismertem a @silverdenthungary profi, és végtelenségig elkötelezett csapatát, akik hófehér, fogkőmentes, egészséges fogakat varázsolnak nekem, mindemellett egyáltalán nincs az az érzésem, hogy fogorvosnál járnék.”

Alexy Vivien

(@alexyvivilifestyle)

„Sokan észrevettétek a legutóbbi videómban, hogy milyen szép fehér a fogam. A szülés után leellenőriztettem a fogaimat, a @silverdenthungary fogászaton felmérték a károkat (ami sajnos nem kevés 😪), leszedték a fogkövemet és szépen ki is fehérítették, Beyond fogfehérítéssel, ami a hidegfénynek köszönhetően nem károsítja a fogakat – egy gonddal kevesebb.”

Gregori Dóra

(@gregoridora)

„Végre sikerült egy kis időt szakítanom a fogaimra! A fogkozmetika első lépésén már túl is vagyok!”

Sánta Juliska

(@santajuliska)

„Ami azt illett, kiskorom óta nagyon odafigyelek a fogápolásra, Lacika fogára is úgy odafigyelünk, néha szinte túlzásnak érzem..🙈
Biztos már így is lettem nevelve, nem is csoda, hiszen Anyukám sok-sok milliót költött a fogaira.. úgyhogy mindig figyelmeztetett minket, hogy alaposan mossuk meg!!😁☝️
Annyira kedves, előzékeny volt mindenki, majd elolvadtam!😍 Nagyszerű eligazítást kaptam és olyan dolgokról beszélgettünk mint például, hogy miért tűnik el lassan a bölcsességfog!😯 Szóval nagyon jól éreztem magam, úgyhogy megyek is megint …”

Bíró Barbara Cynthia

(@bbcynthi)

„Minden évben legalább egyszer ellátogatok a fogászatra, hogy megbizonyosodjak arról, hogy minden rendben van. Ma a @silverdenthungary rendelőjébe mentem… szívből ajánlom ezt a helyet azoknak is, akik félnek a fogorvostól, mivel nagyon kedves és szakértő orvosok dolgoznak itt, akik mindent lépésről lépésre elmondanak és valóban odafigyelnek arra, hogy semmi fájdalma ne legyen a Páciensnek…”

Csöllei Anna

(@csolleianna)

„Akik régóta követnek tudják, hogy mindenféle otthoni fogfehérítéses módszert próbáltam már, viszont többen felhívták rá a figyelmem, hogy ezek hosszú távon sajnos többet ártanak, mint használnak, így hagytam lebeszélni magam. Tehát eljött az idő, hogy keressek egy megbízható megoldást.🙈 Elég sok helyet megnéztem, mire megtaláltam a tökéleteset.
A hét elején a @silverdenthungary ben jártam, és a kipróbáltam a ma létező legmodernebb, hidegfényes Beyond fogfehérítési technológiát.
Az eredmény szerintem magáért beszél, amit már storykban páran ki is szúrtak🙈 így szívből ajánlom nektek!”

Oldal Szintia

(@szintiaoldal)

„Beyond fogfehérítés a legjobb helyen! …Ami számomra nagyon fontos egy ilyen helyen, az a profizmus és a közvetlenség, ami abszolút érzékelhető volt! Nagyon szépen köszönöm még egyszer a lehetőséget és a kedvességet…”

Eszenyi Eszter

(@eszter.eszenyi)

„Nagyon szép állapotban voltak alapból a fogaim, de kaptam egy teljeskörű ápolást, köztük fogkőleszedést- polírozást és egy professzionális fehérítést. Olyan szinten csillogó, világító fehérek lettek a fogaim, hogy igazán még én sem akarom elhinni. Fantasztikus volt, egy igazi élmény! Nem fájdalmas és fél óra volt az egész. Köszönöm szépen @silverdenthungary!”

Kállai-Kiss Zsófi

(@sophiekallai)

„Fogorvos után őszinte volt a mosolyom…hát ez se sűrű! Fogkő leszedtünk, políroztunk, fehérítettünk, csekkoltuk a tennivalókat! A Doktornő mindennek elmondta a kémiáját és az okát. Egészen felnőttnek éreztem magam, hogy már nem félek a fogászaton. Köszi @silverdenthungary!”

Görbe Palkó

(@gorbepalko)

„A @silverdenthungary klinikáján voltam, ahol mindenki nagyon kedves és segítőkész volt, egy sor vizsgálatot elvégeznek, mielőtt valakinek fehérítik a fogait. Összességében szerintem igen látványos eredményt értünk el, az egyetlen fájó pont, hogy most 7 napig nem nagyon ehetek színezéket tartalmazó dolgokat, és mind közül a kávé a legfájóbb…”

Szabó Kitti

(@szabokitta)

„Tádááám…a fogtündérnél jártam 😊Martinnal eljöttünk egy romantikus péntek esti fogkő leszedésre, és milyen jól tettük! A végeredmény magáért beszél (a képen semmilyen plusz filter nincsen), és még fogfehérítésről nem is beszéltünk… @silverdenthungary”

Zsigmond Orsolya

(@orsi.gzs)

„A kezelést a @silverdenthungary csapatára bíztam, az eljárás pedig a Beyond fogfehérítős módszer volt, ami egy előzetes fogkőeltávolítást követően mindössze 3×10 percet vett igénybe. Nekem szerencsére alapvetően elszíneződve a fogaim, mégis kb 3 árnyalatot világosodtak. A színdiétával kapcsolatban mindenki a kávéra gondol, nekem viszont a paradicsom és az édesburgonya megvonása sokkal nehezebb.”

Nébald Olivér

(@nebald_oliver)

„30 után sincs egyetlen lyukas fogam sem 😊 A silverdenthungary-nél tett látogatásom során ezt egy fogfehérítéssel ünneplem meg.”

Rebeka

(@rebiofithungary)

„Miért is érdemes a fogaink épségével foglalkozni?! A fogak nem csak esztétikailag töltenek be kiemelkedő szerepet.
Én minden évben megyek fogorvoshoz, hiszen a fogkő eltávolítása rettentően fontos.
Aki most nem teszi meg ezt a kis lépést, annak pár év múlva bizony a fogai elszuvasodnak, és ha továbbra sem megy el fogorvoshoz, akkor sajnos maradnia kell a bébipapinál, a pürés, folyékony táplálkozásnál.
Tényleg ezt akarod? Én azt hallottam a @silverdenthungary -nél, hogy érdemes minden évben legalább egyszer leszedetni a fogkövet, és egy kontrollt elvégezni.
Ha Budapesten élsz, vagy a környéken, akkor én csakis őket ajánlom! A kezdetektől barátként fogadtak, pedig eléggé izgultam, mert őszintén, előtte nem szívesen jártam én sem fogorvoshoz.”

Virág Anita

(@anita_virag)

„Fontosnak tartom a rendszeres fogorvosi vizsgálatot. Fogkő eltávolítás és egy kis polírozás kellett a fogaimnak. Legközelebb pedig töméscsere. Én nagyon félek a fúrótól. Ti bírjátok?”

Béla

(@belautazik)

„Gyerekkorom óta mindig azt mondták, hogy szép mosolyom van és vigyázzak rá. Előfordult már velem, hogy egy gyulladt foggal heteket szenvedtem és a fogfájásnál kevés rosszabb fájdalom létezik szerintem, így mindenképp nagyon fontosnak tartom, hogy szakszerű és profi kezekben legyenek a fogaim. Ezért választottam a @silverdenthungary kedves és minőségi ellátását, mellyel teljesen elégedett vagyok és csak ajánlani tudom bárkinek!”

Ditke

(@ditke)

„Mindig is tartottam a fogfehérítéstől, főleg az otthon elvégezhetőktől (ezeket még mindig messziről kerülöm), de nemrég megkeresett a @silverdenthungary fogorvosi rendelő, hogy lehetőségem lenne kipróbálni a Beyond hidegfényű fogfehérítést. Igazából eddig sem voltak elszíneződve a fogaim, de hajtott a kíváncsiság, úgyhogy miután megbeszéltük, hogy ez semmilyen kárt nem tesz a fogaimban és nem lesznek tőle érzékenyebbek, belementem. És nem bántam meg! 🙂 „

Hódosi Máté

(@hodosi_mate)

„A pillanat, amikor rájössz, hogy a fogaid fehérebbek, mint a fal vagy a póló. 😊 Köszönöm a @silverdenthungary -nek a fantasztikus fogakat és a professzionális kezelést, amely minden évben elengedhetetlen!”

Lina és Panni

(@linaxxpanni)

A lányok videókban örökítették meg a rendelői élményeiket.

https://www.youtube.com/watch?v=wFtHl1E77NY&t=392s

Eszter Virág

(@esztervirag)

 Tapasztalja meg egyedülálló gondoskodásunkat, válassza a kimagasló szakértelmet és csatlakozzon elégedett Pácienseink táborához! Várjuk Önt is, hiszen mosolya számít nekünk…