SZÉP kártyával is fizethető kezelés

Jó hírünk van!

A fogfehérítés egy egyszerű, biztonságos és látványos módja a még szebb mosoly elérésének!

Tudta?: Ma már kíméletes eljárások biztosítják, hogy a fehérítés biztonságos legyen! Természetesen mi is csak ezeket használjuk!

Rendelőnkben 60 perc alatt ragyogó, tartós fehér fogakat varázsolunk Pácienseinknek.

A Hollywoodi fehérséget a Philips Zoom® professzionális fogfehérítési technológia biztosítja, érzékeny fogakra a Beyond® kezeléseket ajánljuk. A választásban leírásainkkal segítünk, de még egyszerűbb, ha felvilágosítást kér szakképzett kollégáinktól.

„Mosolyogj a világra és a világ visszamosolyog rád!”

 Miért is van szükség a fogfehérítésre? Mert az ételek, italok, dohányzás … miatt a fog felszíne és sajnos a mélyebb rétegei is elszíneződnek.

A jó és tartós fogfehérítés a mélyebb rétegekből is eltávolítja az elszíneződéseket.

A fogfehérítések közötti különbség ebben mutatkozik meg legjobban, mely a tartósságot is nagyban befolyásolja.

 Válasszon jól fogfehérítést!

SZÉP kártyával is fizethető kezelés

Rendelői fogfehérítés

Mikor érdemes rendelői fogfehérítést választani?

Akkor érdemes a rendelői fogfehérítést választani, ha rövid idő alatt, igen látványos eredményt szeretnénk elérni, a fogaink épségének megőrzése mellett. Különösen hatékony a dohányzás vagy a színező hatású ételek és italok okozta elszíneződések látványos megszüntetésében.

Miért válasszam a Beyond® fogfehérítést?

A Beyond® a ma létező legmodernebb fogfehérítési technológia, amely nem csupán a fogak felszínét, hanem annak mélyebb rétegeit is képes megtisztítani. Különlegessége, hogy úgynevezett hidegfényes rendszeren alapul; ennek köszönhetően elkerülhető a fogak károsodása.

A Beyond® rendszer másik nagy előnye, hogy a kezelés mindössze 45 percet vesz igénybe, így a szükséges előkészületekkel együtt is, egy óra alatt elérhető a kívánt, akár 5-7 árnyalattal fehérebb eredmény. Népszerűsége a gyorsaság mellett egyszerűségében rejlik, hiszen így nem kell otthon bajlódni a fogfehérítő zselével és a sínekkel.

beyond 2022

Miért válasszam a Philips Zoomot?

A Philips Zoom® amellett, hogy bizonyítottan akár nyolc árnyalattal is fehérebb fogakat eredményez, teljesen biztonságos is. Míg más fogfehérítő termékek károsíthatják fogait és ínyét, a Philips Zoom a speciális Relief ACP deszenzibilizátorral együtt alkalmazva a ragyogóan fehér fogak mellett a fogzománc védelméről is gondoskodik.

zoom 2022

Beyond® vagy Philips Zoom® ?

 

Beyond®

Philips Zoom®

Mennyire hatásos?
A kezelést követő 7- 10 napban éri el a maximális 5-7 árnyalattal fehérebb eredményt. Az 5-7 árnyalatnyi fehérség a kezelés után azonnal látható.
Mennyire tartós az eredmény?
Az egyéni életmódtól függően kb. 3 évig megőrizhető a fehérség. Az egyéni életmódtól függően akár 4-5 évig is megőrizhető a fehérség.
Mennyi időt vesz igénybe a kezelés?
A fogfehérítés során 3 X 15 percig történik a fogfehérítő zselé megvilágítása a speciális hidegfényterápiás Beyond lámpával. A fogfehérítés során 3 X 15 percig történik a fogfehérítő zselé megvilágítása a speciális Philips Zoom WhiteSpeed lámpával.
Mennyire lesz érzékeny a fogam?
A Beyond® fogfehérítés során a speciális hidegfényterápiás lámpával teljes mértékben kivédhetjük a fogérzékenységet. A Philips Zoom® fehérítés során használt gélek egyedi, ún. ACP (amorf kalcium-foszfát) deszenzibilizátorral rendelkeznek, amelyről klinikailag bizonyított, hogy csökkenti az érzékenységet.
Kinek ajánlott?
Aki természetesen ragyogó fehérségű mosolyra vágyik! Aki extrém fehérségű mosolyra vágyik!

SZÉP kártyával is fizethető kezelés

Professzionális fogfehérítés otthon?

Igen, lehetséges!

Azon pácienseknek, akik inkább otthon szeretnék fehéríteni a fogukat a maguk ritmusa szerint – rendelkezésére áll a Philips ZOOM DayWhite és NiteWhite rendszer. Kollégánk segíthet abban, hogy melyik változat felel meg legjobban az Ön életstílusának, fehérítési céljainak és fogérzékenység szintjének. Mind a DayWhite, mind a NiteWhite egyedülálló hatékonysággal és biztonsággal végzi fogainak fehérítését.

Hogyan működik?

Az első vizsgálat során lenyomatot készítünk az Ön fogsoráról, mely alapján elkészítjük a kezeléshez szükséges speciális, a fogívéhez tökéletesen illeszkedő sínt. Ennek átadásakor kollégánk megmutatja a kezelés gyakorlati lépéseit, így otthon Ön már önállóan tudja azt elvégezni. Helyezze a zselét a sínbe, majd illessze fel a sínt, mely tökéletesen alkalmazkodik az Ön fogaihoz. Végezetül a felesleges zselét töröljük le a fogínyről.

Amint a hidrogén-peroxid reakcióba lép az aktivátorral, oxigén képződik, mely úgy távolítja el a fog belső és külső rétegeiben képződött elszíneződést, hogy a fog szerkezet változatlan, sértetlen marad.

A DayWhite rendszert napi kétszer 30 perc alkalmazási idővel javasolt használni, miközben Ön szokásos módon élheti életét, vásárolhat, vagy nézheti kedvenc TV műsorát.

A NiteWhite rendszert éjszakai pihenés közben hosszabb időn keresztül érdemes hordani. A teljes kezelés átlagos időtartama 7-9 nap.

A fogfehérítés előtt van bármi teendő?

Mivel a Fogfehérítést csak tiszta és egészséges fogsoron lehet végezni, előtte egy alapos dentálhigiénés tisztítás javasolt, mely során eltávolítjuk a fogkövét és lepolírozzuk a fogait.

Ezzel az eljárással tökéletesen előkészítjük a fogait, hogy a legjobb eredményt érhessük el.

A fogfehérítés után van bármi dolgom?

A végeredmény megőrzésének érdekében van néhány szabály, amit fontos betartani:

  • Ne dohányozzon.
  • Ne igyon kávét, kólát vagy bármilyen italt, amely színezéket tartalmaz, a kezelés befejezését követő 10 napban.
  • Kerülje a színezéket tartalmazó ételeket (ketchup, mustár, szójaszósz stb.) a kezelést követő 10 napban.
  • Évente vagy fél évente járjon el dentálhigiénés kezelésre.

A fogfehérítés fájdalommal jár?

Néhány esetben előfordulhat, hogy a kezelés alatt pár napig hidegre-melegre érzékenyebbek a fogak, ami egy természetes reakció és a kezelés
befejezése után megszűnik.

Arra törekszünk, hogy minden páciensünk egészségesen és ragyogóan mosolyoghasson!