Kezeléseinkről az alábbiakban rövid tájékoztatást nyújtunk, ami azonban nem helyettesíti a személyre szabott INGYENES fogorvosi tanácsadást. A Silver Dent fogorvosai professzionális tudású, a szakmájuk iránt elhivatott szakemberek, akik megfelelő időt szánnak a tájékoztatásra is. Türelmesen és részletesen magyarázzák el Önöknek a kezelésekkel kapcsolatos tudnivalókat, minden kérdésükre készséggel válaszolnak.

 

Az egészséges ép fogak megtartása a szájhigiéniánál kezdődik. Az igényesség és a szépség egyik alappillére a ragyogó fogsor.

A megfelelő szájhigiéniához elengedhetetlen a helyes fogmosás, valamint a rendszeres rendelői szájhigiéniás kezelés.

A rendszeres fogmosással sajnos nem előzhető meg teljesen a fogkőképződés, ami viszont szuvasodáshoz vezethet, ennek megelőzése érdekében célszerű fogkőeltávolításon részt venni.

SZÉP kártyával is fizethető kezelés

A szájhigiéniás kezelés menete

A fogkő eltávolítása ultrahangos technikával történik, amely nem sérti a fog zománcát. A fogkő eltávolítása után intraorális homokfúvó készülékkel eltávolítjuk az elszíneződéseket, majd simára polírozzuk a fogakat.

Az eljárással visszanyerik fogai eredeti színüket, amennyiben még fehérebb fogakra vágyik, a fogkőeltávolítás után érdemes fogfehérítés kezelésen is részt vennie.

A kezelést szakértőnk professzionális szájápolási tanácsadása követi, amely során bemutatja a helyes fogmosás technikáját, és az ehhez használható kiegészítő szájápolási termékek használatát.

Arra törekszünk, hogy minden páciensünk egészségesen és ragyogóan mosolyoghasson!