Rágás- és harapásbiztos prémium fogsor megfizethető áron

Válassza a svájci BPS© minőséget!

Mi a BPS© kivehető fogsor?

A BPS© a Biofunkcionális Protetikai Rendszer rövidítése, jelentésében számos pozitív jellemzője benne van. Azon pácienseink, akik ilyen kivehető fogsorral rendelkeznek már megbizonyosodhattak róla, hogy a fogsor akár ragasztó nélkül használva is kiváló stabilitású és tökéletesen rágás- és harapásbiztos, mindezek mellett kényelmes is. A speciális technológiával készülő nanokompozit fogakban egyszerre ötvöződik a természetes szépség, páratlan tartósság és kopásállóság.

BPS prémium fogsor 1

A LEGFONTOSABB ÉRVEK A BPS© FOGSOR MELLETT

BPS prémium fogsor 2

Stabil rágás és harapás kényelmesen

A speciális lenyomatvételi technikának és személyre szabott méréseknek köszönhetően tökéletes stabilitással illeszkedik, mellyel biztos harapást és rágást tesz lehetővé akár fogsorragasztó nélkül is. A szájpad anatómikus lemintázása lehetővé teszi, hogy az ízeket is jól érezzük a fogsor viselése közben.

BPS prémium fogsor 3

Természetes szépség

A BPS© technológiának köszönhetően megszűnik a beesett arc és ajak, a műíny és a fogak megfelelően alátámasztják az ajkakat, kitöltik a orcát ennek eredményeként kisimulnak a ráncok. A fogsorokba háromrétegű nanokompozit fogak kerülnek, melyekben egyszerre ötvöződik a visszafogott szépség és a páratlan tartósság, kopásállóság.

BPS prémium fogsor 6

Pénztárcabarát megoldás

Egy implantátumokom rögzülő fogsorhoz képest megfizethető mégis prémium kategóriàt képvisel a BPS© fogsor a kivehető fogsorok között. Az implantáláshoz képest jóval gyorsabban, akár 2-3 hét alatt elkészül, így bátran mondhatjuk, hogy a BPS© fogsor egy kiemelkedően jó ár-érték arányú befektetés.

BPS prémium fogsor 4

Azoknak is kompromisszummentes megoldás, akiknek nem lehetnek implantátumai

A BPS© prémium kivehető fogsor egy stabil, vákuumos fogsor akár sorvadt állcsontgerincre is olyan pácienseinknek akiknek a hagyományos implantálás nehezen vagy egyáltalán nem megoldható. 

BPS prémium fogsor 5

Egyszerűen és gyorsan tisztítható

A fogsor alaplemeze extra magasfényűre polirozott ezért is könnyebben tisztítható, a gyártó 5 év plakkmentességet garantál. A speciális három rétegű nanokompozit fogak nem színeződnek el.

BPS prémium fogsor 1

Professzionális rendszer szolgáltatás

A BPS© fogsor készítése olyan speciális szakterület, melyet kizárólag a mesterkurzust elvégző fogorvos-fogtechnikus páros tud megvalósítani. A Silver Dentben olyan összeszokott párosunk kínálja ezt a szolgáltatást, akiknek több száz sikeres eset, immár évek óta prémium BPS© fogsort viselő páciens köszönheti életminőségének pozitív megváltozását.

A hagyományos “SZTK” fogsor és a prémium BPS© fogsor közti legfontosabb különbségek

hagyományos fogsor

Hagyományos kivehető fogsor

  • ragasztóval rögzítés ellenére gyakran kényelmetlen, nem stabil
  • természetellenes színek és formák
  • harapási és rágási funkcionalitása sokszor nem kielégítő
  • anyagának köszönhetően kevésbé tartós és kopásálló
  • mind ugyanolyan, nem egyedi gyártás
BPS prémium fogsor 7

Prémium BPS© kivehető fogsor

  • akár ragasztás nélkül is stabil és kényelmes
  • természetes megjelenés, mintha a saját fogai lennének
  • tökéletesen harapás- és rágásbiztos
  • a megfelelően kiterjesztet fogsor miatt sokkal lassabban , kevésbé sorvad alatta az “íny”.
  • fókuszban a páciens igényei, személyre szabott

A Silver Dent prémium svájci BPS© fogsor SPECIALISTÁI

Dr. Nagy Tímea fogorvos és Hajdu Nikoletta fogtechnikus

Premium fogsor silver dent

A Silver Dent fogorvosa és fogtechnikusa szorosan együttműködik minden egyes speciálisan személyre szabott BPS fogsor elkészítésekor. Összeszokott párosuknak köszönhetően a közös munka igen gördülékeny, mégis sok egyeztetést igényel. 

“Mindig megéri a speciális mérésekkel és precíziós lenyomatvétellel az átlagosnál több időt tölteni, mert a Pácienseink kivétel nélküli pozitív visszajelzése nap mint nap új motivációval tölt fel minket.” – Dr. Nagy Tímea a Silver Dent BPS© specialistája.

Tímea és Nikoletta a szakmai kapcsolat mellett a magánéletben is nagyon jó barátok, gyakran vesznek részt közös utazásokon, programokon.

BPS specialista 3 (20 x 7 cm) (1)

Arra törekszünk, hogy minden páciensünk egészségesen és ragyogóan mosolyoghasson!