Dr. Varga Adrienn

fogorvos, fogszabályozó szakorvos

Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem Summa Cum Laude minősítéssel. Pályafutásom első pillanatától kezdve érdeklődésem központi elemévé vált a fogszabályozás. Fogszabályozás szakvizsgámat Budapesten, a Semmelweis Egyetemen teljesítettem, kiváló minősítéssel. Specialitásom a foghúzás nélküli fogszabályozás és a legmodernebb, legesztétikusabb zafírkristály fogszabályozó készülékek használata, mindkét területen kiváló eredményekkel és számos elégedett pácienssel a hátam mögött. A szabálytalan fogazat miatt emberek sokasága szenved önbizalomhiányban. Célom, hogy a fogszabályozó kezelések révén hozzásegíthessem ezeket az embereket egy magabiztos, mosolygós élethez!

Dr. Vámos Dávid

dento-alveoláris sebész, implantológus specialista

A Semmelweis Egyetemen szereztem diplomámat, Summa Cum Laude minősítéssel. Ezt követően az Egyetem Arc- Állcsont- és Szájsebészeti Klinikáján dolgoztam, kezdetben szakorvos-jelöltként, majd  klinikai orvosként. A betegellátás mellett a fogorvostan hallgatók oktatásában is részt veszek a Szájsebészet és Orális Implantológia című tárgyakból. Dento-alveolaris szájsebészetből szintén kiváló minősítéssel tettem szakvizsgát. Kiemelten fontos számomra, hogy mindig naprakész legyen a tudásom, ezért rendszeres látogatója vagyok a hazai és külföldi szakmai előadásoknak, és folyamatosan részt veszek a szakmai továbbképzéseken. Fő érdeklődési területem az implantológia, de egyéb szájsebészeti beavatkozások elvégzésében is sok éves tapasztalattal rendelkezem.

Dr. Seyed Emami Nazgol

fogszakorvos

Orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán szereztem. A több, mint 15 éves szakmai múltammal tapasztalt orvosnak mondhatom magam. A konzerváló és a protetikai kezelések mellett az endodoncia területén is nagy rutinnal rendelkezem. Számomra kiemelten fontos a Pácienseim megfelelő tájékoztatása, valamint a kölcsönös bizalom kialakítása is elengedhetetlen a kezelések során. A magyar mellett a perzsa, angol, német valamint a török nyelvet is folyékonyan beszélem, így külföldi Páciensemmel is könnyen szót értünk.

Klein Eszter

rendelő vezető, dentálhigiénikus

Horog Ildikó

koordinátor

Zoltai Zsófia

asszisztens

Marék Boglárka

asszisztens, dentálhigiénikus

Arra törekszünk, hogy minden páciensünk egészségesen és ragyogóan mosolyoghasson!