Dr. Bársony Nóra

fogorvos, fogszabályozó szakorvos

Már egész kiskorom óta nagy szerepet tölt be az életemben a fogorvoslás. Édesanyám nyomdokaiba lépve 2014-ben szereztem fogorvosi diplomát a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, majd 2017-ben fogszabályozásból kiválóan megfelelt eredménnyel szakvizsgát szereztem.

A fogszabályozás során a kívánt esztétika és funkció eléréséhez kiemelten fontosnak tartom a kezelés alapos megtervezését, igyekszem komplex, átfogó kezelést biztosítani pácienseim számára. Ennek érdekében rendszeres továbbképzéseken veszek részt, hogy a legújabb technikákat és elveket tudjam alkalmazni. Egyúttal elengedhetetlennek tartom a fogszabályozó kezelés megkezdése előtt a megfelelő szájhigiénia kialakítását, és a szuvas tej-és maradó fogak ellátását.

Dr. Fekete Bernadett

fogorvos, fogszabályozó szakorvos

Fogorvosi diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Orvostudományi Karán szereztem. Fogszabályozó szakképzésemet a Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézetében végeztem, ahol a fogszabályozó szakellátás mellett az ambuláns és konzerváló fogászati betegellátással, illetve rehabilitáción résztvevő páciensek fogászati ellátásával is foglalkoztam. A sokrétű ismeretek hozzásegítettek a páciens központú ellátási szemléletem megerősödéséhez, amire minden fogszabályozó kezelés során kiemelt figyelmet fordítok. Specialitásom a fájdalommentes, esztétikus
fogszabályozó eljárások alkalmazása a legmodernebb eszközökkel és technikákkal. Rendszeresen látogatok külföldi és hazai szakmai konferenciákra, hogy az onnan hozott tudást beépíthessem praxisomba. Célom, hogy szakemberként ne fogakat, hanem embereket kezeljek, akiknek hozzám, és a Silver Dent rendelőhöz való bizalmát a legmagasabb szintű ellátással viszonozzam.

Dr. Fekete Bernadett bemutatja szakterületét

Dr. Seyed Emami Nazgol

fogszakorvos

Orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán szereztem. A több, mint 15 éves szakmai múltammal tapasztalt orvosnak mondhatom magam. A konzerváló és a protetikai kezelések mellett az endodoncia területén is nagy rutinnal rendelkezem. Számomra kiemelten fontos a Pácienseim megfelelő tájékoztatása, valamint a kölcsönös bizalom kialakítása is elengedhetetlen a kezelések során. A magyar mellett a perzsa, angol, német valamint a török nyelvet is folyékonyan beszélem, így külföldi Páciensemmel is könnyen szót értünk.

air filler button

Dr. Szitár Alexandra

fogorvos

Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Rendkívül fontosnak tartom a jó orvos-beteg kapcsolat kialakítását és fenntartását, ezért már a képzés során is nagy érdeklődést mutattam a pszichológia és a kommunikáció iránt. Arra törekszem, hogy a kezelések mindig nyugodt körülmények között történjenek, így a fogorvosi székben még azok is ellazulhatnak, akiknek valamilyen okból kifolyólag félelmeik vannak. Emellett a szakmai felkészültségemmel és precizitásommal igyekszem elérni, hogy minden páciens elégedetten távozzon a rendelőből. Főbb érdeklődési köreim a szakmán belül a protetika (fogpótlástan), a restauratív (helyreállító) fogászat és a parodontológia.

Dr. Wesselényi Gabriella

parodontológus, implantológus specialista

Szakterületem a fogágybetegségek kezelése, az íny plasztikai műtétei, továbbá az esztétikai fogkezelések, például a porcelán héjak. Nagy tapasztalatra tettem szert az implantológia területén is. Több fajta, a világon leggyakrabban használt implantátum rendszerekkel Magyarországon, valamint külföldön évente több száz implantációs műtétet végzek.

Legfőbb szakterületem – a parodontológia – minden fogászati kezelés alapja és feltétele is egyben, mégis sajnos kevéssé ismert. Ennek oka, hogy a páciensek gyakran nincsenek tisztában az ínysorvadás illetve a fogágybetegségek tüneteivel és következményeivel, annak ellenére, hogy ezek széles körben elterjedtek és minden korosztályban előfordulhatnak. Éppen ezért a munkám egyik legfontosabb részének tartom az alapos tájékoztatást és edukációt. Számomra a legnagyobb öröm, amikor a páciensek megértik a megelőzés fontosságát!

Dr. Wesselényi Gabriella bemutatja szakterületét

Tátrai-Juhász Edit

rendelő vezető, dentálhigiénikus

Fülöp Georgina

dentálhigiénikus, fogászati asszisztens

Bóné Roxána

dentálhigiénikus

Szabó Nóra

páciens koordinátor

Arra törekszünk, hogy minden páciensünk egészségesen és ragyogóan mosolyoghasson!