Dr. Fekete Bernadett

fogorvos, fogszabályozó szakorvos

Fogorvosi diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Orvostudományi Karán szereztem. Fogszabályozó szakképzésemet a Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézetében végeztem, ahol a fogszabályozó szakellátás mellett az ambuláns és konzerváló fogászati betegellátással, illetve rehabilitáción résztvevő páciensek fogászati ellátásával is foglalkoztam. A sokrétű ismeretek hozzásegítettek a páciens központú ellátási szemléletem megerősödéséhez, amire minden fogszabályozó kezelés során kiemelt figyelmet fordítok. Specialitásom a fájdalommentes, esztétikus
fogszabályozó eljárások alkalmazása a legmodernebb eszközökkel és technikákkal. Rendszeresen látogatok külföldi és hazai szakmai konferenciákra, hogy az onnan hozott tudást beépíthessem praxisomba. Célom, hogy szakemberként ne fogakat, hanem embereket kezeljek, akiknek hozzám, és a Silver Dent rendelőhöz való bizalmát a legmagasabb szintű ellátással viszonozzam.

Dr. Fekete Bernadett bemutatja szakterületét

Dr. Magyar Cecília

fogorvos, fogszabályozó szakorvos

Diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Fogorvos Szakán szereztem. Már az egyetemi éveim alatt, a klinikai gyakorlatok során eldöntöttem, hogy a fogszabályozással szeretnék foglalkozni. 2018-ban Az egyetemi tanulmányok befejezését követően elkezdtem a fogszabályozási szakképzésemet, azóta azon dolgozom, hogy pácienseimnek magabiztos, szép mosolyuk legyen. A szakképzés mellett volt lehetőségem körezti fogászati rendelőben is dolgozni, ahol gyakorlatot szerezhettem a konzerváló fogászati valamit fogpótlástani ellátásban, melyek hozzájárultak, hogy komplexebb fogászati ellátást nyújthassak pácienseimnek.  Fontosnak tartom, hogy a fogszabályozás során ne csupán esztétikai korrekciót végezzünk, ezért kiemelt figyelmet fordítok a nem megfelelő funkciók kezelésére, valamint harapás megfelelő beállításra. Úgy gondolom, hogy folyamatosan megújuló modern technikák alkalmazásával kíméletesebb és hatékonyabb kezelést nyújthatok, ezért igyekszem tudásomat folyamatosan bővíteni, mint passzív önzáró rendszerek, alignerek, myofunkcionál trainerek alkalmazása. Célom, hogy a hozzám érkező pácienseknek a kezelés végére magabiztos gyönyörű mosolyuk legyen.

Dr. Nagy Tímea Dalma

fogorvos

Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem és már az egyetemi évek alatt kirajzolódott számomra, hogy leginkább a fogmegtartó kezelések és a különböző fogpótlások készítése áll legközelebb hozzám, az esztétikai fogászat iránti lelkesedésem pedig a szakmában eltöltött évek során bontakozott ki.  Rendszeresen veszek részt szakmai továbbképzéseken, a fejlődés nagyon fontos számomra, a továbbiakban a szájsebészet felé szeretnék orientálódni.

Örömmel tölt el, ha betegeimmel együttműködve sikerül a személyre szabott legoptimálisabb kezelést kiválasztani, mellyel újjá varázsolhatjuk a páciens mosolyát. Ennek érdekében mindig igyekszem teljeskörű tájékoztatást adni és nyugodt, barátságos légkört teremteni a közös munkához.  Számomra a pácienseim elégedettsége a legnagyobb eredmény és motiváció.

A Silver Dent csapatában otthon érzem magam, mert minden feltétel adott a precíz és igényes munkavégzéshez. Kollégáimmal a fogászat minden területét lefedjük és a különböző fázisokat összehangolva igyekszünk a tökéletes megoldást nyújtani.

Szabadidőmet szívesen töltöm a szabadban túrázással, barátokkal, de az utazás is mindig feltöltő élmény számomra.

Dr. Sárközi-Hornyák Dóra

fogorvos

Diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem, majd magánegészségügyi praxisokban szereztem több évnyi, széleskörű
tapasztalatot.

Elsősorban a konzerváló fogászatra és fogpótlástanra specializálódtam. Annak érdekében, hogy tudásom mindig naprakész legyen folyamatosan képzem magam, nemzetközi és hazai kurzusokon veszek részt, de szívesen tanulok kollégáimtól is. Angolul és németül is beszélek, így nem okoz gondot esetlegesen a külföldi páciensek ellátása sem.

Munkám során nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a kezelések valóban fájdalommentesek legyenek. A páciens és orvos közötti bizalmi kapcsolat kialakítása számomra a közös munka elengedhetetlen része. Mindig igyekszem a betegeimmel megismertetni az adott beavatkozás lényegét, egyúttal oktatni őket és felhívni a figyelmet a megelőzés fontosságára ugyanis célom, hogy egy helyreállító kezelés után hosszú éveken keresztül már csak kontrollra legyen szükség.

Dr. Wesselényi Gabriella

parodontológus, implantológus specialista

Szakterületem a fogágybetegségek kezelése, az íny plasztikai műtétei, továbbá az esztétikai fogkezelések, például a porcelán héjak. Nagy tapasztalatra tettem szert az implantológia területén is. Több fajta, a világon leggyakrabban használt implantátum rendszerekkel Magyarországon, valamint külföldön évente több száz implantációs műtétet végzek.

Legfőbb szakterületem – a parodontológia – minden fogászati kezelés alapja és feltétele is egyben, mégis sajnos kevéssé ismert. Ennek oka, hogy a páciensek gyakran nincsenek tisztában az ínysorvadás illetve a fogágybetegségek tüneteivel és következményeivel, annak ellenére, hogy ezek széles körben elterjedtek és minden korosztályban előfordulhatnak. Éppen ezért a munkám egyik legfontosabb részének tartom az alapos tájékoztatást és edukációt. Számomra a legnagyobb öröm, amikor a páciensek megértik a megelőzés fontosságát!

Dr. Wesselényi Gabriella bemutatja szakterületét

Tátrai-Juhász Edit

rendelő vezető, dentálhigiénikus

Fülöp Georgina

dentálhigiénikus, fogászati asszisztens

Szabó Nóra

páciens koordinátor

Németh Szilvia

fogászati asszisztens

Arra törekszünk, hogy minden páciensünk egészségesen és ragyogóan mosolyoghasson!