Dr. Varga Adrienn

fogorvos, fogszabályozó szakorvos

Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem Summa Cum Laude minősítéssel. Pályafutásom első pillanatától kezdve érdeklődésem központi elemévé vált a fogszabályozás. Fogszabályozás szakvizsgámat Budapesten, a Semmelweis Egyetemen teljesítettem, kiváló minősítéssel. Specialitásom a foghúzás nélküli fogszabályozás és a legmodernebb, legesztétikusabb zafírkristály fogszabályozó készülékek használata, mindkét területen kiváló eredményekkel és számos elégedett pácienssel a hátam mögött. A szabálytalan fogazat miatt emberek sokasága szenved önbizalomhiányban. Célom, hogy a fogszabályozó kezelések révén hozzásegíthessem ezeket az embereket egy magabiztos, mosolygós élethez!

Dr. Vámos Dávid

dento-alveoláris sebész, implantológus specialista

A Semmelweis Egyetemen szereztem diplomámat, Summa Cum Laude minősítéssel. Ezt követően az Egyetem Arc- Állcsont- és Szájsebészeti Klinikáján dolgoztam, kezdetben szakorvos-jelöltként, majd  klinikai orvosként. A betegellátás mellett a fogorvostan hallgatók oktatásában is részt veszek a Szájsebészet és Orális Implantológia című tárgyakból. Dento-alveolaris szájsebészetből szintén kiváló minősítéssel tettem szakvizsgát. Kiemelten fontos számomra, hogy mindig naprakész legyen a tudásom, ezért rendszeres látogatója vagyok a hazai és külföldi szakmai előadásoknak, és folyamatosan részt veszek a szakmai továbbképzéseken. Fő érdeklődési területem az implantológia, de egyéb szájsebészeti beavatkozások elvégzésében is sok éves tapasztalattal rendelkezem.

Dr. Sipos Anikó

fogorvos

A Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Fogorvostudományi karán végeztem. Fontos számomra a betegek teljes körű tájékoztatása, ezért nagy hangsúlyt fektetek a kommunikációra és a felmerülő kérdések megválaszolására.
Emellett a kezelések során célom a jó hangulat, megnyugtató légkör kialakítása, hogy a páciensek elégedetten és pozitív élménnyel távozhassanak a kezelések után.

Dr. András-Hunyadi Dóra

fogorvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Már az egyetem alatt fontosnak tartottam a páciensek szorongásmentes légkörben való kezelését. Munkám során  az empátia mellett  a szakmaiságot is elsőrendűnek tekintem. Úgy gondolom hogy minden kezelés első és legfontosabb része az egyéni szájhigiéne fejlesztése.Kedvenc szakterületem a fogpótlások készítése.

Klein Eszter

rendelő vezető, dentálhigiénikus

Horog Ildikó

koordinátor

Marék Boglárka

asszisztens, dentálhigiénikus

Arra törekszünk, hogy minden páciensünk egészségesen és ragyogóan mosolyoghasson!