Dr. Fekete Bernadett

fogorvos, fogszabályozó szakorvos

Fogorvosi diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Orvostudományi Karán szereztem. Fogszabályozó szakképzésemet a Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézetében végeztem, ahol a fogszabályozó szakellátás mellett az ambuláns és konzerváló fogászati betegellátással, illetve rehabilitáción résztvevő páciensek fogászati ellátásával is foglalkoztam. A sokrétű ismeretek hozzásegítettek a páciens központú ellátási szemléletem megerősödéséhez, amire minden fogszabályozó kezelés során kiemelt figyelmet fordítok. Specialitásom a fájdalommentes, esztétikus
fogszabályozó eljárások alkalmazása a legmodernebb eszközökkel és technikákkal. Rendszeresen látogatok külföldi és hazai szakmai konferenciákra, hogy az onnan hozott tudást beépíthessem praxisomba. Célom, hogy szakemberként ne fogakat, hanem embereket kezeljek, akiknek hozzám, és a Silver Dent rendelőhöz való bizalmát a legmagasabb szintű ellátással viszonozzam.

Dr. Fekete Bernadett bemutatja szakterületét

Dr. Seyed Emami Nazgol

fogszakorvos

Orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán szereztem. A több, mint 15 éves szakmai múltammal tapasztalt orvosnak mondhatom magam. A konzerváló és a protetikai kezelések mellett az endodoncia területén is nagy rutinnal rendelkezem. Számomra kiemelten fontos a Pácienseim megfelelő tájékoztatása, valamint a kölcsönös bizalom kialakítása is elengedhetetlen a kezelések során. A magyar mellett a perzsa, angol, német valamint a török nyelvet is folyékonyan beszélem, így külföldi Páciensemmel is könnyen szót értünk.

air filler button

Dr. Szitár Alexandra

fogorvos

Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Rendkívül fontosnak tartom a jó orvos-beteg kapcsolat kialakítását és fenntartását, ezért már a képzés során is nagy érdeklődést mutattam a pszichológia és a kommunikáció iránt. Arra törekszem, hogy a kezelések mindig nyugodt körülmények között történjenek, így a fogorvosi székben még azok is ellazulhatnak, akiknek valamilyen okból kifolyólag félelmeik vannak. Emellett a szakmai felkészültségemmel és precizitásommal igyekszem elérni, hogy minden páciens elégedetten távozzon a rendelőből. Főbb érdeklődési köreim a szakmán belül a protetika (fogpótlástan), a restauratív (helyreállító) fogászat és a parodontológia.

Dr. Wesselényi Gabriella

parodontológus, implantológus specialista

Szakterületem a fogágybetegségek kezelése, az íny plasztikai műtétei, továbbá az esztétikai fogkezelések, például a porcelán héjak. Nagy tapasztalatra tettem szert az implantológia területén is. Több fajta, a világon leggyakrabban használt implantátum rendszerekkel Magyarországon, valamint külföldön évente több száz implantációs műtétet végzek.

Legfőbb szakterületem – a parodontológia – minden fogászati kezelés alapja és feltétele is egyben, mégis sajnos kevéssé ismert. Ennek oka, hogy a páciensek gyakran nincsenek tisztában az ínysorvadás illetve a fogágybetegségek tüneteivel és következményeivel, annak ellenére, hogy ezek széles körben elterjedtek és minden korosztályban előfordulhatnak. Éppen ezért a munkám egyik legfontosabb részének tartom az alapos tájékoztatást és edukációt. Számomra a legnagyobb öröm, amikor a páciensek megértik a megelőzés fontosságát!

Dr. Wesselényi Gabriella bemutatja szakterületét

Findt Georgina

dentálhigiénikus, fogászati asszisztens

Karsai Györgyi

fogászati asszisztens

Bóné Roxána

dentálhigiénikus

Szabó Nóra

páciens koordinátor

Arra törekszünk, hogy minden páciensünk egészségesen és ragyogóan mosolyoghasson!