Dr. Varga Adrienn

fogorvos, fogszabályozó szakorvos

Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem Summa Cum Laude minősítéssel. Pályafutásom első pillanatától kezdve érdeklődésem központi elemévé vált a fogszabályozás. Fogszabályozás szakvizsgámat Budapesten, a Semmelweis Egyetemen teljesítettem, kiváló minősítéssel. Specialitásom a foghúzás nélküli fogszabályozás és a legmodernebb, legesztétikusabb zafírkristály fogszabályozó készülékek használata, mindkét területen kiváló eredményekkel és számos elégedett pácienssel a hátam mögött. A szabálytalan fogazat miatt emberek sokasága szenved önbizalomhiányban. Célom, hogy a fogszabályozó kezelések révén hozzásegíthessem ezeket az embereket egy magabiztos, mosolygós élethez!

Dr. Vámos Dávid

dento-alveoláris sebész, implantológus specialista

A Semmelweis Egyetemen szereztem diplomámat, Summa Cum Laude minősítéssel. Ezt követően az Egyetem Arc- Állcsont- és Szájsebészeti Klinikáján dolgoztam, kezdetben szakorvos-jelöltként, majd  klinikai orvosként. A betegellátás mellett a fogorvostan hallgatók oktatásában is részt veszek a Szájsebészet és Orális Implantológia című tárgyakból. Dento-alveolaris szájsebészetből szintén kiváló minősítéssel tettem szakvizsgát. Kiemelten fontos számomra, hogy mindig naprakész legyen a tudásom, ezért rendszeres látogatója vagyok a hazai és külföldi szakmai előadásoknak, és folyamatosan részt veszek a szakmai továbbképzéseken. Fő érdeklődési területem az implantológia, de egyéb szájsebészeti beavatkozások elvégzésében is sok éves tapasztalattal rendelkezem.

Dr. Seyed Emami Nazgol

fogszakorvos

Orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán szereztem. A több, mint 15 éves szakmai múltammal tapasztalt orvosnak mondhatom magam. A konzerváló és a protetikai kezelések mellett az endodoncia területén is nagy rutinnal rendelkezem. Számomra kiemelten fontos a Pácienseim megfelelő tájékoztatása, valamint a kölcsönös bizalom kialakítása is elengedhetetlen a kezelések során. A magyar mellett a perzsa, angol, német valamint a török nyelvet is folyékonyan beszélem, így külföldi Páciensemmel is könnyen szót értünk.

Klein Eszter

rendelő vezető, dentálhigiénikus

Zoltai Zsófia

asszisztens

Arra törekszünk, hogy minden páciensünk egészségesen és ragyogóan mosolyoghasson!