Dr. Hatos-Ágyi Eszter

fogorvos, fogszabályozó szakorvos

Diplomámat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Már az egyetemi tanulmányaim elején kiderült számomra, hogy fogszabályozással szeretnék foglalkozni. A fogszabályozási szakképzés megkezdése óta célom a legmodernebb fogszabályozási technikák elsajátítása és alkalmazása a mindennapokban.

Elméleti és gyakorlati tudásomat hazai továbbképzéseken kívül külföldi konferenciákon is igyekszem bővíteni, ezenkívül tanulmányi ösztöndíjjal egy évet töltöttem Rómában a Policlinico Tor Vergata Fogorvostudományi Karán. Számomra kulcsfontosságú, hogy a fogszabályozó kezelést követően pácienseim magabiztos mosollyal távozzanak.

Dr. Youssef Adelina

fogorvos, fogszabályozó szakorvos

Nekem van a legjobb állásom a világon: minden páciens egy teljesen eredeti logikai feladvánnyal érkezik hozzám, és azt várja, hogy oldjam meg.

Számomra a fogszabályozás a fizika és a művészet találkozása egy biológiai rendszerben, melynek célja a megfelelő harapás és a szép mosoly kialakítása.

Egyszerűbb esetekben úgynevezett egyenesíves technikát használunk, azonban ez gyakran nem elegendő az optimális eredmény eléréséhez. A fogszabályozásnak egy speciális ága a biomechanikai elveket használó szegmentált technika, mely komplexebb esetek kezelésére is lehetőséget nyújt és általában hatékonyabb beavatkozásra ad lehetőséget.

Komplexitása és az orvosi tervezés időigénye miatt azonban ez egy kevesek által használt kezelési metodika. Én a biomechanikát használók szűk körébe tartozom. A fogak útját ilyenkor egyesével kell megtervezni. Az egyes fogakra ható erők más fogakon mellékhatást okoznak, melyeket kiküszöbölni vagy minimalizálni kell. Ezek az erők egy igen komplex erőrendszert képeznek, melynek a megtervezése egy rendkívül izgalmas feladat.

Nagy előnye továbbá, hogy általában nem egy lépésben kerül felhelyezésre a teljes fogszabályozó készülék, így kezdetben akár laikusok számára láthatatlan is lehet, valamint a hozzászokás is könnyebb.

Mivel sok esetben csak ilyen módon lehet elérni a kívánt eredményt vagy összességében jobb eredményt gyorsabban és biztonságosabban tudunk elérni, én a biomechanikának fanatikus híve lettem.

Célom, hogy a pácienseim számára a legoptimálisabb eredményt biztosítsam a lehető legkevesebb idő alatt.

Dr. Fekete Bernadett

fogorvos, fogszabályozó szakorvos

Fogorvosi diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Orvostudományi Karán szereztem. Fogszabályozó szakképzésemet a Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézetében végeztem, ahol a fogszabályozó szakellátás mellett az ambuláns és konzerváló fogászati betegellátással, illetve rehabilitáción résztvevő páciensek fogászati ellátásával is foglalkoztam. A sokrétű ismeretek hozzásegítettek a páciens központú ellátási szemléletem megerősödéséhez, amire minden fogszabályozó kezelés során kiemelt figyelmet fordítok. Specialitásom a fájdalommentes, esztétikus
fogszabályozó eljárások alkalmazása a legmodernebb eszközökkel és technikákkal. Rendszeresen látogatok külföldi és hazai szakmai konferenciákra, hogy az onnan hozott tudást beépíthessem praxisomba. Célom, hogy szakemberként ne fogakat, hanem embereket kezeljek, akiknek hozzám, és a Silver Dent rendelőhöz való bizalmát a legmagasabb szintű ellátással viszonozzam.

Dr. Fekete Bernadett bemutatja szakterületét

Dr. Nagy Tímea Dalma

fogorvos

Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem és már az egyetemi évek alatt kirajzolódott számomra, hogy leginkább a fogmegtartó kezelések és a különböző fogpótlások készítése áll legközelebb hozzám, az esztétikai fogászat iránti lelkesedésem pedig a szakmában eltöltött évek során bontakozott ki.  Rendszeresen veszek részt szakmai továbbképzéseken, a fejlődés nagyon fontos számomra, a továbbiakban a szájsebészet felé szeretnék orientálódni.

Örömmel tölt el, ha betegeimmel együttműködve sikerül a személyre szabott legoptimálisabb kezelést kiválasztani, mellyel újjá varázsolhatjuk a páciens mosolyát. Ennek érdekében mindig igyekszem teljeskörű tájékoztatást adni és nyugodt, barátságos légkört teremteni a közös munkához.  Számomra a pácienseim elégedettsége a legnagyobb eredmény és motiváció.

A Silver Dent csapatában otthon érzem magam, mert minden feltétel adott a precíz és igényes munkavégzéshez. Kollégáimmal a fogászat minden területét lefedjük és a különböző fázisokat összehangolva igyekszünk a tökéletes megoldást nyújtani.

Szabadidőmet szívesen töltöm a szabadban túrázással, barátokkal, de az utazás is mindig feltöltő élmény számomra.

Dr. Nagy-Csoma Luca

fogorvos, dento-alveoláris sebész szakorvos

2020 nyarán diplomáztam a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán.

Az egyetemet követően a Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézetben kezdtem el rezidensi éveimet és 2023. novemberében szereztem meg dentoalveoláris sebészeti szakvizsgám. Lévén, hogy ez a legnagyobb és legújabb állami szájsebészeti központ, mely az év minden napján éjjel-nappal sürgősségi ellátást nyújt a pácienseknek, a legjobb szakorvosok mellett tanulhattam és nagy tapasztalatra tettem szert az itt töltött évek alatt.

Munkám során fontos számomra az állandó szakmai fejlődés és a pácienseimmel való kommunikáció, amelyet elengedhetetlennek tartok abban, hogy a pácienseim a későbbiekben is bizalommal fordulhassanak hozzám.

Dr. Bátki Péter

fogorvos

Dr. Bátki Péter vagyok, 2022-ben végeztem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán.

Munkám során legfontosabb célom, hogy pácienseim szakmailag és emberileg egyaránt elégedettek legyenek és boldog mosollyal, felszabadultan távozzanak a kezelés végeztével.

Rendkívül fontos számomra, hogy a pácienseim a kezelés részleteiről megfelelő tájékoztatást kapjanak, hiszek abban, hogy így eredményesebb a közös munka és enyhíteni lehet a kezeléssel járó természetes feszültséget.

Fő profilom a fogpótlástan, a konzerváló és esztétikai fogászat, de egyre inkább orientálódom a parodontológia felé is. A világ népességének kétharmada ugyanis fogágybetegségben szenved anélkül, hogy tudna róla, ezért fontos missziómnak tartom, hogy segítsek a betegség korai felismerésében és kezelésében.

Dr. Rouhparvar Elaheh

fogorvos

Iránban születtem, de 2015 óta Magyarországon élek és itt is végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán.

Elkötelezetten végzem a munkám, mely során mindig törekszem az aktuális páciensem számára a legoptimálisabb kezeléstípust választani, funkcionalitás és esztétika szempontjából egyaránt.

Élvezettel követem nyomon a szakmai újításokat, kutatásokat és a legújabb technikák és anyagok felhasználásával igyekszem tökéletesíteni a munkámat. Számomra ez a legnagyobb öröm, ha ezt a tudást beépíthetem a mindennapokba és ezáltal még több esetben segíthetek a pácienseimnek.

Szeretek mindig kellemes légkört teremteni a rendelőben a munkatársaimmal és a betegekkel egyaránt, vallom, hogy ezzel sokat segítek a fogászati stressz enyhítésében betegeimnek.

Számomra a legnagyobb elismerés, ha a kezelés végén elégedett mosollyal távoznak a rendelőmből és nyugodt szívvel térnek vissza hozzám.

Tátrai-Juhász Edit

rendelő vezető, dentálhigiénikus

Fülöp Georgina

dentálhigiénikus, fogászati asszisztens

Majoros Alexandra

dentálhigiénikus, fogászati asszisztens

Nagy Anett

fogászati asszisztens

Szabó Nóra

páciens koordinátor és fogászati asszisztens

Arra törekszünk, hogy minden páciensünk egészségesen és ragyogóan mosolyoghasson!