Dús ajkak, telt és feszes arcbőr, természetesen

Tű és fájdalom nélkül!

Hogyan működik a Hyaluron Pen?

A hyaluron pen egy nagy nyomással működő eszköz, amely segítségével természetes hyaluronsavat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe. Az eljárás teljes mértékben biztonságos, hiszen a hyaluronsav egy, a szervezetünkben is megtalálható anyag.

A hyaluronsav bőrünk alap építő eleme, amelynek bőrünk hidratáltságát és arcunk feszes kontúrját köszönhetjük. Korunk előrehaladtával azonban a szervezetünk hyaluronsav tartalma fokozatosan csökken. Ahogy a vitaminokat és az ásványi anyagokat, úgy a hyaluronsavat is pótolni szükséges, ennek a legideálisabb módja a Hyaluron Pen kezelésünk.

hyaluron pen

A kezelés hatékonysága

A kezelés során alkalmazott hyarulonsav ún. keresztkötött, amely a molekulák közötti erősebb kapcsolódást teszi lehetővé, így a hyaluron lebomlása lényegesen tovább tart, mint normál esetben a szervezetben, melynek köszönhetően a kezelés eredménye 6-9 hónapig is megtartható.

A szervezet által termelt hyaluronsav a bőr ún. epidermisz és dermis rétegeiben található. Egyik fő funkciója, hogy megkösse a vizet, és azt a szövetek között tartsa. Általánosságban elmondható, hogy minél több hyaluronsav található a bőrben, annál több vizet képes megkötni, ezzel fiatalos megjelenést eredményezve.

A kezeléssel egy rendkívül természetes, mégis látványos eredményt tudunk elérni, javítva a bőr textúráját, és megnövelve annak volumenét.

IMG_2762

Milyen területeken alkalmazható?

  • ajak dúsítására, volumen- növelésére
  • a nevető- ráncok kezelésére
  • az orr-ajak barázdáinak feltöltésére
  • ajkak körüli szívó- ráncok feltöltésére
  • a szemöldök közötti ránc eltűntetésére

Vannak mellékhatásai?

A kezelésnek nincs jelentős mellékhatása, azonban néhány esetben minimális duzzanatot tapasztalhatunk, főleg ajkaknál, amely duzzanat 1-3 napon belül elmúlik.

Mennyi hyaluronsavat szükséges bejuttatni a kezelés során?

A bejuttatott anyag mennyisége minden esetben az adott terület nagyságától és a kívánt eredménytől függ. Egy kezelés alkalmával általában 1-3 ml hyaluronsav felhasználása szükséges a tökéletes eredmény elérése érdekében.

Milyen gyakran kell megismételni a kezelést?

Ez minden esetben egyén- és életmód függő. A tapasztalatok szerint 6- 9 hónapig is megtartható az elért eredmény. A tartósság kulcsa az ún. „rétegzés”, melynek lényege, hogy a nagyobb mennyiségű hyaluronsavat két külön alkalommal juttatjuk a bőrbe, kb. 1- 2 hónap eltéréssel. Ezzel a módszerrel lényegesen tartósabb eredményt tudunk elérni!

Mit tehetek, hogy minél tovább tartson az eredmény?

Az eredmény tartósságát elsősorban az életmódunk befolyásolja. Ez az időtartam növelhető a megfelelő folyadékbevitellel és a dohányzás, valamint az alkohol- és kávéfogyasztás csökkentésével.

Mennyi időt vesz igénybe a kezelés?

A kezelendő terület nagyságától függően 45- 90 percet vesz igénybe a Hyaluron Pen- es feltöltés.

Van bármi teendő a kezelés után?

Utógondozásként a Pácienseknek mindössze annyi a feladatuk, hogy néhány napon keresztül a rendelőben elsajátított módon rendszeresen átmasszírozzák a kezelt területet, emellett van néhány szabály, amit szintén fontos betartani:
– a kezelést követő 3 napban óvni szükséges a kezelt területet az erős fényhatásoktól
– a kezelést követő 3 napban ajánlatos kerülni a kozmetikai- és  sminktermékek használatát a kezelt területen
– a kezelést követő 1 hétben óvni szükséges a kezelt területet az erős hőhatásoktól (túl forró ételek, italok; szauna; intenzív izzadással járó sporttevékenység; gyógyfürdők… stb.)

Air filler VS. Injekciós feltöltés

Air filler

Injekciós feltöltés

Fájdalom

A beavatkozást tűszúrás nélkül, felületi érzéstelenítés mellett végezzük, így nem jár fájdalommal. A kezelés során tűvel történik az anyag beinjektálása a szövetek mélyebb rétegeibe, amely a felületi érzéstelenítés mellett fájdalommal jár.

Mellékhatások

A kezelés után minimális duzzanat tapasztalható, ami 1- 2 nap múlva elmúlik. A kezelést követően nagymértékű bevérzés és ödéma alakul ki, melyek felszívódása kb. 2-3 hét.

Tartósság

Mivel ugyanolyan keresztkötésű hyaluronsavat juttatunk a bőrbe, mint az injekciós feltöltés során, így legalább annyira tartós az eredmény (9-12 hónap). Eljárástól függően a tartóssága 9- 18 hónap.

Air filler hyaluron pen specialistánk

Seyed Emami Nazgol Doktornő vagyok, a Silver Dent fogorvosa. A több, mint 15 éves szakmai múltammal tapasztalt orvosnak mondhatom magam. Pályafutásom során nagy gondot fordítok arra, hogy mindig naprakész legyek az innovációk terén, ezért rendszeresen részt veszek a szakmai kurzusokon és továbbképzéseken. Fogorvosként tudom, hogy egy őszinte mosoly többet ér minden szónál, ezért munkám során mindig a legjobbra törekszem. Számomra kiemelten fontos a Pácienseim megfelelő tájékoztatása, valamint a kölcsönös bizalom kialakítása is elengedhetetlen a kezelések során. A fogászati kezeléseket kiegészítve az Air fillerrel büszkén mondhatom, hogy igazán egyedi szolgáltatást nyújthatok a Pácienseim részére!

Arra törekszünk, hogy minden páciensünk egészségesen és ragyogóan mosolyoghasson!