Silver Dent ajándékutalvány Air filler ajakdúsításra

79900 Ft

Ajándékozzon magabiztos és harmonikus megjelenést! Lepje meg Ön is szeretteit egy Air filler ajakdúsításra, vagy ráncfeltöltésre beváltható ajándékutalvánnyal!

Kategória:

Leírás

Ha valami igazán különleges ajándékon töri a fejét, akkor ne habozzon tovább, lepje meg szeretteit egy Air filler ajakdúsításra, vagy ráncfeltöltésre beváltható ajándékutalvánnyal!

Az igényes és magabiztos megjelenés mindannyiunk számára fontos, ezért az Air filler kezelés tökéletes ajándék lehet bárki számára.
Az Air filler egy forradalmi újdonság az orvosesztétikai kezelések között, amely lehetővé teszi, hogy tű és fájdalom nélkül pótoljuk az idő során elvesztett hyaluron mennyiségét a szövetek mélyebb rétegeiben. A kezelés teljesen biztonságos, hiszen a hyaluronsav a szervezetünkben is megtalálható természetes anyag.
Az Ajándékutalvány egy alkalom Air filler kezelésre váltható be, amely során 1ml hyaluronsavat tartalmazó ampullát használunk fel az arc egy választott területén (pl.: ajakdúsítás, két oldali nevető-ránc feltöltése…). Az ajándékutalvány a vásárlástól számított egy évig használható fel.

Ajándékozzon életre szóló élményt, és rendelje meg ajándékutalványunkat még ma!