Egy újabb csodálatos mosoly története

No Comments

Egy újabb csodálatos mosoly története

Lili történetéhez nem szeretnénk semmit hozzáfűzni, íme az ő szavai változtatás nélkül.

“Sziasztok!

Elhoztam nektek a fogaim történetét.

Az egész gyerekkoromban kezdődött, mikor az egyik csont fogam rossz helyen nőtt ki. Szerintem mondanom sem kell, hogy mennyit bántottak emiatt és ez volt a fő oka annak, hogy soha nem volt akkor önbizalmam.

Gyűlöltem magam!

Akkoriban egy vidéki fogorvoshoz kezdtem el járni, ahol betömték a rossz fogaim és jöhetett a fogszabályzó. Azt mondták ki kell húzni pár fogam, hogy felrakhassák a készüléket, de én erre nemet mondtam! Így hát a húzást megúsztam. Ezután 2016-2017 eltelt fogszabival de borzalmasan éreztem magam még azzal is, majd levették a készüléket, de a fogaim talán még csúnyábban álltak, mint előtte…

2018-ban indultak a fellépések, ezzel együtt pedig a nagy pörgés, így nem volt időm ezzel foglalkozni, ezért 1 évig éltem tovább kusza fogakkal. Rengeteg fellépés, fotózás és fontos esemény volt akkor az életemben. Próbáltam takarni a fogaim, de ez nem mindig sikerült. 2019-ben már annyira megutáltam a kinézetem, hogy rávettem magam, hogy keressek egy fogorvost Budapesten. Legalább 10-15 rendelőt kerestem fel, de sehol nem éreztem azt hogy megértik a problémám és foglalkoznának velem.

A sok csalódás után találtam rá a @silverdenthungary ra ahol időpontot kértem konzultációra.

Félve mentem el, de ki már annál boldogabban jöttem. 2019. június 2-án fel is került az új fogszabim.

Le se tudom írni, hogy ebben a majdnem két évben mennyi erőt és önbizalmat kaptam tőlük. Mindig megértőek és kedvesek voltak velem az orvosok és az asszisztensek. Soha nem volt velük problémám! Most, hogy lekerült a fogszabim és lassan 20 évesen először láttam a fogaim teljesen egyenesen és egészségesen, olyat éreztem, amit még soha. Az tény, hogy az első pár nap nagyon nehéz fogszabi nélkül mert már hozzám nőtt és abban éreztem önmagam. Hatalmas biztonságot nyújtott, de eljött az idő mikor már anélkül kell magabiztosnak lennem és elfogadnom a fogaim.

Hálás vagyok a @silverdenthungary csapatának, hogy segítettek a fogaimon és hogy együtt járták végig velem ezt az utat.

Azoknak pedig, akiknek problémájuk van a fogaikkal annyit üzennék:

Ne félj fogorvoshoz menni; találd meg a megfelelő klinikát ahol otthon érezheted magad és indulj el a tökéletes fogak útján!”