Egy gyönyörű mosoly története

No Comments

Mi már tudjuk, hogy minden mosolynak megvan a maga története

Sosem titkoltuk, hogy a fogszabályozás az egyik kedvencünk a fogászati szolgáltatásaink közül, hiszen hatalmas öröm számunkra látni, ahogy hétről hétre egyre bátrabban és egyre nagyobb lelkesedéssel érkeznek a Pácienseink az aktiválásokra.

Így van ez Cynthiával is, akit a legtöbben Cinthya Dictator- ként ismerhettek meg.

Nagyon fiatalon került a középpontba egyedi külsejével és stílusával, így mindig is nagyon fontos volt számára a megjelenése. Kevesen tudják azonban, hogy milyen rögös utat járt be, és hány kudarcba fulladt fogászati kezelésen van túl. Lenyűgözött minket a fáradhatatlan lelkesedése, az örök optimizmusa, és őszinte mosolya.

Megtisztelő számunkra, hogy bizalmat szavazott nekünk, és ezzel hozzásegíthettük, hogy „önmaga” lehessen. Az előadásaink alkalmával már sokan megismerhették a történetét, de most elmeséli újra!

A fogszabályzásom rövid története

“Minden ott kezdődött, hogy kb. 7 éves koromban kihúzták a szemfogamat, ami aztán sok éven keresztül nem nőtt ki, majd farkasfog lett belőle, ugyanis máshol nem talált helyet magának. Akkor kaptam egy fogszabályzót. De mivel nagyok voltak a fogaim és picike a fogívem így a fogszabályzásom eredménye az lett, hogy végül nagyon kifelé álltak a fogaim. Ez borzasztó önbizalom hiányt eredményezett nálam. Orvostól orvoshoz jártam, hogy hogyan és miként lehetne beszabályozni a számba a fogakat.

4 különböző fogorvos küldött el különböző indokokkal.

A kezelést illetően azonban volt egy közös pont. “Csakis 4 fognak a kihúzásával lehetne beszabályozni a fogakat”, ezt azonban egyik orvos sem vállalta. Próbáltak rábeszélni, hogy ez a szexepilem és a dús ajkaimnak is búcsút mondhatok, ha a fogaim a helyén lesznek; beesik majd az ajkam.

A sorozatos kudarcok után végül eljutottam a Silver Dent fogorvosi rendelőbe. És innen datálom az új élet kezdetét.

Az első konzultáción kiderült, hogy fog húzásra semmi szükség! Állkapocs- ív tágítással tudják szabályozni a fogsoromat az ideális helyére.

Mások szerint furcsa az arcom, én ezt tinédzserkén egész jól kezeltem. Olyan idolokat választottam, akik nem a szépségükről híresek. Marilyn Manson, Amy Winehouse és Lady Gaga. Viszont amikor ismerté váltam, akkor már egyre nehezebben viseltem a sok negatív kritikát, ami a külsőmet érintette. Az ország csúnya lányának lettem kikiáltva.  Egyre jobban zavart ez a szerepkör.

A vékonyságom és a kiálló fogaim a kommentelők céltáblájává tett engem.

A Silver Dentben rengeteg fajta készülék közül választhattam, végül a fém fogszabályzó mellett döntöttem. Szuper menő ékszerként viseltem a szerkezetet, aminek köszönhetően eldobom a béklyóimat. Minden pillanatát élveztem a szépülésemnek. 30 évesen tinédzserré avanzsálódottam, ugyanis fiatalos külsőt kölcsönzött a szabályzó.

Próbáltam a szószólója lenni, ugyanis sajnos Magyarországon a mai napig tartanak az emberek a fogszabályzó használatától. Szerettem volna a fiataloknak azt üzenni, hogy a beauty filter egy hazug virtuális avatárt „csinál”, azonban a fogszabályzó valóságosan is megszépít.

Úgy vélem, hogy ma, amikor minden rettentően felgyorsult, vannak dolgok, amihez idő kell és ezzel türelmet kell tanulnunk, ami egy nagyon jó dolog. Nézem az embereket, akik össze vissza kapkodnak, nem találják a helyüket, a partnereiket gyorsan cserélik. Ez valahol egy hatalmas feszültséget teremet. Nem olvasunk, csak pörgetünk. Érdemi tudást nem akarunk magunkba szívni. Nem ismerjük a mozgalmak hátterét, csak a facebookon a profilképeinken kereteket cserélünk, mintha ezzel a világ is javulna.

Lehet nagyon mélyre eveztem, de számomra a fogszabályzó a céltudatosság jelképe is! A stabilitás és a kitartás.

Ezután a rövid kitérő után visszatérnék a pillanatra, mikor másfél év fogszabályzóság után lekerült a készülékem. Én életemben nem kaptam annyi üzenetet, mint amikor megjelentem az Instagram storyban az új mosolyommal.

Új ember lettem?

Nem.

Olyanná tett a szabályzó amilyennek mindig is éreztem magam. Minden pillanatában önmagaménak érzem a tükörképem. Ezért végtelenül hálás vagyok a Silver Dent szuper gárdájának, akik a benső énemet kivetítették!

Köszönöm”

 

Cinthyáról írnak az alábbi cikkek is:

Káprázatos mosoly – life.hu cikke

Fogszabályozó eltávolítás – blikk.hu cikke

Rendelőnkben a legmodernebb fogszabályzó készülékekkel nemcsak gyorsan, hanem kíméletesen zajlik a fogszabályzó kezelés!