5+1 érv, hogy miért válassza a Silver Dent fogászati rendelőt?

1. Exkluzív

Az exkluzivitás nálunk azt jelenti, hogy kivételesen jó helyen és környezetben, csúcsminőségű eszközökkel és nagy szakértelemmel végezzük munkánkat.

2. Megbízható

Nincsenek rejtett árak. A kezelési tervben minden részletesen benne van, Önt nem fogja semmilyen váratlan költség meglepni.

3. Pontos

Az Ön ideje nekünk is nagyon fontos. Professzionális tervezésünknek köszönhetően mindig betartjuk az előre kiadott időpontokat, hogy Önnek soha ne kelljen várakoznia.

4. Teljes körű szolgáltatás

Rendelőnkben teljes körű fogászati rehabilitációt végzünk. Legyen bármilyen panasza, nálunk megoldást talál!

5. Türelem és precizitás

Munkatársaink mindenben készséggel rendelkezésükre állnak, legyen szó egy egyszerű beavatkozásról, vagy bonyolult, többlépcsős kezelésről. Az Ön igényeinek megfelelő részletességgel tájékoztatjuk akár a legapróbb szakmai kérdésekig.

+1. Gyors időpontadás

Mindig elegendő üres időpontot tartunk fenn a sürgős esetek kezelésére.

Próbálja ki, és foglaljon most időpontot az alábbi elérhetőségek egyikén!

A Nobel Replace és Nobel Active, a világ legjobb implantátumai. Rendelőnkben nagy tapasztalattal rendelkező szájsebész kollégáink garantálják Önnek a fájdalommentes implantálást, hogy foghiányát a lehető legjobb minőségű anyagokkal és a jövőbeni legnagyobb komfortérzettel szűntessük meg.

Ha Ön is a világ legjobb implantátumait szeretné, kérjen időpontot szájsebészeti konzultációra az alábbi elérhetőségek egyikén!

Rendelőnkben a Beyond fogfehérítő rendszert használjuk, mely a ma létező leghatékonyabb eszköz és technológia a fogak ragyogó fehérré tételére. A Beyond technológia használatával mindössze 45 perc alatt akár 6-8 árnyalattal is fehérebbek lesznek fogai.

Próbálja ki a professzionális Beyond rendelői fogfehérítést, foglaljon időpontot az alábbi elérhetőségek egyikén!