Hollywoodi mosoly – porcelán héjakkal

No Comments

Porcelán héjakkal a hollywoodi mosolyért

Gondoltad volna, hogy a magyar emberek kétharmada elégedetlen a mosolyával? A Magyar Fogorvosok Szövetsége felmérése alapján készített statisztika arra enged következtetni, hogy a legtöbben vagy a fogaik alakjával, vagy a színével netán az esetleges rendellenes pozíciójukkal elégedetlenek.

De hol keressük a megoldást akkor, ha a fogfehérítés önmagában nem oldja meg a problémát és a fogszabályozás sem épp a legvonzóbb lehetőség a számára?

Pontosan ezekben az esetekben lehetnek segítségünkre a porcelán héjak, melyekkel igazi hollywoodi mosolyt varázsolunk, gyorsan és hosszú távra!

A héjak előnyei

A porcelán vagy kerámia héjak vékony, egyedi színű, fogszínű anyagból készült pótlások. Célja a a fogak elülső felületének lefedése, és így az apróbb hibák elfedése az esztétikai megjelenés javítása érdekében. A fogak megfelelő előkészítése után a héjakat speciális ragasztóval a fogak elülső részéhez ragasztjuk, megváltoztatva így a színüket, alakjukat, méretüket vagy hosszukat. A porcelán héjakkal tehát tényleg látványosan megváltoztathatjuk a mosolyát, így érhető el a tökéletes Hollywoodi mosoly!

A héjak tulajdonságai

A porcelán héjak, az anyagösszetételüknél fogva sokkal ellenálóbbak a külső behatásokkal szemben, mint a természetes fogak. Ez azt jelenti, hogy a héjak kevésbé hajlamosak az elszíneződésre, így például a kávéfogyasztók is hosszútávon megőrizhetik a hófehér mosolyukat. Mindemellett nem kell attól sem tartania, hogy a héjakkal egy ún. természetellenesen fehér eredményt érnénk el, mert minden esetben az általad kiválasztott színárnyalatra készülnek a pótlások!

A porcelán, mint anyag ráadásul nagyon kényelmes „viselet”, mivel nem jelent irritációt sem az íny, sem pedig a szánk nyálkahártyájára sem. Emellett a héjak megóvják a természetes fogakat a hideg és más étkezési tényezőkkel szembeni érzékenységtől, valamint a sav- eróziótól is, így búcsút inthetünk a belenyilalló fájdalomnak. Sokak számára a héjak kényelmesebb és gyorsabb alternatívát biztosíthatnak akár a fogszabályzó helyett is. A görbe vagy egyenetlen távolságban elhelyezkedő, ún. réses fogak is egyszerűen korrigálhatók a segítségükkel. A hátsó fogakra ragasztott héjak pedig szélesebb mosolyt és teltebb orcát eredményeznek.

A Silver Dentnél minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy segítsük elérni azt a magabiztos, és ragyogó mosolyt, amiről álmodsz! Ha többet szeretnél tudni a kezelési lehetőségekről, keress minket bizalommal, vagy kérj időpontot konzultációra!