SZÉP kártyával is fizethető kezelés

A leggyakrabban tovább ajánlott fogfehérítő rendszer

Pácienseink körében egyre gyakrabban merült fel az igény egy olyan rendelői fogfehérítő rendszer használatával kapcsolatban, mellyel azonnal a kezelés után látványos, extrém fehérség érhető el. Rendelőnkben elérhető a Philips ZOOM! rendelői fogfehérítés is, mely a fenti kívánalmaknak maradék nélkül eleget tesz. Érdemes mihamarabb bejelentkezni hozzánk, hiszen – bár sajnos csak limitált számban – nagyon kedvező áron kínáljuk a Philips ZOOM! rendelői fogfehérítés szolgáltatást!

A Philips szakértői éveken át tökéletesítették a Zoom technológiát, hogy a lehető leglátványosabb fehérítést érhessük el a legbiztonságosabb módon. A kezelés során speciális védelemmel látjuk el a fogínyt, mielőtt a Dentálhigiénikus felviszi az egyedülálló, hidrogén-peroxidos fehérítő zselét. A hidrogén-peroxid, mint hatóanyag felbontja a fogak felületén és azok mélyebb rétegeiben az elszíneződést okozó molekulák kémiai kötéseit. A Philips Zoom® WhiteSpeed Whitening fogfehérítő lámpa erős fénye pedig tovább gyorsítja a fehérítési folyamatot, és akár 40%-kal is javíthatja annak eredményét. *

 *A Philips Zoom® a jobb eredményekért fénnyel aktivált technológiát alkalmaz. Klinikai tesztekkel bizonyított, hogy LED-technológia akár 5-7 árnyalattal is fehérebb fogakat eredményez 60 perc alatt, így 40%-kal hatékonyabb, mint a nem fénnyel aktivált rendszerek.

SZÉP kártyával is fizethető kezelés

Mi történik pontosan a rendelői fogfehérítés során?

A minél tökéletesebb végeredmény érdekében amennyiben szükséges, a Philips ZOOM!® fogfehérítés előtt elvégzünk egy professzionális fogtisztítást, amely során eltávolítjuk a fogakon lévő esetleges szennyeződéseket, illetve lepedéket. Amennyiben számottevő fogkő is található a fogakon, minden esetben javasolt eltávolítani a fogfehérítés előtt, amely külön kezelést igényel, és a legtöbb esetben a fehérítéssel egy ülésben is elvégezhető.

A tisztítás után felkerül egy ajak- terpesz, majd ínyvédő zselét kenünk az ínyre, így biztosítva, hogy semmilyen irritáció ne érje a lágy részeket. Az előkészületek után ecsettel felvisszük a fogak felszínére a fogfehérítő zselét, és 15 percen keresztül egy speciális lámpával világítjuk meg.

A 15 perc letelte után megtisztítjuk a fogak felszínét a fogfehérítő zselétől, majd újabb rétegben visszük fel az anyagot, és ismét 15 percig világítjuk, végül harmadszor és negyedszer is megismételjük az előbbi lépést.

A kezelés elvégzése után arra is ügyelünk, hogy később ne jelentkezzen fogérzékenység, ezért utolsó lépésként egy speciális lakkal ápoljuk a fogakat.

Végezetül nincs más hátra, mint megállapítani a fogfehérítés sikerességének mértékét!

Hófehér mosoly, egészséges fogak

A Philips Zoommal a fehér fogak egészségesek maradnak! A fogorvosi rendelőkben alkalmazott termékek és technológiák az egyetlen olyan fogfehérítési megoldást képviselik, amely a klinikailag igazoltan a fogérzékenységet csökkentő, a fogzománcot erősítő és fogakat ragyogóbbá és simábbá varázsoló ACP-t (amorf kalcium-foszfátot) használ.

A Philips Zoom® a maximális biztonság érdekében csak a fogorvosi rendelőkben érhető el, ahol az Ön életmódjához és fogai állapotához, valamint érzékenységéhez illeszkedő különböző kezeléstípusok közül, szakember segítségével választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb eljárást.

Tudta?

A fogak fehérítésének legbiztosabb módja a fogorvosi rendelőben alkalmazott gél használata!

A fogfehérítő termékek, amelyeket a fogorvosi rendelőn kívül vásárolhat, csak 0,1% hidrogén-peroxidot és nagyon kevés aktív összetevőt tartalmaznak a fogak fehérítéséhez.

Egyes termékek nem tartalmaznak fehéredő összetevőket, ellenben olyan káros összetevőket tartalmaznak, mint a citromlé, a citromsav és a hidrogén-karbonát-szóda, hogy feloldják a foltokat, amelyek hosszú távon károsíthatják a fogakat.

A hidrogén-peroxid – nem ártalmas!

A professzionális termékek biztonságos hidrogén-peroxid-ot tartalmaznak, amelyek hatékonyabbak, ugyanakkor nem károsítják a fogzománcot.

A fogérzékenység kivédhető!

A minimális érzékenység teljesen normális a kezelés alatt, azonban ezt is csökkentettük a speciális deszenzibilizáló szerek hozzáadásával. A Philips Zoom® fogfehérítő gélek egyedi, ún. ACP (amorf kalcium-foszfát) deszenzibilizátorral rendelkeznek, amelyről klinikailag bizonyított, hogy csökkenti az érzékenységet anélkül, hogy az eredményt veszélyeztetné.

SZÉP kártyával is fizethető kezelés

Beyond® vagy Philips ZOOM!?

Beyond®

Philips Zoom®

Mennyire hatásos?
Több árnyalattal fehérebb “természetes” fehérség érhető el. Az 5-7 árnyalatnyi fehérség a kezelés után azonnal látható.
Mennyire tartós az eredmény?
Az egyéni életmódtól függően kb. 1 évig megőrizhető a fehérség. Az egyéni életmódtól függően akár több évig is megőrizhető a fehérség.
Mennyi időt vesz igénybe a kezelés?
A fogfehérítés során 3 X 15 percig történik a fogfehérítő zselé megvilágítása a speciális hidegfényterápiás Beyond lámpával. A fogfehérítés során 4 X 15 percig történik a fogfehérítő zselé megvilágítása a speciális Philips Zoom WhiteSpeed lámpával.
Mennyire lesz érzékeny a fogam?
A Beyond® fogfehérítés során a speciális hidegfényterápiás lámpával teljes mértékben kivédhetjük a fogérzékenységet. A Philips Zoom® fehérítés során használt gélek egyedi, ún. ACP (amorf kalcium-foszfát) deszenzibilizátorral rendelkeznek, amelyről klinikailag bizonyított, hogy csökkenti az érzékenységet.
Kinek ajánlott?
Aki természetesen ragyogó fehérségű mosolyra vágyik! Aki extrém fehérségű mosolyra vágyik!

Fontos tudnivalók fogfehérítés előtt

A fogfehérítő kezelés csak egészséges fogíny és fogak esetén alkalmazható. Az állapotfelmérés során, kollégánk felméri szükség van e megelőző fogászati kezelésekre a fogfehérítés megkezdése előtt. Leggyakrabban szájhigiéniai kezelésekről, fogtömésekről vagy gyökérkezelésről van szó.

Időpontfoglaláshoz kérjük töltse ki és küldje el nekünk az alábbi adatlapot, vagy hívjon minket a +36 30 163 6330 telefonszámon.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Arra törekszünk, hogy minden páciensünk egészségesen és ragyogóan mosolyoghasson!