Smaltig Dalma (@dalmasmaltig)

No Comments

„Szerintem nincs még egy ember a Földön, aki harmadszor kap fogszabit! …Nem magamat hibáztatom, hanem azokat a fogorvosokat, akik nagyon jól tudják, hogy felnőtt korban bizony kell a RETAINER készülék, különben úgy jár az ember, mint én, aki egy rakat pénzt dobott ki, hogy végezetül eljusson egy korrekt orvoshoz @dr_varga_adrienn- hez, akit a @silverdenthungary- ben találtok meg!!! Ha előre Őt választom, már legalább 10 éve csodamosolyom lenne!”

Idő közben Dalma férje Tomi is a fogszabályozós pácienseink táborát gyarapítja. Dalma így nyilatkozik róla:

“Imáim meghallgatottak és gyarapodott a flottám! 😀 Ha fogszabályozásra adnád a fejed, csakis @dr_varga_adrienn- hez menj a @silverdenthungary- be!”

UPDATE:

„Két kép, fogszabival fodrász előtt, mint egy szétázott kuvasz ééééssss fogszabi nélkül már pöpec beállított séróval! Papparappiiii, na milyen? Hogy tetszik? Azért a búrám így már elég kisimult. Kicsit fog hiányozni, mert nem lesz mi csillogjon, de azért tudtam, hogy ennek is eljön majd az ideje. Az ajkam újra a helyén, nem áll már ki a szám sem 😊 A lényeg, hogy vágjatok bele, vár titeket @dr_varga_adrienn a @silverdenthungary-ben! A legjobb csapat és ilyen menő mosolyokat csinálnak!”