Sürgősségi fogászati ellátás Budapesten a Silver Dentben

No Comments

Sürgősségi fogászati ellátás Budapesten a Silver Dentben

Felhívjuk figyelmét, hogy rendelőnkben telefonon, előre bejelentett sürgősségi fogászati ellátás továbbra is biztosított!

Időpontegyeztetéshez telefonos ügyfélszolgálatunk minden munkanap 09:00-15:00 óráig várja hívását a +3630/163-6330- as telefonszámon a fájdalommal járó, sürgősségi kezelésekre vonatkozóan.

Az ügyfélszolgálati időn kívül honlapunkon keresztül is kérhet sürgős ellátásra időpontot, az alábbi linkre kattintva: https://silverdent.hu/surgossegi-ellatas

 

Milyen esetekben kérhet sürgősségi ellátást?

Telefonos bejelentkezését követően, a Munkatársunkkal folytatott beszélgetés során segítünk meghatározni a probléma jellegét és sürgősségi fokozatát. Emellett röviden összefoglalva kijelenthetjük, hogy minden tartós fájdalommal járó fogászati probléma sürgősségi ellátást igényel; a kezelés az alábbi esetekben pedig különösen ajánlott:

  • a fogak friss baleseti sérüléseinek ellátása (pl.: sínezés)
  • az akut gyulladások kezelése (pl.: gyökérkezelés)
  • a fogággyulladás és fogíny gyulladás kezelése
  • szájüregi tályog megnyitása
  • nyelést, vagy légzést akadályozó idegentest eltávolítása
  • a nyálkahártya akut gyulladásainak gyógyszeres kezelése
  • bármilyen eredetű szájüregi vagy szájüreg környéki vérzés csillapítása

Mit teszünk a biztonsága érdekében?

A rendelőben bevezetett szükséges korlátozásokkal továbbra is biztosítjuk Pácienseink és Munkatársaink biztonságát!
A kialakult helyzetet komolyan vesszük, ezért naponta többször (minden kezelés után) fertőtlenítjük a fogászati kezelő és a bejárat kilincseit, az eszközöket, és minden olyan felületet, amellyel bárki érintkezhet. Magánrendelőnkben a speciális párologtatás, valamint a szellőztető berendezés gondoskodik a levegő fertőtlenítéséért és cseréjéért, továbbá kihelyezett kézfertőtlenítők vannak a váróban és a mosdókban egyaránt.

Az időpontok egyeztetésénél a kezelések közti hosszabb szünetek meghagyásával törekszünk arra, hogy egyszerre a lehető legkevesebb személy tartózkodjon a váróterem és a rendelő területén.

Ahogy eddig is, minden eszközünk steril, orvosaink és asszisztenseink ffp2- es típusú maszkban és steril gumikesztyűben dolgoznak.

 

A Silver Dent fogorvosi rendelő minden törvényi rendelkezést betart, így amíg a hatóság további intézkedésre nem kötelez, az ügyeleti időben továbbra is állunk szíves rendelkezésükre. Azonban felhívjuk figyelmét, hogy rendelőnkben kizárólag egészséges pácienseket tudunk fogadni!