Fogszabályozás mindenkinek

Fogszabályozás mindenkinek

A legmodernebb technikák birtokában, napjainkban már nem jelent kihívást akár 40-50 éves korban sem a fogszabályozás. Sőt! Számunkra is meglepő módon az utóbbi évek tapasztalatai alapján egyértelműen kijelenthetjük, hogy ugrásszerűen megnőtt a felnőtt páciensek száma a fogszabályzó rendeléseken! A szakértők szerint ráadásul ez a növekvő tendencia valószínűleg a jövőben is így marad!

Működik!

A mai készülékekkel a fogszabályozó kezelés legalább annyira hatékony a felnőttek számára, mint a gyermekek esetén. Az egészséges fogakat bármely életkorban tudjuk mozgatni, hiszen a fiziológiai folyamat minden esetben ugyanaz. Ráadásul az erőkifejtés nagysága a különböző készülék típusoknak köszönhetően, egyénre szabottan választható!

Az eset bonyolultságától és a Páciens által elérni kívánt céloktól függően a rövid távú kezelés mindössze néhány hónapot vehet csak igénybe. Az átfogó kezelés már hosszabb ideig, általában 16-18 hónapig tarthat.

 Szinte láthatatlan

A fogszabályozásban megjelent legújabb innovációkkal még kényelmesebbé és szinte láthatatlanná váltak a készüléket. A fogszínű brackettek helyett megjelentek a speciális zafír- kristályból készült, átlátszó brackett, melyek a Páciens saját fogszínéhez igazodva, a kíváncsi szemnek tényleg láthatatlanok. A mai készülékek nagy részét ráadásul úgy tervezték, hogy minél jobban illeszkedjen az életmódhoz.

A hagyományos fém brackettek mérete is csökkent. Az átlátszó készülékek mellett egyre népszerűbbek a nyel oldali, ún. belső fogszabályzók is. Mivel nem minden készülék alkalmas minden fogszabályozási problémára, elsősorban a fogszabályozó szakember határozza meg, hogy adott esetben melyik típus megfelelő a legjobb és leggyorsabb eredmény eléréséhez.

 Sokkal több, mint egy gyönyörű mosoly

Igen, a szabályos fogak vonzóak és bizalmat keltenek, ám felnőttkorban ennél sokkal többről van szó.
A rendezetlen, torlódott fogak ugyanis más fogászati ​​problémákat is okozhatnak. Így például fogszuvasodást, ínybetegséget, valamint a fogzománc rendellenes kopását és a rágás nehézségeit, állkapocsízületi betegségeket. Mindezeket figyelembe véve a fogszabályozás egyfajta befektetés a későbbi -igen költséges- fogászati beavatkozások megelőzésére.

Soha nem késő belevágni

A mai felnőttek között sokan vannak, akik gyermekkorban átestek fogszabályozáson, de a szabályozás fájdalmas élmény volt, az eredmény messze elmaradt a várttól, sőt az sem ritka, hogy a fogaik újra összekuszálódtak. Egy- egy rossz élmény akár egy életen át is elkísérhet minket, és a tökéletes mosoly- a rendezett fogak iránti vágy sem csillapodik. A folyamatos technikai fejlődésnek köszönhetően ma már számtalan lehetséges opció közül választhatunk. Ráadásul a mai technikák összehasonlíthatatlanul jobbak régebbieknél, az eredmény szinte minden esetben garantált. Az új technikák terjedésével ma már a kezelések egyértelműen sikeresebbé váltak. Ennek köszönhetően a sok elégedett páciens már jó élményként tekint a fogszabályozás kezelésére, ami a felnőttkori fogszabályozás megítélését is egyre pozitívabbá teszi.

Bízd magad a Silver Dent Szakértő csapatára!

Rendelőnkben a legmodernebb fogszabályzó készülékekkel nemcsak gyorsan, hanem kíméletesen zajlik a fogszabályzó kezelés, melynek minden részét a személyes igényeidhez igazodva tervezzük meg! Bizonyosodj meg róla és kérj időpontot konzultációra még ma!

 

Fogszabályozással kapcsolatos korábbi blogbejegyzéseink:

BLOG1,    BLOG2,    BLOG3,    BLOG4

KÉSZÜLÉK GALÉRIA (igazi páciensek, igazi fotói)