Szeptember a fogszabályozás hónapja a Silver Dent- nél!

Ajándék digitális tervezés a láthatatlan fogszabályzóhoz!

 

A láthatatlan fogszabályzó, vagy más néven Aligner terápia az egyik legnépszerűbb fogszabályozás. A kezelés során számítógépes program tervezi meg a fogak mozgatásához szükséges átlátszó síneket, melyeket a fogtechnika készít el. A síneket ezután megfelelő sorrendben, meghatározott időközönként cserélve szükséges hordani, minimum napi 20 órát.

Nagy előnye, hogy a sínek teljesen átlátszóak, így szinte láthatatlanok. Viselésük rendkívül kényelmes, hiszen nincsenek zavaró fém brackettek és fogszabályzó ívek.

Ajándék digitalis tervezés minden Aligner fogszabályzó kezeléshez!

Bármennyi sínre is van szükség az Aligner fogszabályzó kezeléshez, a digitalis tervezés költségeivel nem kell számolnia! Egyedülálló akciónk keretében most minden újjonnan megkezdett Aligner kezelés esetén az első sín- rendelés alkalmával jóváírjuk a tervezés költségét:

így összesen 80.000 Ft-ot spórolhat!

Bízza magát a Silver Dent Szakértő csapatára!

Rendelőnkben a legmodernebb fogszabályzó készülékekkel nemcsak gyorsan, hanem kíméletesen zajlik a fogszabályzó kezelés, melynek minden részét az Ön személyes igényeihez igazodva tervezzük meg! Bizonyosodjon meg róla saját maga és kérjen időpontot konzultációra még ma!

 

Az akciós ajánlat 2021.09.30-ig történő bejelentkezés esetén érvényes.

 

Fogszabályozással kapcsolatos korábbi blogbejegyzéseink:

BLOG1,    BLOG2,    BLOG3,    BLOG4,     BLOG5

 

Egyik legkedvesebb páciensünk, Cinthya ITT MESÉL a fogszabályozással kapcsolatos élményeiről.

Arra törekszünk, hogy minden páciensünk egészségesen és ragyogóan mosolyoghasson!